answear.ro%20

Rochii ideale pentru petrecerile de iarna

rochii_pentru_petrecerile_de_iarna1

Rochiile, la mare căutare in Decembrie, datorită numărului mare de petreceri de sezon


Chiar dacă afară este frig, luna Decembrie este o perioadă în care rochiile de petrecere sunt la mare căutare, datorită numărului mare de evenimente de sezon. Așadar află ce rochii purtăm în luna Decembrie astel încât să arătăm strălucitor fără prea mult efort.

Rochiile din catifea sunt, în continuare, vedetele sezonului. Materialul prețios se pretează perfect pentru petrecerile pretențioase de sezon. În funcție de model, sunt ideale pentru o petrecere corporate cu colegii sau o rochie deRevelion, pentru a fii în centrul atenției.

Petrecerile din sezonul de iarnă sunt un bun prilej de a împărți mai mult timp cu familia și cu cei apropiați. Mergi la petrecerea de sfârșit de an de la birou, la cina de Crăciun cu cei dragi sau aștepți cu nerăbdare party-ul de Revelion? Ține cont de contextul în care vei purta rochia și alege un model care să se potrivească siluetei tale. Mizează pe materiale și texturi de bună calitate și nu uita de accesoriile esențiale fiecărei ținute.

ROCHII DE REVELION - VEZI OFERTA

Ținute pentru petrecerile de sezon – petrecerea de Crăciun


rochii_pentru_petrecerile_de_iarna2rochii_pentru_petrecerile_de_iarna3

Anul acesta, se poartă, mai mult decât de obicei, roșul! Această culoare era oricum favorizată în luna Decembrie datorită Crăciunului. De data aceasta îți propunem să abordezi o ținută all red. O rochie roșie din catifea și pantofi roșii. Niciodată nu e prea mult roșu, dar dacă te decizi să fii îndrăzneață cu outfitul, îți sugerăm un machiaj natural.

Ținute pentru petrecerile de sezon – petrecerea de Revelion


rochii_pentru_petrecerile_de_iarna4rochii_pentru_petrecerile_de_iarna5

O rochie din catifea este alegerea perfectă dacă îți dorești un look sexy, dar sofisticat. Perfectă chiar și pentru siluetele voluptoase, rochia îți va sublinia în mod discret talia. Este o piesă clasică pe care o vei purta cu siguranță mai multe sezoane de acum încolo. Lungimea mini o face ideală și pentru petrecerile în club. În cazul în care îți petreci Revelionul într-un loc care impune o ținută stylish, dar elegantă, îți sugerăm să alegi o rochie lungă din catifea.

Ținute pentru petrecerile de sezon – petrecerea corporate


rochii_pentru_petrecerile_de_iarna6rochii_pentru_petrecerile_de_iarna7

Pentru petrecerea cu firma ai nevoie de o rochie care se pretează atât la birou, cât și la o cină după. O rochie simplă din catifea este compromisul perfect, iar materialul îți va da o alură sofisticată.

Nu uita accesoriile, un clutch sau un plic elegant și ești gata de plecare.

ROCHII DE REVELION - VEZI OFERTA

Sursa articol:
https://starsblog.ro/ce-rochii-purtam-in-luna-decembrie-de-catifea/