fashiondays.ro

Ti-ai gasit rochia de plaja?

Rochia de plaja e itemul must have vara aceasta!


Vara, soare, plaja… Ce-ti poti dori mai mult? Acesta e sezonul mult asteptat de fiecare dintre noi, deoarece urmeaza concediul la mare. Pe langa creme de plaja, lotiuni dupa plaja, costume de baie, geanta de plaja, cei mai cool ochelari de soare si slapi de plaja, mai ai nevoie de ceva! Rochia de plaja e itemul must have vara aceasta!

Vezi ce modele iti propune StarShinerS in cea mai noua colectie!

Rochie StarShinerS neagra de plaja asimetrica cu franjuri


Rochie de plaja, din material subtire si vaporos, perfect pentru vara. Croiul este asimetric, pus in valoare de franjurii aplicati. Rochia se potriveste mai multor tipuri de silueta, chiar si celor ce au forme voluptoase. Materialul este foarte fin si placut la purtare, cu insertii de franjuri din bumbac. Se potriveste pana la marimea L.

Accesorizeaza-ti tinuta de mers la plaja cu o pereche de sandale Sandale Top Secret negre casual cu ciucuri si o geanta de plaja Geanta dama de plaja Cosita Linda gri cu manere scurte. Vei arata uber cool!


 

Rochie StarShinerS nude de plaja asimetrica cu aplicatii de dantela


Rochie de plaja, din material fin, neelastic, usor transparent. Se combina perfect cu orice costum de baie! Eu as alege sa o port cu un costum de baie din doua piese, intr-o nuanta de bleu, Costum de baie cu slip normal albastru cu sutien bandeau.

Nu uita de accesorii, ochelari de soare, geanta de plaja Star si o pereche de sandale cu platforma Sandale casual albastru-inchis accesorizata cu o catarama metalica pentru a-ti completa tinuta.


 

Rochie StarShinerS neagra de plaja cu croi larg cu elastic in talie


Rochie de plaja cu ciucuri din dantela. Poate fi purtata si in tinute casual de zi. Materialul este foarte fin si placut la purtare, cu insertii de dantela de bumbac. Are o tinuta excelenta si o vei indragi de la prima purtare. Este prevazuta cu elastic sub sani. Avand un croi larg, aceasta rochie se potriveste pana la marimea L.

Poart-o cu o esarfa in cap, o pereche de slapi Papuci Top Secret albastru-inchis de plaja cu buline si o geanta de plaja oversized. Vei fi woow!



Sper ca ti-ai gasit rochia de plaja in noua noastra colectie!

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-de-plaja-wooow/