fashiondays.ro

Rochie de seara cu decolteu keyhole

rochie-de-seara-cu-decolteu-keyhole1

Elementul cheie al unei rochii elegante de seara


Persecutat in 2016 de celebra revista Vogue, clasicul decolteu a avut anul acesta o revenire spectaculoasa sub forma si mai indrazneata a unui decolteu keyhole (n.r. gaura cheii).

Spre deosebire de designul traditional, decolteul keyhole pune accent pe zona de sub sani, mergand chiar mai jos, spre buric, si se regaseste in numeroase modele de rochii elegante de seara.

Poate avea diverse forme, unele mai subtile, altele cu decupaj original, altele extrem de indraznete, insa un lucru e sigur: daca alegi sa porti la un eveniment special o rochie eleganta de seara cu decolteu keyhole, te vei face vinovata de… atragerea tuturor privirilor.

Dar stai linistita, pedeapsa va consta doar in complimente binemeritate.

Tipuri de decolteu keyhole


rochie-de-seara-cu-decolteu-keyhole2rochie-de-seara-cu-decolteu-keyhole3

Imaginatia designerilor s-a dezlantuit cum se cuvine la capitolul decolteu keyhole, asa ca poti alege dintr-o varietate de modele de rochii elegante deseara care prezinta acest detaliu de design original si seducator.

Practic, decolteul keyhole este un decupaj intre sani, a carui dimensiune variaza de la nivelul „Prefer senzualitatea sugerata” la nivelul  „M-am bronzat fara dungi si vreau ca toata lumea sa vada lucrul acesta!”

Daca pe covorul rosu starurile hollywoodiene prefera sa socheze prin tinute sofisticate cu decolteu keyhole extrem de generos, asa cum ne-a obisnuit Jennifer Lopez, asta nu inseamna ca trebuie sa le urmam exemplul cu prea multa fidelitate. Exista si rochii elegante de seara cu decolteu keyhole de o delicatete rafinata, care iti vor conferi exact acel element de stralucire necesar unei seri memorabile.


Cum sa imblanzesti un decolteu keyhole


Daca iti doresti sa porti  una din acele rochii de ocazie cu decolteu tip keyhole, dar nu vrei sa exagerezi si sa dezvelesti prea mult din portiunea dintre sani si talie, sa stii ca exista modele care mizeaza pe discretie.

Decupajul poate fi facut strategic intr-o forma mai ingusta decat cea populara in vestimentatia celebritatilor extravagante, ca un decolteu normal care pare sa se „prelinga” spre talie. Pe langa faptul ca se potriveste oricarei croieli, fie ca este clos, stil creion sau in A, decolteul keyhole despre care vorbesc poate fi acoperit cu tesaturi transparente sau de culoarea pielii, precum voalul sau dantela brodata, care sa te faca sa te simti increzatoare si in acelasi timp sa-ti pastreze aura de senzualitate prin care vrei sa impresionezi.

Extrem de sofisticat, modern si cu un impact deosebit anul acesta in lumea modei, decolteul keyhole este cu siguranta un must have pentru garderoba ta.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/elementul-cheie-al-unei-rochii-elegante-de-seara/