fashiondays.ro

Cele mai ieftine televizoare smart

cele_mai_ieftine_televizoare_smart_1  

 Televizoare smart la preturi decente


Daca bugetul nu va permite sa luati un televizor produs de o firma consacrata asta nu inseamna ca veti lua un televizor slab calitativ. Recent au aparut branduri noi, mai putin cunoscute, care produc televizoare smart decente sau branduri japoneze mai putin populare cum ar fi sharp sau orion care aduc pe piata televizoare smart destul de bune. Bineinteles pentru pretentiosi obrazul subtire cu bani se tine, vorba proverbului, asa ca pentru imagini super fine vor trebui sa isi subtieze considerabil contul bancar. Pentru vanatorii de oferte bune, am selectat mai jos cele mai ieftine televizoare smart care sunt pe piata la data redactarii acestu articol. Review -urile bune au fost factorul determinant pentru mine sa aleg cele 3 televizoare smart expuse mai jos. Descrierile de produs sunt cele comerciale ale producatorilor

 

Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL733H, HD


cele_mai_ieftine_televizoare_smart_2
Pret informativ: 789 Lei in oferta eMAG


Culori vibrante.  Traieste fiecare moment ! Impreuna putem transforma experienta ta vizuala intr-un spectacol de neuitat. Da startul la distractie si profita de muzica, jocurile, filmele si aplicatiiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV. Culori vibrante si emotia de a fi conectat cu intreaga lume chiar de la tine de acasa.

LED TV.  Contrastul intalneste claritatea !Datorita tehnologiei LED, navigam din cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina. Mai mult, ai parte de o durata de viata mai mare a ecranului apeland la un consum redus de energie si te bucuri de mai multa culoare beneficiind de contrast si luminozitate superioara.

BE SMART.  Fii conectat la nou ! Transforma-ti televizorul intr-un centru multimedia cu doar o simpla apasare a unui buton de pe telecomanda. Foloseste Netflix pentru a urmarii cele mai noi seriale de succes, filme si blockbustere cinematografice.

Clear Motion Engine (CME).  Claritate in miscare ! Clear Motion Engine (CME) reprezinta standardul nostru pentru claritatea de exceptie a imaginilor in miscare de pe display, fiind rezultatul combinarii procesarii video unice, a numarului de cadre pe secunda, a ratei de reimprospatare pentru fiecare cadru si a tehnologiei avansate de reglare a luminii de fundal.

CI+ Slot.  Aceleasi functionalitati, dar fara cabluri ! Este o interfata ce va permite sa renuntati la clasicul decodor oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu, simplificand utilizarea serviciilor de televiziune digitala. Fata de un decodor clasic, folosirea unui decodor pe slotul CI+ ofera cateva avantaje majore: Sunt eliminate cablurile, echipamentul fiind introdus in televizor;  Nu are telecomanda proprie, schimbarea programelor realizandu-se doar din telecomada televizorului;  Este eficient energetic, avand un impact mai mic asupra mediului.

Pariaza pe verde.  Economiseste impreuna cu HORIZON ! Sustinand conceptul de mediu “verde”, gama de televizoare smart HORIZON ofera cele mai noi tehnologii de reducere a consumului de energie, evitand astfel consumului inutil de energie electrica.

Pick-Up & Return.  Rapid si usor ! Produsele tale preferate de la HORIZON vin cu service de tip “Pick-up & Return”, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii. Economiseste timp si bani, bucurandu-te de experienta HORIZON pe termen lung.
TELEVIZOARE SMART HORIZON - VEZI OFERTA

Televizor Smart Android LED Star-Light, 102 cm, 40DM6500, Full HD

     
cele_mai_ieftine_televizoare_smart_3
Pret informativ: 1199 Lei in oferta eMAG
Smart TV: Descopera potentialul cu adevarat nelimitat al televizorului Smart de ultima generatie.Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare.    
     
Android: Cel mai apreciat sistem de operare vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart 40DM6500.Alege din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile si extinde la maxim capabilitatile  televizorului tau.Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu,Youtube, VLC Player.    
     
Aptoide TV:Una din cele mai apreciate platforme pentru Smart TV este Aptoide.Cu ajutorul ei gasesti foarte rapid toate aplicatiile recomandate unde poti urmari filmele si serialele preferate. Totul la doar 2 atingeri distanta.    
     
CI+: Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent.Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.    
     
Descoperiti magia culorilor vii, cu un LED TV: Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 40DM6500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie: Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.
TELEVIZOARE SMART STAR LIGHT - VEZI OFERTA 

Televizor LED Smart Sharp, 102 cm, LC-40CFG6452E, Full HD


cele_mai_ieftine_televizoare_smart_4
Pret informativ: 1499 Lei in oferta eMAG
Sunet Harman-Kardon: O imagine mare are nevoie de un sunet excelent. De aceea, toate televizoarele Sharp peste 32 inch , sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica.
   
Red Dot Design Award: Cu peste 5200 de participanti, aceste produsele au atras in mod considerabil prin designul lor excelent.
   
Aquos Net +: Dupa conectarea la retea, va puteti bucura de filme si emisiuni TV prin intermediul aplicatiei Netflix sau puteti viziona cele mai recente videoclipuri pe YouTube.
   
Conexiune TV wireless: Conectati PC-ul fara fir ori un dispozitiv Android la televizor pentru a trimite imediat fisierele media pe un ecran mare. Este o modalitate foarte buna pentru a prataja fotografii si clipuri video, impreuna cu prietenii si familia.
   
ACE PRO Motor (FHD): Aceasta tehnologie puternica optimizeaza imagininea si imbunatateste semnalele video pentru o reproducere fidela a culorilor, claritate imbunatatita si zgomot de imagine redus. Rezultatul este o imagine clara si naturale.

TELEVIZOARE SMART SHARP - VEZI OFERTA

Nota: Televizoarele prezentate fac parte din oferta eMAG