dyfashion.ro

Salopete de vara lejere

salopeta-lejera-de-vara1

Salopeta scurta de vara cu imprimeu viu colorat • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta de vara cu imprimeu viu colorat Salopeta scurta de vara Salopeta viu colorata Umerii decupati Floricele aplicate pe margine in zona decolteului Salopeta cu buzunare Spatele este gol Doua bretelute in X pe spate Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S) 

SALOPETE ELEGANTE  FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
salopeta-lejera-de-vara2

Salopeta scuta de vara cu spatele decupat si ciucuri • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scuta de vara cu spatele decupat si ciucuri Salopeta scurta de vara Spatele este decupat Imprimeu albastru Salopeta accesorizata cu ciucuri Bustul nu este buretat Maneci clopot trei sferturi Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S) 
salopeta-lejera-de-vara3

Salopeta lunga de vara cu imprimeu floral • MBG

SALOPETE
Salopeta lunga de vara cu imprimeu floral Salopeta lejera de vara Volane in parti Pliseuri in partea de sus la gat Cambrata pe talie Pantaloni lejeri drepti Fermoar ascuns la spate  Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara4

Salopeta lunga de vara cu pantaloni evazati • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta lunga de vara cu pantaloni evazati  Salopeta de vara partea de sus alba iar pantalonii bleu Decolteu adanc sustinut de tul transparent Pantaloni evazati ( nu sunt decupati ) Accesorizata in talie cu o curea aurie detasabila Spatele este gol Fermoar ascuns la spate Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete negre de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara5

Salopeta de vara cu dungi si snur rosu in talie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta de vara cu dungi si snur rosu in talie Salopeta trei sferturi de vara Salopeta cu dungi Accesorizata cu snur rosu in talie Nasturi rosii in partea din fata Decolteu adanc Bretele subtiri Fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara6

Salopeta scurta eleganta cu dantela aurie • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta eleganta cu dantela aurie Salopeta eleganta de vara Salopeta scuta cu dantela aurie Transparenta in zona bustului Croi pe corp Salopteta ce se prinde pe gat Lungime de la sub bat: 67 cm Fermoar la spate Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)   
salopeta-lejera-de-vara7

Salopeta neagra eleganta din voal • MBG

SALOPETE
Salopeta neagra eleganta din voal salopeta eleganta neagra din voal negru croi lejer decolteu adanc in forma de V accesorizat cu dantela fata spate fermoar la spate pantalonii au pense pe sold si au croi lejer elastic in talie (cureaua nu este inclusa) cureaua nu este inclusa Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante salopete negre de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara8

Salopeta scurta neagra din crep • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta scurta neagra din crep  Salopeta neagra din crep Salopeta de vara cu umerii decupati Accesorizata in talie cu o curea detasabila aurie din piele ecologica Decolteu adanc Ideala pentru iesirile in club Salopeta moderna scurta Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara9

Salopeta albastra 5 in 1 de vara cu imprimeu floral • Ade

SALOPETE
Salopeta albastra 5 in 1 de vara cu imprimeu floral Salopeta scurta cu imprimeu floral Elastic in zona taliei Croi lejer In partea de sus este formata din doua fasii de material Partea de sus se poate modifica in functie de preferinte si de imaginatie Salopeta moderna ideala pentru vara Dublura ivoire la pantaloni  Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara10

Salopeta green trei sferturi cu fluturi aplicati • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta green trei sferturi cu fluturi aplicati Salopeta green trei sferturi Fluturi aplicati in zona bustului Decolteu adanc Snur cu pene in talie Fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rsalopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S) 

SALOPETE ELEGANTE  FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
salopeta-lejera-de-vara11

Salopeta de vara 5 in 1 galbena cu imprimeu • Ade

SALOPETE
Slopeta galbena cu imprimeu Salopeta scurta galbena cu imprimeu Elastic in zona taliei Croi lejer In partea de sus este formata din doua fasii de material Partea de sus se poate modifica in functie de preferinte si de imaginatie Salopeta moderna ideala pentru vara Dublura galben pal la pantaloni  Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara12

Salopeta 5 in 1 de vara cu imprimeu floral • Ade

SALOPETE
Salopeta 5 in 1 de vara cu imprimeu floral Salopeta scurta cu imprimeu floral Elastic in zona taliei Croi lejer In partea de sus este formata din doua fasii de material Partea de sus se poate modifica in functie de preferinte si de imaginatie Salopeta moderna ideala pentru vara Dublura ivoire la pantaloni  Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara13

Salopeta 5 in 1 de vara neagra cu imprimeu • Ade

SALOPETE
Salopeta 5 in 1 de vara neagra cu imprimeu Salopeta scurta neagra cu imprimeu Elastic in zona taliei Croi lejer In partea de sus este formata din doua fasii de material Partea de sus se poate modifica in functie de preferinte si de imaginatie Salopeta moderna ideala pentru vara Dublura neagra la pantaloni  Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai deosebite salopete de vara! * Modelul poarta marimea 36(S)
salopeta-lejera-de-vara14

Salopeta lycra cu imprimeu floral • Atmosphere

SALOPETE
Salopeta lycra cu imprimeu floral salopeta lycra imprimeu floral spate gol bust neburetat fara maneca croi mulat conic material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de salopete de vara!
salopeta-lejera-de-vara15

Salopeta de vara neagra • Ade

SALOPETE
Salopeta de vara neagra salopeta scurta sexy salopeta de vara croi lejer material racoros bretele subtiri dantela in spate se inchide cu fermoar ascuns in spate ideala pentru acest sezon material: 98% poliester si 2% elastan dublura: 100% acetat contrast: 100% poliester produs fabricat in Romania!  Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si sexy salopete de vara!