fashiondays.ro

Rochii senzuale cu spatele gol

rochie-senzuala-cu-spatele-gol1

Rochia cu spatele gol – senzualitate si feminitate


O rochie cu spatele gol este alegerea perfecta atunci cand vrei sa intorci toate privirile la evenimentele speciale. Rochia cu spatele gol este foarte eleganta, sexy, feminina, subliniaza frumos curbura spatelui si iti asigura faptul ca nu vei trece neobservata.

Rochia cu spatele gol confera feminitate chiar si unei siluete androgine. Daca ai o silueta baietoasa, lipsita de forme feminine, foloseste-te de o rochie cu spatele gol pentru a da feminitate siluetei tale.

Ti-am pregatit o selectie cu cateva modele superbe disponibile pe StarShinerS.

Rochie asimetrica fara maneci Daniella Cristea corai cu spatele gol


Rochia lunga, lejera, din voal e alegerea perfecta daca esti invitata la o nunta pe plaja. Se leaga dupa gat si are spatele gol, ceea ce adauga un plus de senzualitate tinutei. Coraiul e o nuanta ce pune in evidenta tenul atins de razele soarelui si te ajuta sa te faci remarcata.

rochie-senzuala-cu-spatele-gol2rochie-senzuala-cu-spatele-gol3

 

Rochie Sherri Hill 50816 Red


O rochie mini, ce urmeaza linia corpului, subliniind o silueta perfecta. Decolteu adanc si spatele gol iti vor conferi un plus de sex-appeal. Croiul sexy este sustinut si de o nuanta intensa de rosu, potrivita pentru femeile indraznete si constiente de atuurile lor fizice.

rochie-senzuala-cu-spatele-gol4rochie-senzuala-cu-spatele-gol5

 

Rochie Artista Fantastic Day Lila


Rochia Artista din material satinat, accesorizata cu cordon si pietre strass, poate fi purtata la evenimentele speciale la care esti invitata in vara aceasta. Nuanta pastel si croiul similar cu cel al unei rochii de printesa ii confera o oarecare gingasie.

rochie-senzuala-cu-spatele-gol6rochie-senzuala-cu-spatele-gol7

 

Rochie StarShinerS Sugar Babe Summer Dots Grey


Alege o rochie casual, cu design special! Rochia cu spatele gol si croiul in clos a alegerea potrivita daca iti doresti un look casual mai aparte. Se asorteaza perfect cu pantofi sport sau sandale cu talpa joasa. Materialul este usor elastic, potrivit pentru vara, si nu se sifoneaza.

rochie-senzuala-cu-spatele-gol8rochie-senzuala-cu-spatele-gol9

Care dintre cele 4 rochii cu spatele gol e preferata ta?

Rochii de ocazie exclusiv online- vezi oferta completa 

Sursa articol:
https://starsblog.ro/rochia-cu-spatele-gol-senzualitate-si-feminitate/