dyfashion.ro

Cizme smart-casual dama

CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO1

Cizme dama Noyce ( Camel) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME


CIZME DAMA ECO DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO2

Cizme business dama Shape 55 (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizme business dama Shape 55 confectionate din piele naturala premium, moale si usoara. Sancul construit dupa forma anatomica are PU in ambele parti, care impreuna cu talpa din PU confera confort pentru intreaga zi. Talpa direct injectata dintr-o singura componenta PU cu tocul invelit in piele nefinisata este confortabila, durabila si flexibila, iar brantul are forma anatomica. Detaliile simple le ofera un aspect placut si feminin.
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO3

Cizme casual dama Chase II ( Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizmele Chase II sunt confectionate din piele nubuck cu captuseala groasa si membrana GORE-TEX sunt perfecte pentru zilele reci de iarna. Membrana GORE-TEX din compozitie metine picioarele iscate oferind impermeabilitate 100% iar impreuna cu brantul din piele si spuma confera climatul optim. Piele este extrem de moale,usoara si respirabila. Talpa direct injectata din PU si latex asigura confort, lejeritate, rezistenta la uzura si aderenta.    
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO4

Cizme business dama Shape 55 Chalet Platform (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizmele Shape 55 Chalet Platform au fost create pentru a oferi confortul suprem celei care le poarta. Snak-ul anatomic pozitionat pe ambele parti asigura confort exceptional pe durata intregii zi. Pielea tratata cu HIDROMAX este rezistenta la apa. Tocul de 55 mm extrem de confortabil si usor este imbracat in piele, Talpa este realizata din PU cu insertie de cauciuc este direct injectata pe calapod, cauciucul adaugand un plus de aderenta.Detaliul metalic cu catarama adauga un plus de feminitate fiind in acelasi timp si functional.    
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO5

Cizme casual dama FARA ( Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
ECCO FARA, cizmele potrivite pentru fiecare zi, au un aspect contemportan si detalii femininte. Realizare dintr-o piele extrem de moale, usoara si confortabila sunt un rasfat pentru picioarele tale datorita caputselii extrem de moi din imitatie de blana de nurca. Inchiderea se face cu fermoar, asigurand o incaltare usoara si confortabila. Detaliile metalice aduc un plus de stil acestei cizme.Talpa este extrem de aderenta, durabila. usoara si confortabila
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO6

Cizme smart-casual dama ECCO SHAPE M15 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
ECCO Shape M15, un model clasic realizat din piele de calitate premium. Au ca inspiratie cizmele de calarie cu material textil in partea din spate pentru o potrivire perfecta pentru fiecare. Brantul anatomic impreuna cu captuseala din material textil asigura climatul optim si confort intreaga zi. Talpa din PU direct injectata este moale, flexibila si rezistenta la uzura. Sistemul de inchidere cu fermoar si detaliile metalice aduc un plus de confort si stil.    
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO7

Cizme casual dama ECCO FARA ( Maro/Coffee) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizmele ECCO FARA au un aspect contemportan si detalii femininte. Sunt un rasfat pentru picioarele tale datorita caputselii extrem de moi din imitatie de blana de nurca. Inchiderea se face cu fermoar, asigurand o incaltare usoara si confortabila. Detaliile metalice aduc un plus de stil acestei cizme.Talpa este extrem de aderenta, durabila. usoara si confortabila

CIZME DAMA ECO DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI    
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO8

Cizme casual dama  Ukiuk (Crem/Moon Rock) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizme casual dama Ukiuk, confectionate din piele nubuck premium, in stil scandinav, care asigura o rezistenta termala ridicata si se muleaza dupa forma piciorului. Detaliate cu element de piele cauciucata la nivelul calcaiuli ofera un plus de protectie impotriva apei. Captuseala din piele naturala de oaie asigura un plus de confort si caldura. Talpa dreapta direct injectata din PU cu insertii de cauciuc este usoara, flexibila si extrem de aderenta pe orice tip de teren.
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO9

Cizme business dama Shape M 35 (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizme business dama Shape M 35, sunt simple, cu design clasic, dar foarte feminine si nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei de afaceri. Fabricate din piele neteda de culoare neagra, cu cusaturi fine si insertie de elastic in spate la pulpa, pentru o mulare si ajustare optima pe picior. Shank-ul anatomic din PU ofera suport optim piciorului, iar captuseala din piele si textil ofera un climat uscat in interior. Tocul de 35 mm acoperit cu piele ofera un look versatil, iar talpa direct injectata din PU ofera comoditate si confort intreaga zi. Aceste cizme sunt must-have-ul acestui sezon!
CIZME-SMART-CASUAL-DAMA-ECCO10

Cizme casual dama Skyler (Negre) •

INCALTAMINTE FEMEI/ CIZME
Cizme dama Skyler confectinate din piele nubuc granulata pentru un aspect natural, moale si usoara. Captuseala din piele asigura un mediu perfect in interior fiind moale si confortabila. Bratul din piele cu ECFS absoarbe umezeala, permite circulatia aerului si pastreaza un climat igienic pe tot parcursul purtarii botinelor. Talpa din PU este usoara, confortabila si flexibila este de 45 mm. Cizma inalta, are material textil in spate care ii da aspect stylish si fermoar pe partea interioara pentru o incaltare usoara.