dyfashion.ro

Piese vestimentare in culorile anului (I)


piese-vestimentare-in-culorile-anului1

10 piese vestimentare in culorile anului (I)


Pantone a desemnat pentru primavara-vara acestui an 10 culori in tendinte. Acestea sunt culorile ce se regasesc si in colectiile pentru primavara-vara acestui an prezentate de marii designeri ai lumii. Chiar si retailerii mass-market se inspira din aceste culori atunci cand isi creeaza noile colectii.

Afla care sunt primele 5 dintre acestea, prezentate sub forma unor piesevestimentare pe care le poti achizitiona de pe StarShinerS.


Rochie StarShinerS Brodata Ocean Blue


O rochie de zi intr-o nuanta de Denim Niagara, culoare similara cu cea a denimului clasic. Aceasta culoare ocupa primul loc in topul tendintelor de culoare pentru vara acestui an. Un albastru confortabil ce ne duce aproape de Cascada Niagara si ne imbie sa ascultam sunetul relaxant al apei. Broderia si imprimeul cu buline ii dau un farmec aparte rochiei.

piese-vestimentare-in-culorile-anului2piese-vestimentare-in-culorile-anului3

 

Rochie Artista Beautiful Spring Yellow


O rochie scurta in clos intr-o nuanta de Primrose Yellow e tot ce ai nevoie la o intalnire romantica. O culoare calda, plina de vitalitate, ce te duce cu gandul la zilele insorite si vesele. Decolteul in V pune in evidenta bustul, iar manecile bufante ii dau un aer modern acestei rochii clasice.

piese-vestimentare-in-culorile-anului4piese-vestimentare-in-culorile-anului5

 

Rochie de zi in clos PrettyGirl albastru-inchis din material vaporos

 

O rochie diafana din voal, intr-o nuanta de albastru Lapis, e ideala pentru tinute de zi. Daca te-ai saturat de bleumarinul clasic, cu siguranta albastrul Lapis e ceea ce cauti pe timpul verii. Manecile fluture si fundita de la gat ii dau un plus de feminitate.

piese-vestimentare-in-culorile-anului6piese-vestimentare-in-culorile-anului7

 

Rochie de ocazie cu croi larg LaDonna rosie cu insertii de broderie


O rochie intr-o nuanta de Red Flame e alegerea ideala pentru zilele calduroase de vara. Aceasta nuanta de rosu-portocaliu viu colorat aduce multa dragoste, distractie si alte sentimente fierbinti. Materialul din care e confectionata rochia e subtire si vaporos si are insertii de broderie florale in zona decolteului. O poti purta cu sandale cu toc inalt si subtire.

piese-vestimentare-in-culorile-anului8piese-vestimentare-in-culorile-anului9

 

Bluza dama eleganta Fofy mint cu maneca scurta


Bluza vaporoasa intr-o nuanta de Insland Paradise poate fi integrata in tinute smart casual. Aceasta nuanta de albastru revigorant ne duce cu gandul la apele cristaline. Fiind confectionata dintr-un material fin si placut in contact cu pielea, ofera confort la purtare. Arata perfect in combinatie cu o pereche de pantaloni tip pana.

piese-vestimentare-in-culorile-anului10piese-vestimentare-in-culorile-anului11

Care dintre piesele vestimentare prezentate e preferata ta?

COLECTIE NOUA DE HAINE FEMEI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/10-piese-vestimentare-in-culorile-anului-i/