fashiondays.ro

Camasi dama din colectia Ade

camasa-ade-collection1

Camasa bleumarin cu buline mici albe si funda la gat • Ade

CAMASI
Camasa bleumarin cu bulime mici albe si funda la gat Camasa bleumarin cu buline mici negre Camasa office din bumbac Se incheie cu nasturi negri; Nasturi negri la mansete Guler pe gat Funda neagra la gat Maneca trei sferturi Ideala pentru tinuet office Material: 98% bumbac 2%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai elegante camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S)
camasa-ade-collection2

Camasa alba cu buline mici bleumarin si funda la gat • Ade

CAMASI
Camasa alba cu buline mici bleumarin si funda la gat Camasa alba cu buline mici bleumarin Camasa office din bumbac Se incheie cu nasturi negri  Nasturi negri la mansete Guler pe gat Funda neagra la gat Maneca trei sferturi Ideala pentru tinuet office Material: 98% bumbac 2% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai elegante camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S) 

CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
camasa-ade-collection3

Camasa rosie din voal cu aplicatii • Ade

CAMASI
Camasa rosie din voal cu aplicatii  camasa rosie fara maneca camasa voal rosu aplicatii strass la bust fara maneca se inchide cu nasturi ascunsi material: 50% vascoza 50% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!
camasa-ade-collection4

Camasa in dungi cu guler tunica • Ade

CAMASI
Camasa in dungi cu guler tunica camasa bumbac camasa in dungi bleu insertii de material bleumarin cu buline albe maneca lunga se inchide cu nasturi manseta lata material: 97% bumbac 3% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!
camasa-ade-collection5

Camasa lunga din denim • Ade

CAMASI
Camasa lunga din denim camasa denim camasa lunga se inchide cu nasturi maneca lunga ajustabila material: 100% bumbac lungime:54 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai casual camasi din denim!
camasa-ade-collection6

Camasa lunga bleumarin cu imprimeu • Ade

CAMASI
Camasa lunga bleumarin cu imprimeu camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea M Dimensiuni produs marimea M: Bust 96 - Talie 96 - Sold 96     
camasa-ade-collection7

Camasa lunga ivoire cu imprimeu floral rosu • Ade

CAMASI
Camasa lunga ivoire cu imprimeu floral rosu camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! Modelul nostru poarta marimea M;Dimensiuni produs marimea M:Bust 96 - Talie 96 - Sold 100 

CAMASI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
camasa-ade-collection8

Camasa lunga cu imprimeu multicolor • Ade

CAMASI
Camasa lunga cu imprimeu multicolor camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi lejera si racororoasa se poate purta peste un maieu sau costum de baie material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!
camasa-ade-collection9

Camasa denim cu broderie • Ade

CAMASI
Camasa denim cu broderie; camasa dama camasa denim broderie pe umeri si spate buzunare la piept maneca lunga ajustabila se inchide cu capse material: 65% bumbac 35% lyocel fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi din denim!   
camasa-ade-collection10

Camasa alba cu buline mici negre • Ade

CAMASI
Camasa alba cu buline mici negre camasa dama camasa alba cu buline negre maneca lunga manseta cu un nasture se inchide cu nasturi material: 100% vascoza fabricat in ROmania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi dama! * Modelul poarta marimea 10(S)
camasa-ade-collection11

Camasa ivoire cu flori negre imprimate • Ade

CAMASI
Camasa ivoire cu flori negre imprimate camasa dama camasa ivoire imprimeu floral negru maneca lunga manseta lata cu un nasture se inchide cu nasturi buzunar la piept croi asimetric - mai lunga la spate ideala pentru tinute casual sau elegante material: 100% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!
camasa-ade-collection12

Camasa dama lunga cu dungi albastre • Ade

CAMASI
Camasa dama lunga cu dungi albstre Camasa dama bumbac Camasa cu dungi bleumarin U.S POLO ASSN Camasa lunga Maneca lunga ajustabila Se inchide cu nasturi Se poate purta cu succes la plaja pe post de rochita Confortabila lejera Camasa versatila cu dungi Material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi!
camasa-ade-collection13

Camasa dama lunga cu dungi negre • Ade

CAMASI
Camasa dama lunga cu dungi negre Camasa dama bumbac Camasa cu dungi negre U.S POLO ASSN Camasa lunga Maneca lunga ajustabila Se inchide cu nasturi Se poate purta cu succes la plaja pe post de rochita Confortabila lejera Camasa versatila cu dungi Material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi!
camasa-ade-collection14

Camasa dama cu dungi bleumarin • Ade

CAMASI
Camasa dama cu dungi bleumarin camasa dama bumbac camasa cu dungi bleumarin  U.S POLO ASSN maneca lunga manseta lata se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul poarta marimea S
camasa-ade-collection15

Camasa dama bleu cu dungi si guler bleumarin • Ade

CAMASI
Camasa dama bleu cu dungi si guler bleumarin camasa dama bleu cu dungi camasa bumbac cu imprimeu ancora guler si mansete bleumarin se inchide cu nasturi maneca lunga material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de camasi dama! * Modelul poarta marimea 8(S)