dyfashion.ro

Ghete ECCO femei din piele naturala

GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA1

Ghete casual dama ECCO Soft 5 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele ECCO Soft 5 sunt confectionate din piele naturala cu accente de piele nubuck. Captuseala din material textil asigura o amortizare excelenta si respirabilitate pe durata intregii zi. Brantul cu spuma ECFS este detasabil. Constructia mai lata asigura o potrivire extraordinara si confort in timpul mersului. Talpa din poliuretant direct injectata este rezistenta asigura lejeritate si durabilitate.

GHETE DAMA ECCO, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA2

Ghete casual dama ECCO Soft 9 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Soft 9, foarte feminine si cu o constructie de tip Chelsea, cu elactic, pentru o incaltare usoara si rapida. Interiorul din piele asigura un climat optim in interior. Brantul detasabil permite o extra largime pentru picior, iat talpa din doua componente PU/TPU este usoara, flexibila si foarte comoda.   
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA3

Ghete casual dama ECCO Soft 9 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele casual dama ECCO Soft 9 sunt confectionate din piele premium lacuita si au o structura noua si feminina. Interiorul este din piele fina la atingere, ce asigura un confort si un mediu perfect piciorului. Brantul este din piele si detasabil pentru o extra largime. Ghetele sunt prevazute cu siret pentru o ajustare perfecta pe picior. Talpa este din doua componente, PU/TPU fiind usoara si flexibila.   
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA4

Ghete casual dama ECCO Shape 25 (Maro/Mink) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele ECCO SHAPE inspirate de clasica ghetata tip Chelsea confectionate din piele de inalta calitate, cu un aspect retro-chic. Brantul si interiorul din piele ofera climatul optim picioarelor tale. Talpa din PU direct injectata este durabila, oferind confort pe intreaga zi. Este gheata care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta fiind versatile si usor de purtat.   
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA5

Ghete casual dama ECCO Genna ( Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Gheata ECCO Genna confectionata dintr-o combinatie de piele neteda si nubuck usoara si moale. Membrana GORE-TEX vine in sprijinul tau oferind impreuna cu brantul detasabil din microfibra un climat optim picioarelor tale, pastrandu-le uscate indiferent de clima. Talpa din PU direct injectata pe calapod asigura confort, rezistenta la uzura si lejeritate. Sistemul de inchidere cu fermoar pe ambele parti asigura o incaltare usoara si potrivire perfecta.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA6

Ghete outdoor dama ECCO Aspina (Shale) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele ECCO Aspina, confectionate din piele intoarsa si piele nubuck de yak cu detalii feminine. Membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate lasand piciorul sa respire. Brantul ECCO Comfort Fibre System asigura circulatia aerului in interiorul incaltamintei pentru a mentine un climat sanatos. Noua tehnologie RECEPTOR LITE asigura confort si permite miscarea naturala. Branturile detasabile asigura confort, iar talpa usoara si flexibila din poliuretan ofera stabilitate. Sunt perfecti pentru excursii în aer liber.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA7

Ghete casual dama ECCO Skyler (Maro/Brandi) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele ECCO Skyler sunt confectionate din piele nubuck granulata,usoara si respirabila. Captuseala din piele si brantul detasabil ECCO Confort Fiber System asigura climatul optim picioarelor tale sporind circulatia aerului si oferind confort. Talpa tip platforma de 45mm este extrem de chic si confortabila, fiind realizata din PU, direct injectata pe calapod, oferind rezistenta la uzura, flexibilitate si un confort exceptional. Sunt esenta stilului scandinav, simplu si elegant.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA8

Ghete casual dama ECCO Saunter (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Simple,clasice si mereu la moda avand ca inspiratie ghetele de tip Chelsea modernizate, cu detalii si curatura feminine. Realizate dintr-o piele moale, tabacita si aleasa special pentru flexibilitate si respirabilitate. Ca rezultat aceasta gheata imbraca piciorul precum o a doua piele, miscandu-se natural dupa picioru tau. Membrana GORE-TEX ajuta la respirabilitate, pastreaza piciorul mereu uscat indiferent de conditiile meteo. Tocul de 25mm si talpa din PU sunt direct injectate pe calapod si aderente.
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA9

Ghete casual dama ECCO Zoe (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele Zoe au ca inspiratie ghetele de biker, cu o constructie indrazneata, detalii cu fermoar pastrand totusi un look feminin. Detaliul exterior adauga un plus de stil in timp ce fermoarul interior este functional , adaugand un plus de confort, fiind extrem de usor de incaltat si potrivit. Brantul detasabil din piele acoperit cu spuma ofera un mediu uscat, iar captuseala din material textil adauga un plus de respirabilitate. Fiecare pas este o confirmare ca aceasta gheta este extrem de confortabila, talpa fiind construita din PU avand o constructie anatomica care amortizeaza socurile, fiind in acelasi timp usoara, rezistenta la uzura si flexibila.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA10

Ghete casual dama ECCO Zoe (Bordeaux) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Zoe confectionate din piele naturala cu aspect casualdar si premium. Brantul detasabil ECFS este acoperit cu piele si impreuna cu captuseala din material textil creaza un mediu perfect si confortabil lasand piciorul sa respire. Fermoarul situat pe partea interioara permite o incaltare usoara. Talpa direct injectata dintr-o singura componenta PU este usoara, rezistenta, durabila si foarte confortabila.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA11

Ghete casual dama ECCO ELAINE (Maro/Cognac) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Gheata ECCO Elaine are ca inspiratie gheata clasica Chelsea, sunt realizate dintr-o piele premium oleita. Gheata care nu lipseste din garderoba unei fashioniste, fiind mereu in trend, detaliile feminie iesing in evidenta. Brantul detasabil din piele si spuma si captuseala din material textil asigura o amortizare excelenta si un climat optim. Incaltarea este extrem de facila datorita celor doua zone cu elastic care asigura si o potrivire cat mai perfecta.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA12

Ghete casual dama ECCO Saunter (Maro/Camel) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Saunter confectionate din piele naturala de vitel moale si supla cu aspect premium. Cusaturile delicate ofera un look feminin. Captuseala cu membrana GORE-TEX ofera 100% impermeabilitate lasand totusi pielea piciorului sa respire pastrand un mediu placut si uscat in interior. Brantul detasabil este usor de curatat si de asemenea poate oferi extra spatiu in caz de nevoie. Talpa direct injectata din PU in combinatie cu cauciuc ofera confort si aderenta.
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA13

Ghete casual dama ECCO SKYLER ( Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghetele ECCO Skyler sunt confectionate din piele nubuck granulata , extrem de moale la atingere,usoara si respirabila. Captuseala din piele si brantul detasabil ECCO Confort Fiber System asigura climatul optim picioarelor tale sporind circulatia aerului si oferind confort. Talpa tip platforma de 45mm este extrem de chic si confortabila, fiind realizata din PU, direct injectata pe calapod, oferind rezistenta la uzura, flexibilitate si un confort exceptional. Sunt esenta stilului scandinav, simplu si elegant.   
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA14

Ghete casual dama ECCO ZOE ( Negre) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
ECCO ZOE este o reinterpretare a ghetei de tip Chelsea, cu un twist modern si indraznet cu detalii feminine, Fermoarul interior asigura o incaltare usoara, in timp ce brantul ECCO Comfort Fibre System asigura un climat optim picioarelor tale, sporind circulatia aerului in interior. Talpa dintr-o singura componenta, PU este extrem de usoara si flexibila insa suficient de rezistenta pentru a oferii confort si siguranta.    
GHETE-ECCO-FEMEI-DIN-PIELE-NATURALA15

Ghete casual dama ECCO Soft 8 (Gri/Dark Shadow) • ECCO

INCALTAMINTE FEMEI/ GHETE
Ghete casual dama ECCO Soft 8 gri inalte confectionate din piele naturala granulata pentru un aspect plin. Constructia complet anatomica asigura o potrivire perfecta si confort de durata. Captuseala este din piele si asigura un climat optim in interior, brantul acoperit cu piele este detasabil si poate sa ofere un plus de spatiu in interior in caz de nevoie. Talpa direct injectata formata din doua componente PU/TPU este confortabila, durabila, usoara si flexibila.