fashiondays.ro

Ghete smart-casual barbati ECCO

GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO1

Ghete casual barbati ECCO Soft 1 (Dark Shadow) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele casual ECCO Soft 1 sunt practice, comode si stilate, pielea fiind prelucrata manual. Brantul este construit pentru a se adapta perfect piciorului tau. Sistemul de inchidere cu siret asigura potrivirea perfecta si ajustarea in functie de necesitati. Talpa este din poliuretan direct injectat si ofera durabilitate, flexibilitate si confort intreaga zi.

GHETE BARBATI CASUAL ECCO, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO2

Ghete casual barbati ECCO Soft 1 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele negre ECCO Soft 1 sunt practice, confortabile si stilate. Pielea este prelucrata manual si brantul construit pentru a se adapta perfect piciorului tau. Sistemul de inchidere cu siret asigura potrivirea perfecta de fiecare data. Talpa este din poliuretan direct injectat ce ofera durabilitate si confort intreaga zi.    
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO3

Ghete casual barbati ECCO Intrinsic 2 (Albastre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele ECCO Intrinsic 2 albastre au ca inspiratie incaltamintea de performanta combinand constructia de tip tehnic cu materialele de lux. Sunt confectionate din piele de Yak,extrem de moale sunt proiectate pentru a oferi confort pe intreaga zi. Constructia aproape de sol asigura o pozitie naturala a piciorului. Talpa din doua componente poliuretan si termopoliuretan asigura confort si durabilitate.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO4

Ghete casual barbati ECCO Soft 7 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete barbati ECCO Soft 7 confectionate din piele cu textura bogata si finisata elegant pentru un aspect premium. Forma anatomica ofera o potrivire confortabila. Captuseala din piele pastreaza un climat optim in interior. Brantul ECCO Confort Fibre System acoperit cu piele pastreaza ghetele uscate si racoroase. Talpa direct injectata din doua componente este durabila, foarte confortabila, usoara si flexibila.   
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO5

Ghete casual barbati ECCO Intrinsic 2 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele de barbati ECCO Intrinsic 2 au ca inspiratie incaltamintea de performanta combinand constructia de tip tehnic cu materialele de lux. Sunt confectionate din piele de Yak,extrem de moale sunt proiectate pentru a oferi confort pe intreaga zi. Constructia aproape de sol asigura o pozitie naturala a piciorului. Talpa din doua componente poliuretan si termopoliuretan asigura confort si durabilitate.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO6

Ghete casual barbati ECCO Kyle (Albastre/Marine) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE

Gheata de barbati ECCO Kyle albastra are un aspect modern, cu finisaje atractive si o curea elastica pentru fixare perfecta. Interiorul din material textil asigura o buna respirabilitate, iar brantul detasabil din piele asigura confort si un mediu propice. Talpa din poliuretan direct injectata este usoara, flexibila si rezistenta.    
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO7

Ghete casual barbati ECCO Kyle (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Gheata de barbati ECCO Kyle are un aspect modern, cu finisaje atractive si o curea elastica pentru fixare confortabila. Interiorul din material textil asigura o buna respirabilitate, iar brantul detasabil din piele asigura confort si un mediu propice. Talpa din poliuretan direct injectata este usoara, flexibila si rezistenta.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO8


Ghete casual barbati ECCO Kinhin (Albe) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete casual barbati ECCO Kinhin sunt confectionate din piele de vaca retabacita, pentru un look versatil si tineresc. Brantul este detasabil confectionat din piele permite o circulare a aerului optima, iar interiorul este alcatuit dintr-o combinatie de piele si textil pentru un climat uscat in interiorul pantofilor. Talpa direct injectata este formata din doua componente PU si TPU, ofera stabilitate, flexibilitate si confort intreaga zi. Au un design modern si un look scandinav.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO9

Ghete casual barbati Ecco Kinhin (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete casual Barbati ECCO Kinhin sunt confectionate din piele de vaca retabacita, pentru un look versatil si tineresc. Brantul este detasabil confectionat din piele pentru o circulare a aerului optima, iar interiorul este alcatuit dintr-o combinatie de piele si textil pentru un climat uscat in interiorul pantofilor. Talpa direct injectata este formata din doua componente PU si TPU, ofera stabilitate, flexibilitate si confort intreaga zi. Au un design modern si un look scandinav.    
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO10


Ghete sport-casual barbati ECCO Intrinsic TR (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
INTRINSIC TR reprezinta o fuziune intre stil si functionalitate, fiind combinatia perfecta de piele perforata si tricotaj. Soseta interioara din material tricota asigura o potrivire perfecta si confortabila.Brantul se muleaza dupa forma piciorului ofera confort pentru intreaha zi.Talpa direct injectata din doua componenta PU/TPU este flexibila,durabila si aderenta.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO11

Ghete casual barbati ECCO Soft 8 (negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete smart casual pentru barbati ECCO Soft 8 confectionate din piele retabacita pentru o textura aparte, prevazute cu siret in partea din fata a ghetei. Captuseala din piele si material textil lasa piciorul sa respire in interior. Branturile acoperite cu piele ofera confort si suport picioarelor pastrand un mediu optim. Talpa din poliuretan este injectata direct pe calapod fiind usoara si rezistenta la uzura.
GHETE-SMART-CASUAL-BARBATI-ECCO12

Ghete casual barbati ECCO Soft 8 (albi) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete smart casual pentru barbati ECCO Soft 8 confectionate din piele retabacita pentru o textura aparte. Captuseala din piele si material textil lasa piciorul sa respire in interior. Branturile acoperite cu piele ofera confort si suport picioarelor pastrand un mediu optim. Talpa din poliuretan este injectata direct pe calapod fiind usoara si rezistenta la uzura.