dyfashion.ro

Ghete dama de toamna-iarna ECCO

GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO1

Ghete casual dama ECCO Soft 8 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele casual dama ECCO Soft 8 sunt cofectionate din piele premium in stil clasic scandinav, de culoare neagra. Ghete sunt prevazute cu siret, pentru i fixare mai buna pe picior. Forma anatomica pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta oferind un confort suprem. Captuseala din piele absoarbe umezeala si lasa piciorul a respire in mod natural, iar brantul detasabil acoperit cu piele permite o ventilare excelenta., si o latime suplimentara la nevoie. Talpa direct injectata din doua comonente PU/TPU este usoara si flexibila oferind confort pe intreaga durata a purtarii.    
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO2

Ghete casual dama ECCO Damara (Roz) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Damara, confectionate din piele foarte fina si moale, cu detalii perforate si cu design slefuit petru un aspect vintage . Captuseala din piele fina ofera senzatia de a doua piele, potrivindu-se perfect pe picior. Talpa direct injectata din PU/TPU este usoara si flexibila pentru un confort indelungat.

GHETE DAMA DE TOAMNA-IARNA ECO, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO3

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Gri / Frosty Green) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Soft 7, confectionate din piele premium, detaliate cu cusaturi in forme geometrice ce adauga un aspect retro, iar calupul decupat ii ofera un aspect modern aparte. Forma anatomica pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta si adauga un plus de confort. Captuseala din piele moale absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului in interior, pastrand un climat optim si sanatos. Talpa direct injectata din doua componente PU/TPU este usoara, flexibila si aderenta, oferind confort pe intreaga durata a purtarii.    
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO4

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Maro / Mahogany) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Soft 7, confectionate din piele, in stil si culori contemporane. Forma anatomica pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta si adauga un plus de confort. Captuseala din material textil moale absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului in interior, pastrand un climat optim si sanatos.Talpa direct injectata din doua componente PU/TPU este usoara, flexibila si aderenta, oferind confort pe intreaga durata a purtarii.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO5

Ghete casualdama ECCO Elaine fara siret (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele casual de dama ECCO Elaine sunt confectionate din piele de vaca si dispun de un elastic lateral pentru o incaltare rapida si usoara. Captuseala cu membrana piele si material textil permitandu-i piciorului sa respire. Sistemul ECCO Comfort Fibre asigura circulatia aerului in interiorul incaltamintei pentru a mentine un climat sanatos. Branturile detasabile asigura confort, iar talpa usoara si flexibila din poliuretan ofera stabilitate.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO6

Ghete casual dama ECCO Fara (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Fara, confectionate din piele ECCO Renoir, cu aspect de sneakeri, in clori de toamna. Captusiti cu blanita sunt foarte caldurosi si ofera o senzatie placuta piciorului. Brantul detasabil acoperin cu piele si ECFS permite recircularea aerului pastrand un climat otim si sanatos. Talpa anatomica direct injectata din PU este usoara si flexibila oferind confort pe intreaga durata a purtarii.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO7

Ghete casual dama ECCO Soft 7 (Albe) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete dama casual ECCO Soft 7 confectionate din piele naturala moale, asigurand un look modern si atemporal. Captuseala din piele si textil permite aerului sa recircule pastrand un mediu optim in interior. Brantul detasabil din piele, amortizeaza si ofera confort la fiecare pas. Talpa direct injectata din PU /TPU in culori contrastante, asigura aderenta si rezistenta. Ghete inalte  dama prevazute cu siret, moderne si confortabile, potrivite pentru tinute casual.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO8

Ghete outdoor dama ECCO Gora (Maro / Amber) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete outdoor de dama ECCO Gora, confectionate din piele nubuck oleita, dotate cu cele mai noi tehnologii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul sau confortul. Membrana Goretex, asigura impermeabilitate, iar talpa cu tehnologia RECEPTOR® ajuta piciorul sa se miste in mod natural si ofera stabilitate. Captuseala din material calduros mentine un climat optim pe intreaga durata a zilei. Talpa din poliuteran cu insertie de cauciuc ofera aderenta pe orice suprafata.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO9

Ghete outdoor dama ECCO Gora (Gri / Stone) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele outdoor de dama ECCO Gora sunt confectionate din piele nubuck oleita, dotate cu cele mai noi tehnologii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul sau confortul. Membrana Goretex, asigura impermeabilitate, iar talpa cu tehnologia RECEPTOR® ajuta piciorul sa se miste in mod natural si ofera stabilitate. Captuseala din material calduros mentine un climat optim pe intreaga durata a zilei. Talpa din poliuteran cu insertie de cauciuc ofera aderenta pe orice suprafata.   
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO10

Ghete elegante dama ECCO Touch 25 B (Maro / Mink) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete business femei ECCO Touch 25 B, confectionate din piele oleita, prevazute cu sistem de inchidere cu siret. Captusite cu material textil moale lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul cu ECFS permite recircularea aerului pastrand un climat optim in interior. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila, iar tocul de 25 mm ofera un aspect clasic si feminin.

GHETE DAMA DE TOAMNA-IARNA ECO, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO11

Ghete casual dama ECCO Babett (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele casual de dama ECCO Babett sunt confectionate din piele moale. Captusite cu material textil ce absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural, iar membrana Gore-tex ofera impermeabilitate 100%. Brantul acoperit cu material textil si ECFS permite recircularea aerului pentru un climat optim. Talpa direct ijectata din PU/TPU este usoara si flexibila pentru un mers confortabil pe intreaga durata a purtarii.   
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO12

Ghete casual dama ECCO Sneak (Moon Rock / Dark Shadow) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual femei ECCO Sneak, confectionate din insertie de material textil si piele, inspirate din stilul retro. Captusite cu material textil moale ce absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul detasabil acoperit cu piele si ECFS permite ventilarea, pastrand un climat optim in interior. Prevazute cu sistem de fixare siret si fermoar, pentru o ajustare perfecta si usoara. Profilul jos a talpii ofera un mers comod, iar materialele TPU/PU din care este creata talpa asigura aderenta si flexibilitate , pentru a va putea misca in libertate.
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO13


Ghete sport-casual dama ECCO Exceed (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete sport-causal de dama ECCO Exceed, confectionate din piele de yak, supla si rezistenta, oferind confort pe tot parcursul zilei. Captuseala din textil pastreaza un climat optim in interior. Brantul detasabil din textil amortizeaza fiecare pas. Talpa flexibila din PU si TPU FLEX WEb ofera aderenta si rezistenta la uzura.   
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO14

Ghete casual dama ECCO Elaine (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele casual de dama ECCO Elaine cu siret sunt confectionate din piele de nubuck oleita. Pielea ECCO Hydromax ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Captuseala din material textil permite piciorului sa respire. Brantul ECCO Comfort Fibre System asigura circulatia aerului in interiorul incaltamintei pentru a mentine un climat sanatos. Totodata branturile detasabile asigura confort, iar talpa usoara si flexibila din poliuretan ofera stabilitate.    
GHETE-DAMA-DE-TOAMNA-IARNA-ECCO15


Ghete elegante dama ECCO Touch 15 B fara siret (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete dama elegante ECCO Touch 15 B, confectionate din piele naturala si material elastic ce permite incaltarea rapida si usoara. Captuseala din piele si material textil lasa piciorul sa respire in mod natural. Brantul ECCO Comfort Fibre System pastreaza un mediu intern sanatos. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind un confort maxim pe intreaga durata a purtarii. Tocul subtil are 15 mm.