dyfashion.ro

Sneakerşii ECCO KINHIN

noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin1

Meditaţia în mers cu ECCO KINHIN pentru o fericire durabilă 


Destins în interiorul ECCO KINHIN, piciorul dumneavoastră va avea momente de calm şi relaxare chiar şi pe cele mai agitate străzi le orașului. Kinhin este meditaţia în mers care relaxează nu doar mental, ci şi fizic. Noua colecţie de sneakerşii ECCO KINHIN trăieşte prin numele său, cu un amestec de natură şi tehnologie ce oferă un stil somptuos adevărat şi un confort adevărat.

Ridicând nivelul de confort în domeniul luxului, talpa CORKSPHERE® Footbed Suspendat se potriveşte perfect cu forma piciorului şi permite să simţim pământul cu talpa în drum spre serviciu, ori de câte ori ieşim în parc să facem o plimbare, sau când mergem la cumpărături. Povestea ECCO KINHIN este printre cele mai impresionante pentru că de-a lungul timpului, fiecare persoană care poartă ECCO KINHIN îşi va personaliza propriul sneakers prin branţul unic din plută, după forma piciorului său.

noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin2noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin3

Faţa superioară a acestor sneakerşi este confecţionată din piele de vacă retăbăcită ce eliberează o modernitate atemporală, care va atrage persoanele elegante, urbane şi contemporane. În plus, nu există niciunul dintre compromisurile asociate încălţămintei cusute sau lipite, deoarece ECCO KINHIN este garantat de o legătură integrată, flexibilă şi durabilă între talpă şi faţa superioară.

noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin4noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin5


Completând silueta curată şi designul minimalist danez, pielea ECCO HESTIA® adaugă un finisaj superb noii colecţii de sneakerşi ECCO KINHIN. În interiorul sneakerşilor ECCO KINHIN veţi găsi o piele premium, ce acoperă suportul din plută şi care oferă confort remarcabil de dimineaţa până seara, permiţând celor care îi poartă să mediteze în mers.

noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin6noua-colectie-de-sneakersi-ecco-kinhin7

Pe măsură ce experimentaţi meditaţia în mers cu ECCO KINHIN, veţi simţi, de asemenea, beneficiile construcţiei NoSHANK ™, ce oferă o experienţă naturală de mers pe jos eliberând stresul, calmând tensiunile din corp şi ajutând mintea să se deconecteze, beneficii foarte importante pentru sănătate.

Cine reuseşte să facă din ECCO KINHIN o parte integrantă a vieţii sale de fiecare zi va învăţa să renunţe la sentimentele negative şi să se axeze pe cele pozitive. Iar aceasta îi va asigura o fericire durabilă!

Noua colectie de sneakerşi ECCO KINHIN se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online, click aici

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/meditatia-in-mers-cu-ecco-kinhin-pentru-o-fericire-durabila/