dyfashion.ro

Cele mai trendy rochii tip camasa

rochie-tip-camasa1

Rochia tip camasa, piesa de rezistenta a verii 2017


Rochia tip camasa e o piesa vestimentara feminina, vaporoasa si confortabila. O poti purta in tinute casual, de weekend, in concediu, dar si la birou. O piesa vestimentara versatila ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta!


StarShinerS ti-a pregatit o selectie cu cele mai trendy rochii tip camasa, ce merita sa le achizitionezi in vara aceasta!


Rochie Fofy albastra-deschis in clos cu volanase la maneca

Rochie midi de zi, din bumbac, cu un croi in clos, model tip camasa. Are manecile scurte, cu volanase, gulerul ascutit si se inchide in fata cu nasturi. Este captusita pe interior si accesorizata cu un snur.

rochie-tip-camasa2rochie-tip-camasa3

Rochie PrettyGirl roz de zi in clos cu maneci clopot

Rochie casual tip camasa midi, cu un croi in clos, croita din material vaporos. Are maneci 3/4 de tip clopot, iar la mijloc se accesorizeaza cu o curea, subtiind talia. Se inchide cu nasturi si are guler ascutit. Imbraca-te comod si modern cu influente girlish.

rochie-tip-camasa4rochie-tip-camasa5

Rochie Top Secret verde de zi in clos din material vaporos

Rochie 3/4 tip camasa, casual, din material subtire si vaporos. Are croiul lejer si maneci scurte. Se inchide cu nasturi si este accesorizata cu un cordon in talie. Este foarte feminina si poate fi purtata chiar si in tinute de mers la birou.

rochie-tip-camasa6rochie-tip-camasa7

Rochie PrettyGirl albastra casual cu buzunare accesorizata cu cordon

Rochie casual, ce ne duce cu gandul la o rochie tip camasa, cu buzunare si imprimeu in dungi. Are volanase la guler si este accesorizata cu un cordon in talie. Decolteul in V avantajeaza chiar si pe cele ce au un bust voluminos. Poart-o cu sandale cu platforma wedge.

rochie-tip-camasa8rochie-tip-camasa9

Tu ai o rochie tip camasa in garderoba?

*Rochiile prezentate se gasesc in SHOPPING City Timisoara, in Lotus Center Oradea si online aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-camasa-piesa-de-rezistenta-a-verii-2017/