answear.ro%20

7 rochii lungi de seara senzationale

7_rochii_lungi_de_seara_senzationale1

Rochii de seara lungi deosebite, potrivite pentru a fi purtate la ocazii speciale


Secolul al XVII-lea a adus influență epocii baroce din Franța și în stilul rochiilor de seară. Rochiile purtate la curtea lui Ludovic al XIV erau drapate, cu trene lungi și corsete strâmte cu decolteuri largi și multe broderii. Materialele utilizate erau mătăsurile, satinul și catifeaua. În perioada barocă moda a evoluat rapid, stilul nobilimi fiind copiat de clasa mijlocie.

În zilele noastre o rochie de seară poate avea diferite lungimi, dar, în general prin rochie de seară se înțelege o rochie lungă care se îmbracă la evenimente formale și la ceremonii. Poate fi până deasupra gleznei sau până în pământ. Rochia de seară este considerată corespondentul feminin al smoking-ului.(sursa:https://ro.wikipedia.org/wiki/Rochie_de_sear%C4%83)

Rochiile de seara lungi sunt potrivite pentru a fi purtate la ocazii speciale: botez, nunta sau diferite gale. Daca esti o persoana care cauta rochii de nasa sau rochii de botez elegante, sexi, din materiale de calitate poti gasi online toate selectiile designerilor StarShinerS, care completeaza aceasta categorie cu cele mai noi colectii de rochii lungi de seara. Am ales mai jos 7 dintre cele mai frumoase modele de rochii lungi de seara pentru tine!

1.Rochie Ana Radu piersica de ocazie cu decolteu in v cu tul • Ana Radu


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale27_rochii_lungi_de_seara_senzationale3

Rochie lunga de seara, din voal, captusita pe interior. Este o rochie deosebita, iar in partea bustului este intarita si are un voal nude. Se poate purta fara sutien sau cu sutien din silicon. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.

2.Rochie Artista albastra de ocazie din material satinat cu insertii de broderie • Artista


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale47_rochii_lungi_de_seara_senzationale5

Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Matreial lucios de grosime medie.


3.Rochie Artista rosa de ocazie din material satinat cu insertii de broderie • Artista


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale67_rochii_lungi_de_seara_senzationale7

Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Matreial lucios de grosime medie.

4.Rochie Ana Radu verde-inchis de ocazie cu decolteu in v cu tul • Ana Radu


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale87_rochii_lungi_de_seara_senzationale9

Rochie lunga, de seara, din voal, captusita pe interior. Este o rochie deosebita, iar in partea bustului este intarita si are un voal nude. Se poate purta fara sutien sau cu sutien din silicon. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.

5.Rochie de seara lunga in clos Ana Radu rosie fara maneci • Ana Radu


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale107_rochii_lungi_de_seara_senzationale11

Rochie de ocazie din tul, captusita pe interior, cu deschidere pe picior. Un look fermecator, cu un umar descoperit si spatele de gol. Aceasta rochie iti asigura o prezenta unica la evenimentul la care o imbraci. Poart-o cu sandale cu tocul subtire, in culoare metalica.

6.Rochie de seara lunga sirena PrettyGirl neagra material dantelat • PrettyGirl


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale127_rochii_lungi_de_seara_senzationale13

Rochie eleganta lunga, cu aplicatii de dantela in parti si in spate. Spatele este decupat si nu are maneci. Este croita din material usor elastic, de grosime medie. Se muleaza pe bust, pe talie si pe solduri si vine usor evazata la baza.

7.Rochie Artista rosie de ocazie din material satinat cu insertii de broderie • Artista


7_rochii_lungi_de_seara_senzationale147_rochii_lungi_de_seara_senzationale15

Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Matreial lucios de grosime medie.

1 comments:

Sunt foarte frumoase si par asa matasoase...oare si in realitate arata la fel de bine! Deci cea albastru electric este de vis!