dyfashion.ro

Botine femei din piele naturala

BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA1

Botine business dama (Maro/Mink) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele de dama SHAPE M 35 maro au ca insipratie ghetele de tip Chelsea. Sunt ideale la birou sau o intalnire seara. Aceste botine din piele de inalta calitate cu toc de 35 mm sunt ideale pentru a te simti cat mai confortabil. Pielea este extrem de moale si se aseaza perfect pe picior oferind confort si stabilitate. Brantul si interiorul din piele ofera climatul optim picioarelor tale. Talpa din PU direct injectata impreuna cu tocul sunt rezistente si confortabile.

BOTINE ECCO DAMA DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA2

Botine business dama ( Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele de dama SHAPE M 35avand ca insipratie ghetele de tip Chelsea sunt potrivite pentru orice ocazie, fie ca mergi la birou fie la o intalnire seara, aceste botine din piele de inalta calitate cu toc de 35 mm sunt ideala pentru a te simti cat mai confortabil. Pielea este extrem de moale si se aseaza perfect pe picior oferind confort si stabilitate. Brantul si interiorul din piele ofera climatul optim picioarelor tale. Talpa din PU direct injectata impreuna cu tocul sunt rezistente si confortabile.   
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA3


Botine business dama (Maro/Mink) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business pentru femei sunt confectionate din piele neteda premium, cu design realizat prin cusaturi la spate. Shankul anatomic din PU mentine piciorul intr-o pozitie corecta intreaga zi, iar talpa este direct injectata din poliuretan. Tocul are o inaltime de 55 mm, oferind o pozitie optima piciorului. Botinele trebuie sa fie in garderoba oricarei femei de afaceri!
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA4


Botine business dama (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botine business dama confectionate din piele neteda premium, cu design sofisticat la spate. Shankul anatomic din PU mentine piciorul intr-o pozitie corecta intreaga zi. Talpa este direct injectata din poliuretan, iar tocul are o inaltime de 55 mm, oferind o pozitie optima piciorului. Botinele trebuie sa fie in garderoba oricarei femei de afaceri!
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA5

Botine casual dama  (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botine casual dama negre sunt confectionate din piele naturala nubuc usoara si moale. Captuseala din piele asigura un mediu perfect in interior fiid moale si confortabila. Bratul din piele cu ECFS absoarbe umezeala, permite circulatia aerului si pastreaza un climat igienic pe tot parcursul purtarii botinelor. Talpa din PU este usoara, confortabila si flexibila este de 45 mm. Fermoarele de pe ambele parrti laterale asigura o incaltare usoara, dar si un look in trend.
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA6

Botine casual dama •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botine dama confectionate din piele naturala nubuc usoara si moale. Captuseala din piele asigura un mediu perfect in interior fiid moale si confortabila. Bratul din piele cu ECFS absoarbe umezeala, permite circulatia aerului si pastreaza un climat igienic pe tot parcursul purtarii botinelor. Talpa din PU este usoara, confortabila si flexibila este de 45 mm. Fermoarele de pe ambele parrti laterale asigura o incaltare usoara, dar si un look in trend.   
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA7

Botine business dama Elegant (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele Elegant pentru femei, sunt confectionate din piele prelucrata manual, cu un aspect luxuriant. Varful rotunjit si constructia moderna combina simplitatea si noile trenduri pentru un look sofisticat . Shank-ul anatomic asigura confort optim intreaga zi. Brantul anatomic si captuseala din piele asigura climatul optim piciorului. Talpa si tocul de 75mm sunt direct injectate pe calapod, oferind lejeritate, confort si rezistenta.    
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA8

Botine business dama (Maro/Mink) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business pentru femei sunt confectionate din piele de inalta clasa, moale si fina la atingere. Sunt prevazute cu doua fermoare ce permit o incaltare/descaltare usoara si rapida, iar fermoarule exterior este prevazut cu capat din piele. Captuseala din material textil este moale si ofera o senzatie placuta la atingere, iar brantul cu ECFS permite recircularea aerului in interior, pastrandu-l uscat.. Talpa este direct injectata din Poliuretan, este flexibila si usoara, iar tocul de 35mm din PU injectat absoarbe socurile si ofera confort intreaga zi.
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA9

Botine business dama (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business pentru femei sunt confectionate din piele de inalta clasa, moale si fina la atingere. Detaliile sofisticate, adica cele doua fermoare ce permit o incaltare/descaltare usoara si rapida, sunt prevazute cu capete din piele. Captuseala din material textil este moale si ofera o senzatie placuta la atingere, iar brantul cu ECFS permite recircularea aerului in interior, pastrandu-l uscat si optim piciorului. Talpa este direct injectata din Poliuretan, este flexibila si usoara, iar tocul de 35mm tot din PU injectat absoarbe socurile si ofera confort intreaga zi.    
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA10

Botine casual dama Bella Wedge (Tarmac) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele casual Bella Wedge pentru femei cu platforma de 65 mm sunt confectionate din piele neteda in stil contemporan. Sunt prevazute cu fermoar la interior, pentru o incaltare/descaltare rapida si usoara. Captuseala din material textil este moale si placuta la atingere oferind un plus de confort si un climat optim. Talpa este din poliuretan direct injectat, usoara si flexibila, dispunand de striatii pentru o aderenta excelenta. Tocul are o inaltime de 65 mm oferind un aspect feminin si elegant.
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA11

Botine business dama (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business negre pentru femei, sunt confectionate din piele neteda in combinatie cu piele nubuc, moale la atingere. Shank-ul anatomic din poliuretan, ofera confort si stabilitate. Tehnologia cu care sunt create aceste botine, ofera un maxim de confort intreaga, zi, deoarece talpa este direct injectata din PU, iar tocul de 75 mm imbracat in piele, ofera stabilitate si eleganta tinutei. Sunt prevazute cu fermoar pe partea interioara, iar incaltarea/descaltarea se face foarte usor.    
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA12

Botine business dama (Maro/Camel) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business pentru femeile moderne, sunt confectionate din piele neteda in combinatie cu piele nubuc, moale la atingere. Tehnologia cu care sunt create aceste botine, ofera un maxim de confort intreaga, zi, deoarece talpa este direct injectata din PU, iar tocul de 75 mm imbracat in piele, ofera stabilitate si eleganta tinutei.Shank-ul anatomic din poliuretan, ofera confort si stabilitate. Sunt prevazute cu fermoar pe partea interioara, iar incaltarea/descaltarea se face foarte usor. Botine elegante pentru o tinuta chic la birou!
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA13

Botine business dama (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele business dama sunt confectionate din piele neteda supla, sunt captusite cu piele moale, oferind confort piciorului. Tehnologia cu care sunt create aceste botine, ofera un confort remarcabil pe toata durata purtarii, astfel ca talpa este direct injectata din poliuretan, iar tocul de 75mm imbracat in piele, ofera un aspect exclusivist. Shank-ul anatomic din PU, ofera confort si stabilitate, astfel aceste botine cu tocul de 75 mm fiind alegerea perfecta pentru un look modern si elegant.   
BOTINE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA14

Botine casula dama Bella (Marine) •

INCALTAMINTE FEMEI/ BOTINE
Botinele casual Bella pentru femei sunt confectionate din piele naturala cu un aspect clasic si bogat, fiind moi si placute la atingere. Sunt prevazute cu un sistem de inchidere cu fermoar pe ambele parti, pentru un aspect moder si o incaltare/descaltare usoara. Captuseala din material textil este moale si placua la atingere oferind un climat optim in interior. Talpa este direct injectata din poliuretan asigurand confort intreaga zi.