dyfashion.ro

Rochii de plaja online

rochie_de_plaja_online1

Rochie de plaja Lucia din colectia David Mare • David Mare

Rochii de plaja
Rochie lejera de plaja model interesant in zona decolteului. Design exclusiv din colectia italiana David Mare!Confectionata din 100% bumbac material aerisit si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!Decolteu in V decorat cu model brodat de culoare crem.Maneca scurta croiala lejera.Lungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

ROCHII DE PLAJA ONLINE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI       
rochie_de_plaja_online2

Rochie de plaja Maria din colectia Vacanze • Vacanze

Rochii de plaja
Rochie de plaja tip tunica combinatie frumoasa de culori. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!Confectionata din 100% bumbac material aerisit si respirabil.Croiala lejera decolteu in V maneca scurta.Zona taliei cu banda ingusta - permite ajustarea dimensiunii.Partea de jos cu inscriptie si ciucuri mici slituri in laterale.Lungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online3

Rochie de vara Giada din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de lux decorata cu dantela. Exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!Decolteu in V bretele late.Materialul este decorat cu dantela crosetata - aspect frumosCroiala lejera (zona de sub sani)Se inchide cu fermoar (mascat) pe partea lateralaCaptuseala subtire.Lungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       
rochie_de_plaja_online4

Rochie de vara Giorgia II. din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de plaja aerisita in care o sa te simti minunat la mare. Exclusiv din colectia italiana Iconique!.Confectionata din 100% bumbac usor.Decorata cu scooici caluti de mare si stelute de mare pe fundal negru.Decolteu rotund bretele late.Croiala lejera avantajeaza sileuta si este foarte confortabilaMarginea de jos este inegalaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       
rochie_de_plaja_online5

Rochie de vara Irene din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie tip camasa model etno. Exclusiv design din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase.Guler mic se inchide cu nasturi.Maneca trei-sferturi poate fi rulata si prinsa cu nasturi.Partea din fata decorata cu margele colorate si model brodat.Croiala lejera lungime: peste genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   
rochie_de_plaja_online6

Rochie de vara Maria din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de lux decorata cu broderie florala. Design exclusiv din colectia italiana Iconique!.Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!Decolteu rotund cu tivuri dantelate bretele late.Zona de sub sani cu o croiala lejera.Se inchide intr-o parte prin fermoar (mascat).Marginea de jos cu tul brodatLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       
rochie_de_plaja_online7

Rochie de vara Melissa din colectia Iconique din bumbac • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de lux decorata cu model in relief croiala confortabila. Design exclusiv din colectia italiana Iconique!.Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!.Maneca scurta tip liliac decolteu in V.Tivuri decorate cu fire argintiiLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

ROCHII DE PLAJA ONLINE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 

   
rochie_de_plaja_online8

Rochie de vara Nicole din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de lux decorata cu dantela crosetata. Design exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!.Decolteu in V bretele lateTot materialul este decorat cu dantela crosetata - aspect frumos.Croiala lejera (zona de sub sani)se inchide in partea laterala cu fermoar (mascat).Captuseala subtireLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online9

Rochie de vara Noemi din colectia Iconique din bumbac • Iconique

Rochii de plaja
Rochie eleganta tip camasa model etno. Design exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil - ideala pentru zilele calduroase!.Guler mic se inchide cu nasturiManeca trei-sferturi poate fi rulata si prinsa cu nasture.Partea din fata decorata cu margele si broderie colorata.Croiala lejera lungime: peste genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online10

Rochie de vara Sara din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de plaja de lux decorata cu model oriental. Aspect stilat din colectia italiana Iconique!Confectionata din material usor si confortabil.Decolteu rotund decorat cu pietricele - aspect luxosManeca tip liliac cu o croiala lejera - mascheaza micile imperfectiuni.Marginea de jos decorata cu franjuriLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online11


Rochie de vara Serena din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie eleganta tip camasa decorata cu volane - aspect luxos. Din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac usor.Decolteu in V partea din spate cu guler mic.Maneca lunga tip clopot se inchide cu nasturi.Manecile decorate cu volane si broderie.Captuseala subtireLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online12


Rochie de vara Viola din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie eleganta decorata cu broderie - aspect luxos. Din colectia italiana Iconique!Confectionata din ochiuri de plasa decorate cu flori si ornamente.Decolteu rotund bretele late.Zona decolteului cu snur decorat cu franjuri.Detine si o rochie scurta cu bretele ajustabile in lungime - serveste ca si captusealaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       
rochie_de_plaja_online13


Rochie de vara Adele din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de plaja decorata cu dantela si volane. Din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac usor.Maneca scurta decolteu rotund cu elastic decorat cu volane Zona fustei cu dantela si motive florale.Captuseala subtire lungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

ROCHII DE PLAJA ONLINE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI         
rochie_de_plaja_online14

Rochie de vara Anna din colectia Iconique din bumbac • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de vara tip camasa cu model etno croiala lejera. Exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si respirabil.Guler mic maneca lunga cu nasture ce permite ajustarea dimensiuniiSe inchide cu nasturi buzunare in zona pieptului.Partea din spate este mai lunga decat cea din fataLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Modelul de pe rochie poate sa varieze.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
rochie_de_plaja_online15

Rochie de vara Beatrice din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja
Rochie de lux decorata cu dantela brodata din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material confortabil.Partea superioara este elastica nu detine bretele.Partea de jos a rochiei cu banda dantelata si plasa cu broderie.Captuseala subtireLungime: pana la pamant (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!