dyfashion.ro

Paltoane deosebite, modele 2017

PALTOANE_DEOSEBITE_MODELE_2017_1

Paltoane la moda, modele 2017


Vremea de afara ne spune sa lasam paltonul deoparte pentru ca inca este de trenci sau jacheta. Ne bucuram desigur, dar la cat e de schimbatoare vremea,  un palton tot trebuie sa ai in garderoba. Asa cum te-am obisnuit, an de an, in sezonul toamna-iarna, aducem in colectiile de vineri, de la ora 19:00 noi modele de paltoane dar si paltoane cerute de cliente din colectiile anilor anteriori. Acest articol este un mic previev unde puteti vedea cateva dintre modelele care se vor putea cumpara maine, de la ora 19:00.

Paltoane deosebite, fabricate in România


Acesta este unul dintre marile atuuri pe care le gasesti la StarShinerS: piese vestimentare fabricate în România. Paltoanele sunt realizate pe liniile de productie ale colaboratorilor nostri și de fiecare dată trec cu brio prin departamentul de calitate.  In momentul lansarii lor, incepe si frenezia cumparaturilor iar anul acesta stim sigur ca iti va fi greu sa te decizi asupra modelului preferat. Selectiile facute sunt in croiuri diverse: de la clos, larg, pana la cambrat si drept. Unele dintre ele sunt deosebite prin simplitatea modelului iar altele prin acele mici detalii care ies in evidenta: nasturi deosebiti, dantela aplicata in zona taliei sau pe maneci. Si totusi…toate aceste detalii nu ar conta la fel de mult daca nu ar tine si de cald, nu-i asa? O foarte mare parte din ele au in compozitie lana si pe cat sunt de usoare atunci cand le porti, pe atat de calduroase sunt.

Spune-ne, care este preferatul tau?

PALTOANE_DEOSEBITE_MODELE_2017_2PALTOANE_DEOSEBITE_MODELE_2017_3PALTOANE_DEOSEBITE_MODELE_2017_4PALTOANE_DEOSEBITE_MODELE_2017_5

Paltoane dama - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/paltoane-in-tendinte-modele-2017/