fashiondays.ro

Black Friday - Reduceri Haine Online

black_friday_2017_in_cuvinte

Black Friday cea mai potrivita perioada din an pentru cumparaturi

 

Reduceri Haine Online


Black Friday a devenit un eveniment de marketing foarte asteptat an de an si la noi in Romania. Avand in vedere apetitul romanilor pentru produse la pret redus, Black Friday este cel mai bun moment din an pentru achizitii de tot felul fie ca vorbim de produse electrocasnice, electronice, imbracaminte, incaltaminte etc, etc..

Black Friday 2017 in stil autohton


Din 2011 de cand emag a promovat pentru prima data in Romania Black Friday, evenimentul comercial a devenit tot mai popular si a fost adoptat cu entuziasm de toata lumea si de vanzatori si de cumparatori. Totusi, in stilul nostru caracteristic romanesc, de-a lungul timpului Black Friday a fost aplicat de comerciantii autohtoni dupa bunul plac atunci cand au avut chef, in diferite perioade ale anului. In SUA reducerile de Black Friday sunt doar in perioada  23 - 29 noiembrie. Asadar intr-un fel in Romania, Black Friday a devenit sinonim cu reducerile si aplicat dupa bunul plac dupa ureche. In ciuda aspectelor mentionate mai sus,  la noi in tara exista un interes major pentru reducerile din perioada noiembrie – decembrie an de an si asta nu este un lucru rau desigur, fie ca e vorba de Black Friday sau nu.

Gama de produse reduse de Black Friday 2017

 

Reduceri Haine Online

 
In 2011, primul Black Friday a fost axat doar pe reduceri la produse electrocasnice si electronice, doar la emag. De atunci lucrurile s-au schimbat radical si an de an au adoptat Black Friday majoritatea comerciantilor din Romania. Acum, la Black Friday participa si agentiile de turism, dealeri auto sau firme din domeniul financiar bancar. Pe langa asta, foarte populare sunt reducerile la imbracaminte si incaltaminte, de Black Friday.Totusi pe primul loc cred ca au ramas in preferintele romanilor de black Friday reducerile la haine si la electronice si electrocasnice. Multi vaneaza un produs luni de zile asteptand sa scada pretul si iau decizia finala de cumparare in perioada reducerilor de Black Friday.

Cum se fac reducerile de Black Friday?

 

Reduceri Haine Online


Dupa parerea mea, majoritatea magazinelor care fac reduceri de Black Friday nu aplica reducerea pe pretul total al produsului ci mai degraba reduc din adaosul comercial. Mai pe intelesul tuturor, daca la un produs adaosul comercial este de 75%, comerciantul are loc sa faca o reducere de 50% si tot iese in profit. Asadar, trebuie sa intelegem ca nimeni nu face opera de caritate de Black Friday si e de inteles deoarece vanzatorii traiesc din profit.

Peste toate zise mai sus, chestia e ca oricum in perioada Black Friday cumparatorii ies pana la urma in castig, deoarece orice reducere de pret este binevenita si asteptata de toata lumea, iar reducerile de Black Friday sunt mai mari decat in alte perioade din an

Si daca tot am ajuns la final de articol poate tineti cont si de cateva sugestii care va pot ajuta sa faceti achizitii de produse de calitate la preturi mai mici in perioada Black Friday 2017. Adaug o lista de magazine online partenere magazinuniversal.net, pe categorii,  care dupa mine prezinta un grad inalt de incredere si care cu siguranta vor face reduceri reale de Black Friday:

Reduceri Haine Online