dyfashion.ro

Ce pantaloni porti în sezonul rece 2017?

ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_1

Ce pantaloni se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2017?


Unele dintre noi am zice: în sfârșiittt…s-a terminat moda pantalonilor skinny. Dacă la început acest croi a fost privit cu foarte mult scepticism mai ales de doamnele cu forme, într-un final nu aveai altă variantă pentru că tot ce găseai în magazine era de inspirație skinny. Moda acestui an nu mai seamănă cu cea de anul trecut, iar anul 2017 și-a propus să facă furori în garderoba ta. Ne place că au revenit croiurile lejere, puloverele acelea superdimensionate, tocurile nu prea subțiri…parcă simțim că putem face cu succes parte din peisaj, nu-i așa?
În rândurile următoare îți arătăm un top al pantalonilor MUST-HAVE dar nu fără a-ți oferi sugestii despre cum să îi asortezi.
Pantaloni albi, cu pense în față și croi conic. Da, da – toamna se poartă albul, trebuie doar să știi tu cum să îl asortezi și mai ales să prinzi curaj și să renunți la negru. Lungimea ideală este cea până la pământ, care acoperă complet pantoful, dar și cea care acoperă o mare parte din încălțăminte. Modelul poate varia în funcție de siluetă. Poți alege un model drept sau o pereche de pantaloni albi largi, model banană sau un model clasic fără dungi, dar și un stil ceva mai masculin.

ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_2ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_3

Pantalonii paper bag se deosebesc de cei skinny prin accesorizarea lor cu o curea subtire, tip cordon sau o panglică care vine la pachet cu pantalonii. Pentru că ei au un croi deosebit, cel mai bine merg cu bluze simple sau chiar tricouri. Dacă ideea de tricou, nu îți face cu ochiul ăn acest sezon, nu uita că îl poți purta sub  un cardigan mai grosuț. Uite câteva modele ca să îți faci o idee cum să îi asortezi.

ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_4ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_5

Ah…pantalonii clasici…niciodată demodați. Câte perechi, atâtea modele. Există trei tipuri de pantaloni clasici la modă în acest sezon: pantalonii lungi și drepți, fără detalii sau cu dungi verticale. Acești pantaloni pot merge de minune la ținute de seară, dacă alegi o bluză la fel de elegantă în locul unei cămăși.

ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_6ce_pantaloni_se_poarta_in_sezonul_rece_2017_7

Pantaloni de catifea și din piele la modă și un pic diferiți de ceea ce ai purtat până acum. Combină-i și obține un look în trend sau elegant 🙂

Descoperă colecția nouă aici: Colecția nouă

Sursa articol:
https://starsblog.ro/ce-pantaloni-se-poarta-in-sezonul-toamna-iarna-2017/