dyfashion.ro

Rochii de nunta ieftine

ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA1

Rochie Divine Bleumarin cu Broderie cu Paiete •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Pentru o seara de exceptie alege rochia bleumarin Divine cu broderie si paiete! Rochia este dreapta cu design asimetric incepand de la umeri spre baza rochiei. Rochia este accesorizata cu broderie florala maxi si paiete stralucitoare. Manecile sunt integral din voal pentru un efect feminin. Rochie bleumarin eleganta de ocazie Broderie florala si paiete Maneci din voal Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Material 65% poliester 35% elastan

ROCHII DE NUNTA IEFTINE- OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA2

Rochie Bright Bordo din Catifea cu Broderie •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Pentru o seara memorabila alege rochia bordo din catifea Dright cu broderie! Rochia este dreapta cu un peplum maxi din voal pentru un efect spectaculos. Textura din catifea este completata de broderie florala discreta. Decolteul in forma de V cu efect de push-up este senzual. Rochia are un cordon fals discret. Rochie bordo eleganta din catifea Peplum din voal Decolteu in forma de V cu push-up Broderie florala pe bust si peplum Croi drept Se inchide cu nasturi la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA3

Rochie Malvina Bleumarin din Dantela de Seara •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege rochia bleumarin Malvina din dantela de seara pentru un look senzational! Rochia este in croi drept mulandu-se elegant accesorizat cu dantela florala maxi aplicata asimetric. Rochia are un decolteu oval si perle aplicate pe guler. Manecile complet create din dantela sunt feminine. Rochie bleumarin de ocazie din dantela Design asimetric Croi drept Guler cu perle Se inchide cu fermoar la spate Material 60% vascoza 35% poliester 5% elastan   
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA4

Rochie Carisa Verde de Seara din Broderie •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege rochia verde Carisa din broderie florala pentru a straluci la orice petrecere! Croiul drept al rochiei se muleaza elegant completat de un decolteu discret. Rochia are manecile integral create din broderie florala care se continua pe bust talie si solduri. Gulerul este accesorizat cu un lantisor delicat. Rochie midi verde de seara eleganta Broderie florala maxi Decolteu oval Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan   
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA5

Rochie Estela Bleumarin Lunga de Seara •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege sa stralucesti la orice petrecere purtand rochia bleumarin Estela lunga de seara! Rochia este in croi clos cu aspect de trena la baza si cordon detasabil pentru a-ti pune in valoare feminitatea. Decolteul in forma de V si spatele decupate sunt accesorizate cu broderie florala maxi cu fir auriu. Rochie lunga bleumarin elegana de seara Broderie florala cu fir auriu Decolteu in forma de V Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!      
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA6

Rochie Page Neagra de Seara cu Franjuri si Paiete •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Pentru o tinuta inedita alege rochia neagra Page de seara cu franjuri si paiete! Rochia este dreapta cu bustul si spatele decupate si accesorizate cu un voal delicat. Rochia are broderie florala si paiete inserate pe bust creand un efect spectaculos. Soldurile sunt evidentiate prin franjuri maxi. Rochie midi neagra de seara eleganta Design cu franjuri si paiete Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA7

Rochie Estela Bordo Lunga de Seara •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Fii atractia serii purtand rochia bordo Estela lunga de seara! Croiul rochiei te avantajeaza formand o trena delicata. Decolteul in forma de V si spatele decupat sunt completate de broderie florala maxi si insertii cu fir auriu. Rochia are un cordon discret care poate fi detasat. Rochie lunga eleganta bordo Spate decupat Broderie florala maxi Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA8

Rochie Estela Mov de Seara cu Broderie •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege rochia mov Estela de seara cu broderie pentru un look senzational la orice petrecere! Croiul clos se continua cu o trena delicata talia este accentuata printr-un cordon detasabil. Decolteul in forma de V si spatele decupat sunt accesorizate cu broderie florala in fir auriu. Rochie mov lunga de seara Broderie florala cu fir auriu Decolteu in forma de V Croi clos Aspect de trena Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA9

Rochie Fiona de Seara Roz cu Broderie •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Rochia roz Fiona de seara cu broderie florala este alegerea perfecta pentru o tinuta memorabila! Rochia este in croi clos din textura de tafta cu aspect de trena. Feminitatea iti este subliniata printr-un volan maxi care acopera bustul si spatele decupate gration. Talia este accesorizata cu broderie florala maxi. Rochie roz eleganta de seara Decolteu si spate cu volan maxi Broderie florala pe talie Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!      
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA10

Rochie Fiona Bordo de Seara cu Broderie •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege rochia bordo Fiona cu broderie pentru o seara speciala! Croiul clos cu aspect de trena iti avantajeaza silueta. Volanul maxi peste bust si spate iti accentueaza rafinamentul. Broderia florala de pe talie este in tonuri dinamice de lila si vernil. Rochie bordo lunga de seara Textura din tafta Broderie florala pe talie Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA11

Rochie Aryan Bleumarin de Seara cu Crapatura •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Alege rochia bleumarin Aryan de seara cu crapatura pentru a straluci la orice eveniment! Rochia este in croi drept cu un crepeu senzual pe sold si decolteu in forma de V. Textura in pliuri delicate pe ton bleumarin atrage atentia asupra tinutei tale. Rochie midi de zi cu imprimeu floral Croi clos comod Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA12

Rochie Aryan Neagra de Seara cu Decolteu •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Rochia neagra Aryan de seara cu decolteu este combinatia perfecta intre eleganta si senzualitate! Textura plisanta a rochiei este accesorizata cu o crapatura adanca pe sold si decolteu in forma de V. Manecile sunt crapate punandu-ti in valoare umerii. Rochie neagra de seara eleganta Decolteu in forma de V Crepeu adanc pe sold Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA13

Rochie Serenity Neagra de Seara cu Trena •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Pentru o seara memorabila alege rochia neagra Serenity cu trena! Rochia este in croi clos cu aspect de trena asimetrica si decolteu in forma de V. Textura rochiei este din tull creand un efect special. Rochie neagra de seara cu aspect de tull Decolteu in forma de V Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA14

Rochie Aryan Verde de Seara Eleganta •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Rochia verde Aryan este optiunea perfecta pentru un look elegant la orice petrecere! Rochia este dreapta cu decolteu in forma de V si o textura plisanta pentru a-ti evidentia rafinamentul. Manecile au crepeu lasand la vedere umerii pentru un efect seducator. Rochie verde eleganta de seara Decolteu in forma de V Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
ROCHIE-DE-NUNTA-IFETINA15


Rochie Lilies Lunga Neagra de Seara •

ROCHII DE OCAZIE / ROCHII DE NUNTA sau BOTEZ
Rochia neagra lunga Lilies este alegera perfecta pentru un look exceptional la orice petrecere! Rochia are decolteu petrecut in forma de V si un cordon fals maxi pentru a-ti accentua feminitatea. Croiul in pliuri completat de un volan din tull creaza un aspect de trena. Rochia este accesorizata cu un imprimeu floral maxi la baza in tonuri dinamice de rosu galben lila si albastru. Rochie neagra lunga eleganta de seara Imprimeu floral maxi la baza Decolteu petrecut in forma de V Croi in pliuri Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan