fashiondays.ro

Geci din colectia Dyfashion

Paltoane si geci de dama

Atat paltoanele cat si gecile dar si jachetele sunt disponibile intr-o paleta vasta de culori. Iti sunt puse la dispozitie o multitudine de modele. Tot ce ai de facut este sa te joci cu nuantele pentru a crea tinute ce depasesc standardele elegantei. 

Brandul este cel care dicteaza achizitia asa ca vizualizeaza cu atentie piesele unicat ce iti sunt puse la dispozitie doar de la producatori de top. Alege sa iti oglindesti frumusetea si liniile corpului prin intermeidul articolelor din aceasta categorie – piesele ce pot duce eleganta la superlativ ani la rand!

Paltoanele sunt piesele de rezistenta din dressing in sezonul rece. Ce e si mai interesant tine de faptul ca pot acompania orice tip de tinuta pentru care optezi. Se pliaza extrem de usor pe temele impuse de tinuta office, casual dar si pe cele cu care vine la pachet tinuta eleganta.

Pe langa faptul ca au grija de corpul tau, mentinandu-l la o temperatura optima, paltoanele sunt piese care poarta eticheta elegantei necontenite. Se poate spune ca sunt sigurele articole vestimentare care reprezinta in totalitate bunul gust si eleganta prin simplitate.

Gecile si jachetele sunt un inlocuitor de nadejde al paltoanelor atunci cand vremea se arata mai prietenoasa. Lungimea lor variaza si poate acest lucru este factorul ce le-a garantat succesul si eticheta de must have.

 

Intampina sezonul rece cu o geaca matlasata care sa iti faca zilele mai calduroase. Est e decorata prin cusaturi fine,are gluga atasata prin fermoar, guler inalt care sa te fereasca de frig si se inchide cu fermoar. Baza este asimetrica si este decorata cu pixeli usor stralucitori. Buzunarele functionale iti vor proteja mainile si lucrurile indispensabile. Geaca casual lunga Cusaturi decorative Baza asimetrica Guler inalt Gluga detasabila Inchidere cu fermoar Material: fas Buzunare cu fermoar Captusita cu fas Compozitie:100% poliamida 

Alege sa porti geaca Mira daca iti doresti o tinuta nonconformista! Geaca are doua fete, putand fi purtata simpla, dar si cu imprimeu picior de cocos. Are guler inalt si buzunare funtionale.    Geaca de iarna cu doua fete Cu imprimeu picior de cocos Croiul usor cambrat pe talie Guler inalt Inchidere cu fermoar Buzunare functionale Compozitie: 100% poliester Instructiuni de intretinere:     *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36) 

Intampina sezonul rece cu o geaca confortabila cu gluga. Este matlasata, lunga, calduroasa, are gluga nedetasabila cu blanita prinsa cu nasturi. Are buzunare incapatoare inchise prin capse si este extrem de confortabila. Se inchide frontal cu fermoar si capse iar la baza are snururi reglabile. Geaca lunga casual Gluga nedetasabila cu blanita prinsa cu nasturi Matlasata Cusaturi decorative Inchidere cu fermoar si capse Buzunare functionale Snururi reglabile la baza Captusita cu fas Material: fas Compozitie:100% poliester Opteaza pentru o geaca de iarna groasa, usor cambrata pe talie, cu gluga si blanita. Blanita de la gluga este detasabila daca vrei sa dopti un alt stil. Geaca are buzunare functionale inchise prin capse iar inchiderea se face frontal prin fermoar si nasturi. Geaca casual Gluga nedetasabila cu blanita atasata prin fermoar Guler inalt Buzunare functionale inchise prin capse Inchidere cu fermoar si nasturi Este captusita cu fas Compozitie:85% poliester, 15% bumbac Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36) Geaca Tamara este alegerea ideala pentru acest sezon, este o piesa vestimentara casual, fiind ideala pentru o tinuta de zi cu zi. Geaca are aspect matlasat, cu gluga si buzunare discrete cu fermoare. Geaca cu gluga Aspect matlasat Buzunare discrete cu fermoare Se inchide cu fermoar in fata Compozitie: 100% nylon Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Pozitia tiparului imprimeului poate fi diferita datorita taierii. *Modelul poarta marimea S(36) Temperaturile au scazut iar tu ai nevoie de o geca imblanita. Recomandarea noastra este geaca Zoe cu doua fete. Una dintre ele din fas cealalta din blana. Inchiderea cu fermoar se continua si spre gluga, putand fi inchisa atat cat este nevoie pentru confort termic sport. Buzunarele se inchid cu fermoar discret. Geaca casual Imblanita Gluga Cusaturi discrete de design Buzunare functionale Inchidere cu fermoar pana sus inclusiv la gluga Material: fas, blana Compozitie fata 1: 100% nylon Compozitie fata 2: 100% poliester Iti recomandam o geaca groasa, matlasata cu gluga detasabila cu puf la extremitate. Are cusaturi decorative, buzunare functionale inchise cu fermoar iar inchiderea frontala se face prin fermoar ascuns de banda magnetica. Geaca lunga din fas casual Gluga detasabila cu puf la extremitate Buzunare functionale inchise cu fermoar Cusaturi decorative Inchidere frontala cu fermoar si sistem magnetic Este captusita Material: fas Compozitie: 100% poliester Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

Geaca Pamy lunga este calduroasa, croiul este usor cambrat, materialul este usor, textura matlasata, guler inalt si inchidere cu capse si fermoar ascuns.   Geaca bordo lunga casual Textura matlasata Guler inalt Se inchide cu fermoar si capse Buzunare discrete cu fermoar Material: fas Compozitie: 100% poliester   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos pentru a alege corect marimea

 

 

GECI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI