dyfashion.ro

Jachete de toamna chic si confortabile

jachete_de_toamna_chic_si_confortabile_1

Infrunta zilele reci cu jachete de toamna chic si confortabile


Daca inca nu ai adaugat garderobei tale de toamna un model de jacheta moderna si usor de inclus intr-o varietate de tinute, acum este momentul sa alegi o piesa vestimentara chic si confortabila, care sa-ti faca mai placute zilele reci si mohorate ale sfarsitului de an.

Poate ca in ceea ce priveste alegerea unor rochii potrivite de sezon lucrurile ti se par mai simple, la urma urmelor, nu trebuie decat sa inlocuiesti tesaturile vaporoase cu texturi calduroase, care pot fi purtate cu dresuri opace si cizme, insa o jacheta va fi –preferabil- purtata intr-o multime de ocazii: ziua, la plimbare sau la birou, seara la o iesire in oras.

De aceea, cand alegi jachetele si cardiganele de toamna, trebuie sa tii seama de cateva elemente care confera acestor piese vestimentare adaptabilitatea mult dorita.

In jacheta ideala de toamna te simti ca in paturica, dar arati ca pe covorul rosu


jachete_de_toamna_chic_si_confortabile_2jachete_de_toamna_chic_si_confortabile_3jachete_de_toamna_chic_si_confortabile_4jachete_de_toamna_chic_si_confortabile_5

Aproape ca nu-ti mai vine sa parasesti confortul paturicii moi si calduroase care-ti tine companie in fotoliu, atunci cand te relaxezi, dar asta nu inseamna ca afara te vei simti mai putin bine. Daca alegi un model de jacheta sau cardigan de toamna care sa te invaluie mangaietor, cu siguranta nu. Cu cat croiala este mai ampla iar textura mai imbietoare la atingere cu atat mai mult te vei simti cuprinsa intr-o imbratisare delicata.

Mizeaza pe tricotaje sau pe tesaturi de efect, precum bucle, si nu fugi de designul vag supradimensionat. Poti purta jacheta descheiata sau cardiganul desfacut, iar cand e necesar o poti lega in talie cu un cordon sau o curea, in felul acesta conturandu-ti o silueta armonioasa.

Tendintele anului subliniaza farmecul elementelor de asimetrie, pe care le regasim si in modelele Miss Grey de jachete de toamna. Cu colturi sau revere asimetrice, jachetele si cardiganele in tendintele 2017 reusesc sa-ti confere un aer seducator si fresh prin jocul modern de linii care atrag atentia privitorului.


Alege jachete de toamna cu accente de culoare pentru un look plin de vitalitate


Toamna, tentatia vestimentatiei monocrome, deseori in negru, bleumarin sau gri, este foarte mare, insa o femeie eleganta stie ca zilele reci se infrunta cel mai bine cand te aliezi cu piese vestimentare in culori vibrante. Jachetele si cardiganele in nuante de verde masliniu, bej sau rosu sunt foarte populare anul acesta, si pot fi combinate usor atat cu pantaloni cat si cu fuste sau rochii.

Daca perspectiva unei jachete de toamna cu o cromatica intensa te sperie, alege un model negru cu guler rosu sau intr-o alta nuanta puternica. Efectul va fi acelasi si, in plus, vei putea purta noua jacheta negru cu rosu alaturi de tinute din cele mai diverse.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/colectii/infrunta-zilele-reci-cu-jachete-de-toamna-chic-si-confortabile/