fashiondays.ro

Camasi office dama elegante

CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA1

Camasa Ella Alba Office cu Mansete Evazate •

CAMASI
Pentru o tinuta office desavarsita alege camasa alba Ella cu mansete evazate! Croiul camasii iti pune in valoare silueta inchizandu-se discret cu nasturi ascunsi. Camasa are maneci evazate formate din volanase pentru un efect feminin. Camasa alba eleganta office Mansete evazate Nasturi ascunsi Material 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

CAMASI OFFICE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA2

Camasa Ella Roz Pudrat Office •

CAMASI
Alege camasa roz pudrat office Ella pentru o tinuta inedita la birou! Camasa are un croi elegant cu nasturi ascunsi pe fata. Manecile sunt atipice au la baza volanase petrecute pentru un efect special. Tonul roz pudrat este dinamic. Camasa roz pudrat office eleganta Mansete cu volanase Se inchide cu nasturi ascunsi pe fata Material 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA3

Camasa Ella Bleu Office Cambrata •

CAMASI
Camasa office bleu Ella cambrata este alegerea perfecta pentru a completa o tinuta eleganta la birou! Camasa este cambrata cu nasturi ascunsi pe fata si maneci evazate. Tonul bleu este versatil camasa putand fi adaugata la multiple tinute. Camasa bleu office eleganta Aspect cambrat Se inchide cu nasturi ascunsi pe fata Material 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA4

Camasa Inda Alba Office cu Capse •

CAMASI
Alege camasa alba Inda cu capse pentru un look office perfect! Camasa are un croi asimetric si este accesorizata cu capse aurii pe linia soldurilor. Decolteu in forma de V este feminin. Camasa alba eleganta office Insertii cu capse aurii Croi asimetric Decolteu in forma de V Material 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA5

Camasa Avina Bleumarin Office •

CAMASI
Camasa Avina bleumarin ofera eleganta oricarei tinute de birou! Camasa are nasturi ascunsi si cute discrete petrecute peste bust si la baza manecilor. Poarta camasa in combinatii cu nuante complementare sau contrastante si lookul tau nu va trece neobservat. Camasa bleumarin office eleganta Nasturi ascunsi Design petrecut discret Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA6

Camasa Adela Albastra Office •

CAMASI
Camasa albastra office Adela este optiunea perfecta pentru un look elegant la birou! Camasa este in carouri albastre discrete cu maneci lungi accesorizate cu nasturi metalici. Camasa poate fi purtata cu o fusta sau o pereche de pantaloni in acelasi ton sau nuanta contrastanta. Camasa albastra office eleganta Textura in carouri discrete Nasturi metalici Croi clos comod Se inchide cu fermoar la spate Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA7

Camasa Office Vesna Albastra •

CAMASI
Alege camasa albastra office Vesna pentru un look impecabil la birou! Camasa are nasturi ascunsi pe fata cu textura cambrata care iti evidentiaza eleganta. Camasa este accesorizata cu insertii metalice pe maneci. Poate fi purtata cu fusta sau pantaloni pentru o tinuta eleganta. Camasa albastra office eleganta Se inchide cu nasturi ascunsi pe fata Accesorii metalice pe maneci Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA8

Camasa Alba Elvira Office de Dama •

CAMASI
Tinuta ta de birou este desavarsita purtand camasa alba Elvira de dama! Camasa este versatila putand fi purtata cu succes alaturi de orice piesa vestimentara. Croiul este elegant accesorizat cu nasturi contrastanti pe fata. Pliurile discrete de la nivelul gulerului iti accentueaza feminitatea. Camasa alba eleganta Pliuri discrete la guler Maneca lunga Se inchide cu nasturi in fata Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA9

Camasa Delina Office Alba cu Buline •

CAMASI
Pentru o tinuta office desavarsita alege camasa alba office Delina cu buline negre! Camasa este alba cu un imprimeu delicat si accesorizata cu o fundita pe guler pentru a atrage atentia asupra tinutei tale. Camasa poate fi purtata cu pantaloni sau fusta eleganta pentru un efect inedit. Camasa alba office eleganta Imprimeu cu buline negre discrete Fundita neagra pe guler Guler cu volanase minimaliste Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA10

Camasa Delina Bleumarin cu Buline Office •

CAMASI
Alege camasa bleumarin Delina cu buline albe pentru un look extraordinar la birou! Croiul camasii este elegant cu o fundita discreta la nivelul gulerului. Contrastul dintre tonul bleumarin si imprimeul cu buline atrage atentia asupra lookului tau. Camasa bleumarin eleganta office Fundita discreta pe guler Imprimeu cu buline albe Material 98% bumbac 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA11

Camasa Lia Roz Office De Zi •

CAMASI
Camasa Lia este alegerea perfecta pentru o tinuta office. Nuanta de roz pal completata de insertii aurii si volane la nivelul gulerului vor fi remarcate. Bluza eleganta Maneca lunga Lungime 60 cm Material 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

CAMASA-OFFICE-DAMA-ELEGANTA12

Camasa Lia Alba Office Eleganta •

CAMASI
Simte-te comod la birou in aceasta camasa alba simpla cu detalii deosebite care fac diferenta. camasa alba dama din bumbac are croiala cambrata pliuri la bust cu maneci trei sferturi reglabile lungime: 60 cm Material: 95% bumbac 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!