answear.ro%20

Culori la modă în sezonul estival 2017

culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-1

Ultimele culori la modă în sezonul primăvară/vară 2017


Pentru o ținută în trend, află care sunt culorile vedetă ale sezonului de primăvară-vară 2017 și cum poți să le alegi pe cele mai memorabile!

Alege greenery, galben, kaki sau culorile nude pentru o prezență impecabilă în acest sezon și combină-le cu stil pentru un rezultat chic!

1. Verdele desemnat culoarea anului 2017


Dacă îți dorești să porți verde în sezonul cald, atunci avem vești bune pentru tine!

Declarată culoarea anului 2017, Greenery este o nuanță de verde primăvăratică, plină de lumină și prospețime. Lasă-te inspirată de vitalitatea acestei culori și alege articole în nuanțe de verde luminoase și puternice, care pot scoate orice ținută în evidență.

Pentru o ținută casual potrivită pentru birou, poți alege o cămașă elegantă într-un ton temperat de verde, pe care să o asortezi cu o pereche de pantaloni albi. Dacă îți dorești o ținută de club, atunci nu ezita să optezi pentru o rochie într-o nuanță vibrantă!
culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-2culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-3

2. Nuanțele nude, urbane


Culorile nude nu trebuie să fie plictisitoare! Designerii celebrelor case de modă au demonstrat că sezonul acesta poți să fii o prezență impecabilă și dacă alegi să porți nuanțe neutre, precum bej, cream sau khaki.

culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-4

Poartă culori nude cu încredere și compensează printr-o croială inedită sau un pattern surprinzător. Primăvara asta se poartă volanele ample, iar pentru o ținută de zi, poți alege o rochie cu volănașe într-o culoare de nuanța pielii pentru un look boem. Iar dacă vrei să scoți în evidență o broderie în stil tradițional, o rochie bej cu aplicații va fi o ținută de seară de efect!

culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-5culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-6

Unul dintre articolele preferate ale stiliștilor este blazerul în nuanțe deschise, bej sau ivory. Asortează-l cu o fustă conică și vei obține un look office instant. Iar pentru serile răcoroase de primăvară, poți combina un blazer cu o pereche de jeanși sau o rochie midi.
culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-7culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-8

3. Galbenul solar


Pe lângă verde și nuanțe nude, designerii au ales culoarea galben pentru a completa paletă cromatică a sezonului. De la galben lime la nuanțe fosforescente, galbenul este o culoare veselă, solară și plină de viață, care se potrivește nemaipomenit cu vremea frumoasă de afară.

culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-9culori-la-moda-in-sezonul-estival-2017-10

Dacă îți dorești o ținută cu personalitate, alege o rochie galbenă: pentru office, rochiile de primăvară midi sunt cea mai bună alegere, în timp ce pentru ocaziile speciale poți opta pentru o maxi dress vaporoasă cu detalii etnice.

Tinute de dama din Colectia Ama Fashion - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-vara-2017/