answear.ro%20

Geci, jachete, trench-uri si paltoane dama

Paltoane si geci pentru femei

 

In sezonul rece, confortul joaca un rol foarte important, mai ales ca zi de zi avem de infruntat temperaturile scazute de afara. Paltoanele, gecile sau jachetele calduroase sunt, asadar, articole vestimentare esentiale in garderoba de toamna - iarna. Acestea ne protejeaza de frig, dar ne ajuta, totodata, sa alcatuim tinute complete, cu un impact vizual armonios. La InPuff gasesti o multime de modele de paltoane, pentru orice silueta si intr-o gama variata de stiluri.

Paltoane pentru femei din lana, in nuante jucause si vesele, cojoace calduroase, cu aplicatii de blana, jachete pe talie si geci dama matlasate, perfecte pentru adeptele unui stil sport si confortabil, toate aceste articole vestimentare vor pune punctul pe „i” în ținuta ta de iarnă. Ai garantia ca InPuff iti va oferi calitate si confort, oferindu-ti, totodata, si variante stilistice actuale, in pas cu ultimele tendinte in moda. Pentru dvs, iata mai jos recomandarile noastre:

Trench bleumarin cu buzunare si nasturi argintii • Atmosphere

 

Trench bleumarin cu buzunare si nasturi argintiiTrench bleumarin cu buzunare si nasturi argintii

Trench bleumarin cu buzunare si nasturi argintii Trench bleumarin din tercot Accesorizat cu nasturi argintii Buzunare in partea din fata; Se leaga in talie cu un cordon Ideal pentru zilele racoroase te toamna Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase trench-uri! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S). * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!

Trench dama trei sferturi negru • MBG

 

Trench dama trei sferturi negruTrench dama trei sferturi negru

Trench-ul negru elegant este un trench ideal pentru acest sezon care poate fi purtat atat la tinute elegante cat si la cele casual. trench dama casual-elegant trench stofa usor satinata impermeabila se inchide cu nasturi negri 2 randuri de nasturi are buzunare pe lateral; cordon detasabil cu catarama maneci lungi captuseala neagra material: 95% poliester 5% elastan lungime: 63 cm de la sub brat in jos Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante trenchuri dama!

Jacheta din tercot cu imprimeu • Ade

 

Jacheta din tercot cu imprimeuJacheta din tercot cu imprimeu

Jacheta din tercot cu imprimeu imprimeu exclusiv captuseala bumbac captuseala mustar croi lejer si maneca evazata 3/4 compozitie 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante jachete de mama fabricate in Romania! * Modelul poarta marimea 36(S) si are 1.74 m Lugime produs 83 cm * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!

Jacheta dama denim scurta cu maneca lunga • Escape

 

Jacheta dama denim scurta cu maneca lungaJacheta dama denim scurta cu maneca lunga

Jacheta dama denim scurta cu maneca lunga jacheta dama jacheta denim croi pana in talie maneca lunga inchidere cu nasturi tratament folio pe maneci material: 98% bumbac 2% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete dama!

Geaca dama eleganta cu broderie neagra • Ade

 

Geaca dama eleganta cu broderie neagraGeaca dama eleganta cu broderie neagra

Geaca dama eleganta roz pudra cu broderie neagra geaca dama fas roz pudra accesorizata cu broderie si lanturi negre tul roz pe margine se inchide cu mos si baba matlasata captuseala roz foarte deschis material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase geci dama!

Geaca dama lunga neagra de fas • Ade

 

Geaca dama lunga neagra de fasGeaca dama lunga neagra de fas

geaca dama fas geaca lunga neagra matlasata model cu pliuri gluga cu blanita detasabila se inchide cu fermoar si capse; buzunare laterale cordon detasabil material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase geci!

Palton elegant lana rosie cu blanita • MBG

 

Palton elegant lana rosie cu blanitaPalton elegant lana rosie cu blanita

Palton elegant lana rosie cu blanita palton elegant pentru femei palton din lana rosie guler din blanita detasabil se incheie cu trei nasturi buzunare laterale captuseala neagra nasturi negri matlasat pe spate lungime: 66 cm de la sub brat in jos material: 70% lana 30% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!

Palton dama mov pruna cu maneca de piele ecologica • MBG

 

Palton dama mov pruna cu maneca de piele ecologicaPalton dama mov pruna cu maneca de piele ecologica

Palton dama mov cu maneca de piele ecologica palton dama mov pruna palton de stofa boucle si maneca de piele ecologica are doua prinderi cu fermoare - se poate ajusta fermoare metalice argintii matlasat buzunare laterale cu fermoare metalice lungime: 62 cm de la sub brat in jos material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane de dama!

PALTOANE, GECI, TRENCH-URI - VEZI OFERTA COMPLETA