fashiondays.ro

Botine la modă în sezonul rece

botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_1

Ce culori de botine sunt la modă în sezonul rece 2017/2018?


În materie de culori pentru botine, sezonul rece 2017/2018 are ca trend principal o paletă tomnatică, dar aprinsă, într-un stil “bold”. Asta înseamnă că te poți bucura de botine roșii, grena/vișinii, maro, dar și de clasicul negru. Le vei putea face ușor loc în garderoba ta, pentru că sunt foarte plăcute și simplu de asortat.

Botinele roșii – Must have-ul sezonului!


Botinele roșii sunt pata ta de culoare în anotimpul rece.

Într-o zi posomorâtă plină cu ploaie, roșul te înveselește și îți pune în evidență partea atractivă. Poartă botinele roșii la o fustă de piele și vei atrage o multime de  complimente.
botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_2botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_3

 

Botinele negre


Dacă iubești clasicul, ei bine, nimic nu poate fi mai clasic decât negrul. Așa că ai noroc, pentru că și în perioada rece botinele negre sunt în topul preferințelor. Merg foarte bine cu orice culoare și cam orice stil vestimentar, de la cel clasic, până la cel boho sau rock.
botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_4

Botinele visinii/ grena


Botinele vișinii/grena sunt cele care adaugă pe lângă delicatețe, și puțină extravaganță. Mixat cu nuanțe închise, în special cu negrul, vișinul conferă un look elegant, care nu te lasă să treci neobservată, fie că ești la serviciu sau la un eveniment. Pentru un look mai casual, ține minte că botinele vișinii merg de minune cu orice tip de pantaloni office.
botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_5

Când se poartă botinele?


Fiind un tip de încălțăminte chic, ușor de asortat, poți purta botinele atât primăvara, dar mai ales toamna, în lunile mai friguroase la diverse evenimente, dar și la ținutele de zi cu zi. În funcție de sezon și de activitățile tale, poți alege botine cu toc gros, botine cu platformă sau botine cu talpă joasă.
botine_la_moda_in_sezonul_rece_2017/2018_6

 

Cum se poartă botinele?


Dacă îți dorești o ținută clasică, potrivită și ca ținută business, asortează o pereche de botine din piele cu toc înalt la o fustă office și o cămașă elegantă. Dacă totuși ești adepta experimentelor, încearcă talpa zimțată sau botinele cu platformă înaltă și asortează-le la paltoane înalte, cardigane în culori puternice și accesorii metalice.

Pentru un look elegant, poți asorta o fustă scurtă la o pereche de cizme lungi, iar o fustă creion merge de minune cu o pereche de botine cochete.

Combinațiile sunt foarte multe și diverse, mai ales că botinele se pot transforma într-o opțiune extrem de fashion dacă le asortezi cu o șosetă groasă înaltă. Astfel, totul se rezumă la gusturi personale, sezonul rece fiind o oportunitate de a le încerca pe amândouă.

Nu rata reducerile la botine dama! - reduceri botine dama