dyfashion.ro

Tinute business impecabile!

tinute-business-impecabile1

Alege o tinuta impecabila la o intalnire business!


Prima impresie conteaza! Alege o tinuta impecabila la o intalnire business, un interviu sau zi de zi la birou. O tinuta office se poate compune usor din piese uni: o camasa si o pereche de pantaloni clasica. Rochiile sunt mult mai feminine, iar croiul potrivit iti va pune in valoare linia corpului. Ai toate motivele sa faci shopping relaxat pe StarShinerS!

Afla ce modele iti propunem pentru toamna aceasta!

Rochie StarShinerS albastra eleganta din stofa tip creion cu maneca 3/4


Rochie office din stofa, cu un croi mulat pe corp, menit sa iti contureze frumos silueta. Prezinta fermoar metalic cu dinti aurii. Maneca 3/4 are volum la umar pentru un aspect bufant cu note elegante. Prezinta falduri.

tinute-business-impecabile2tinute-business-impecabile3

Fusta LaDonna visinie office petrecuta cu buzunare


Fusta office cu un croi mulat petrecut pentru o aparitie sexy la birou! Are buzunare si este croita din stofa usor elastica de grosime medie. Se inchide cu fermoar la spate. Fiind intr-o singura culoare, iti recomandam sa o imbraci cu o camasa cu imprimeuri florale. Vei arata senzational!

tinute-business-impecabile4tinute-business-impecabile5

Camasa dama PrettyGirl neagra casual asimetrica cu imprimeuri grafice


Camasa asimetrica din voal usor transparent. Are imprimeu si se inchide in fata cu nasturi. Alege o camasa din material vaporos cu maneci 3/4 si croi lejer. O poti purta la pantaloni office sau la blugi mulati pe corp!

tinute-business-impecabile6tinute-business-impecabile7

Rochie StarShinerS neagra office in clos cu maneca 3/4


Rochie office sau casual, realizata din combinatie de material elastic cu aspect creponat. Datorita combinatiei de materiale, este un croi care subtiaza silueta. In talie prezinta o insertie de banda de catifea, care completeaza perfect imprimeul floral.

tinute-business-impecabile8tinute-business-impecabile9

Tu cum te imbraci la birou?


TINUTE OFFICE - VEZI OFERTA COMPLETA 

Sursa articol:
http://starsblog.ro/back-to-office/