fashiondays.ro

Tinute smart casual de toamna femei

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei1

Shop the outfit: jacheta din piele purtata cu ie


Esti in cautarea unei tinute smart casual potrivita pentru weekend-urile de toamna? Avem noi solutia ideala pentru tine! Ce zici de o tinuta de toamna ce are in componenta traditionala ie si una dintre piesele vestimentare ce nu se demodeaza in timp – jacheta din piele?

Afla mai multe despre propunerea StarShinerS!


Ie traditionala cu croi larg cu insertii de broderie


Bluza casual tip ie, din bumbac, cu un croi larg si insertii de broderie. Are maneci lungi. Materialul este subtire, neelastic si usor transparent. Se inchide in fata cu nasturi.

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei2tinuta-de-toamna-smart-casual-femei3

 

Pantaloni albastru-inchis Fofy office conici cu talie medie


Pantaloni din bumbac, cu un croi drept, care se inchid cu fermoar in lateral. Au buzunare in fata si in spate si talia inalta. Sunt prevazuti cu accesorii metalice pentru un look modern. Imbraca-i la o camasa si un sacou cambrat si esti gata pentru birou. Daca optezi pentru un body din dantela, esti gata de party. Iar pentru o tinuta de weekend adauga o ie si o jacheta din imitatie din piele. Si mai zici ca nu trebuie sa ai acesti pantaloni in garderoba ta?!

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei4tinuta-de-toamna-smart-casual-femei5

 

Geaca galbena casual din piele ecologica cu buzunare cu fermoar


Geaca casual din piele ecologica cu fermoare accesorizate in stil modern. Se inchide cu fermoar si capse. Are buzunare si este captusita pe interior cu stofa subtire. Cordonul din talie ii confera un aer aparte, iar culoarea electrica nu te va lasa sa treci neobservata!

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei6tinuta-de-toamna-smart-casual-femei7

 

Botine Top Secret albastru-inchis cu toc patrat cu varful rotund


Botine din imitatie de piele intoarsa intr-o nuanta de albastru inchis. Sunt ideale pentru toamna-iarna, putand fi purtate atat la pantaloni conici, blugi sau fuste tip creion sau in clos. Chiar si o tinuta simpla va fi scoasa din anonimat cu ajutorul unei astfel de perechi de botine.

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei8tinuta-de-toamna-smart-casual-femei9

 

Geanta dama office albastru-inchis cu manere scurte

tinuta-de-toamna-smart-casual-femei10tinuta-de-toamna-smart-casual-femei11    

Geanta dama din piele ecologica, de dimensiune medie. Interiorul este realizat din material textil, cu buzunare interioare. Are manere scurte si prezinta accesoriu metalic.

Sper ca propunerea noastra te-a inspirat!

Tinute de dama online - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/shop-the-outfit-jacheta-din-piele-purtata-cu-ie/