fashiondays.ro

Haine dama brodate pentru toamna 2017

haine-brodate-pentru-toamna-2017-1

Broderii in tendinte in toamna 2017!


O rochie, o bluza, un tricou, un set sau orice alta piesa vestimentara este pusa in valoare de accesorii, dar mai ales de broderiile aplicate sau cusute direct pe tesatura. Timpul de realizare al unei broderii e de pana la 3 ore, iar durata de viata a broderiei este foarte mare.

Vezi ce piese vestimentare si accesorii brodate iti propune StarShinerS la inceput de toamna!

Geaca neagra casual din piele ecologica cu insertii de broderie


Geaca casual din piele ecologica cu aplicatii moderne de broderie florala. Fiind foarte versatila, poate fi purtata cu rochii lungi elegante, dar si la blugi. Se inchide si este accesorizata cu fermoare. Are buzunare si este captusita pe interior. O vei adora!

haine-brodate-pentru-toamna-2017-2haine-brodate-pentru-toamna-2017-3

Pulover alb casual brodat cu croi larg


Pulover din material tricotat, cu un croi larg, cu maneci lungi decupate si broderii florale. Acest pulover calduros este placut la atingere si elastic. Poarta-l la o fusta scurta din blugi si botine pentru o tinuta casual-chic superba. E tinuta ideala pentru zilele de weekend!

haine-brodate-pentru-toamna-2017-4haine-brodate-pentru-toamna-2017-5

Pulover negru casual tricotat cu insertii de broderie


Pulover din material tricotat, cu maneci lungi si model in dungi, cu logo-uri cu scris,  flori brodate si aplicatii cu pietre strass. Materialul este elastic si placut in contact cu pielea, gros. Poarta-l la blugi clasici si botine cu tocul gros mediu pentru o tinuta casual in tendinte. Vei avea un look dragut si confortabil!

haine-brodate-pentru-toamna-2017-6haine-brodate-pentru-toamna-2017-7

Pantofi sport casual cu talpa usoara negru cu insertii de broderie


Pantofi casual-sport cu talpa joasa si usoara, din denim, cu insertii de broderie si aplicatii florale cu pietre strass. Un model deosebit de incaltaminte sport ce poate fi purtata cu o tinuta simpla. Mai ales daca ai gambe frumoase, acest model de incaltaminte va atrage atentia asupra lor si le va pune in evidenta.

haine-brodate-pentru-toamna-2017-8haine-brodate-pentru-toamna-2017-9

Sper ca te-am inspirat in alegerea unei piese vestimentare brodate!


TINUTE DE DAMA ONLINE - VEZI OFERTA COMPLETA

Sursa articol:
http://starsblog.ro/broderii-in-tendinte-in-toamna-2017/

1 comments:

Da, multa inspiratie pentru toamna care bate la usa! Cu siguranta am sa imi achizitionez o pereche de pantofi sport tip expadrila!