answear.ro%20

Jeans femei din oferta Dyfashion

Jeansii care nu se demodeaza niciodata


Sunt lucruri care nu se demodează niciodată. Urmărind in timp evoluția jeanșilor, putem spune că acest articol vestimentar este unul dintre lucrurile care reușesc să invinga timpul și chiar să cucerească noi teritorii.

Jeansii nu mai demult o tinuta a muncitorilor și cowboy-lor sau un articol destinat în exclusivitate ținutei sport. Ei au devenit o emblemă a tuturor locuitorilor planetei, indifernet de statutul lor social, fiind, totodată, un accesoriu comun, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Și se pare că nimeni nu va renunța la ei, nici măcar cei mai vestiți creatori de modă actuali, în ale căror prezentări nu se poate să nu existe măcar un astfel de obiect vestimentar.

Blugi de Dama Online Ieftini


DyFashion va ofera blugi de dama modele noi la preturi accesibile. Iti poti accesoriza chiar si tinuta office sau casual cu jeans. Iata mai jos cateva modele de jeans la moda din oferta Dyfashion:

1.Jeans Albastri cu Petec •




Perechea de jeansi albastrii cu petec te vor binedispune in orice moment al zilei adaugand un efect inedit tinutei tale! Jeansii au inserate si decupate petece de diferite dimensiuni creand un aspect dinamic. Poarta jeansii pentru a accesoriza o tinuta office sau casual si vei fi in centrul atentiei! Jeans dama skinny Talie medie Textura cu petec si strasuri Insertii cu forme geometrice Material 69% bumbac 26 5% poliester 3% vascoza 1 5% elastan

2.Jeans Albastri Dama cu Aplicatii Colorate •




Alege jeansii albastri de dama cu aplicatii colorate pentru un look elegant si contrastant! Perechea este o combinatie inedita intre textura clasica de jeansi si insertii spectaculoase. Motive traditionale sunt aplicate sub forma de broderie si paiete stralucitoare in tonuri de galben rosu albastru si vernil. Textura jeansilor include si broderie florala dinamica completata de paiete. Jeans skinny dama Talie medie Insertii traditionale multicolore Paiete stralucitoare Material 71% bumbac 24% poliester 2 5% vascoza 2 5% elastan

3.Jeans Ruxia Albastri de Zi •




La birou sau la un eveniment blugii Ruxia albastri de zi sunt alegerea perfecta pentru un look comod si elegant! Poti crea o tinuta de exceptie purtandu-i alaturi de o camasa office sau un top casual. Jeans dama skinny Talie medie Strasuri discrete Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

4.Jeans Dama Eliza Evazati •




Alege in zilele de primavara o pereche de jeans in tendinte. Poarta acesti blugi evazati pentru a fi in pas cu moda. jeans dama albastri evazati au inchidere tip nasture in fata lungime: 98 cm Material: 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania

5.Jeans Lethia Albastri Casual •




Perechea de jeansi Lethia albastri este alegerea perfecta pentru un look casual comod si atractiv! Jeansii iti evidentiaza silueta accentuand talia printr-o curea maxi maro care poate fi detasata. Textura jeansilor este decolorata discret. Jeans albastri casual Design discret decolorat Talie medie Curea maxi detasabila Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

JEANS FEMEI - VEZI OFERTA COMPLETA