answear.ro%20

Tinute cu motive etnice și populare

tinuta_cu_motive_etnice_si_populare1

Rochii și tinute cu motive tradiționale românești, etnice și populare


Țara noastră abundă de o varietate impresionantă de costume populare. Acestea sunt o sursă de inspirație pentru designerii români, cât și cei străini, care au readus în lumina reflectoarelor piese vestimentare și accesorii moderne cu motive tradiționale românești.

Hainele stilizate cu accente folclorice câștigă din ce în ce mai mult teren în garderoba noastră. Și au și de ce. Sunt chic și confortabile, ușor de asortat și potrivite pentru aproape orice eveniment.

Descoperă în continuare o mulțime de modele de haine cu motive tradiționale românești, în versiuni elegante și moderne, alături de o selecție cu adevărat deosebită de pantofi, genți și rucsacuri cu imprimeuri tradiționale!

tinuta_cu_motive_etnice_si_populare2

 

Modele de rochii cu motive tradițional românești


Rochiile cu motive tradiționale reprezintă o piesă vestimentară elegantă, care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Alege să porți rochia cu accente tradiționale la ocazii speciale și fără îndoială vei atrage priviri admirative.


tinuta_cu_motive_etnice_si_populare3

 

Cu ce asortăm rochiile stilizate cu motive tradiționale?


Pentru un look unic, alege o rochie în combinații de neagru, roșu și alb din vâscoză, imprimată cu motive etnice, o rochie în trend și delicată. Accesoriile pot fi o poșetă chic și pantofii imprimați cu motive, care ne aduc în lumea modernă și se combină armonios cu tradiția.

tinuta_cu_motive_etnice_si_populare4

 

Tinuta cu rochie si accesorii cu motive populare romanesti


tinuta_cu_motive_etnice_si_populare5tinuta_cu_motive_etnice_si_populare6
Dacă vrei să fii elegantă, dar totuși foarte confortabilă, mizează pe rochiile mai lejere. Poți alege o rochiță bej sau neagră cu imprimeu tradițional, pe care să o asortezi la sandale cu toc gros, pantofi stiletto sau opincuțe.

Nu rata colecția de rochii cu motive tradiționale!

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/accente-traditionale/