dyfashion.ro

Culori de cămăși in voga

culori_de_camasi_in_voga_in_2018_1

Ce culori de cămăși sunt la modă anul acesta?


În materie de culori, cămășile în vogă  vin în culori opuse, care mulțumesc toate stilurile și preferințele.

Pe podiumuri cămășile sunt prezente de la clasicul alb, la tonurile pastelate de mov sau bleu, potrivite ținutelor primăvăratice, elegante, până la nuanțele de galben aprins și albastru regal, pentru o apariție extravagantă, care atrage priviri instant.

1. Cămășile albe – o piesă mereu la modă


Vești bune dacă iubești stilul clasic: cămașa albă nu s-a demodat nici în acest sezon! Așa că te poți bucura în voie de ea, fie la o ținută office, la un eveniment tip cocktail sau unul de seară. Asorteaz-o la pantofii stiletto pentru un plus de stil.
culori_de_camasi_in_voga_in_2018_2culori_de_camasi_in_voga_in_2018_3

 

2. Cămășile în tonuri de mov, pentru ținute primăvăratece


De la nuanțele tari, ultra violet, până la movul pal sau liliac, movul este favorit pe cămășile de damă în prezentările de modă semnate de nume mari precum Hermès sau Tom Ford.

Este o culoare delicată, dar poate fi și puternică în tonurile sale închise, așa că este destinată atât femeilor care preferă outfiturile simple, dar și celor cu un stil încrezător, bine definit.

culori_de_camasi_in_voga_in_2018_4

Din fericire, cămășile în nuanțe de mov se asortează de minune la un spectru larg de culori, așa că le poți purta cu ușurință atât la ținutele de zi, vesele, cât și la cele de seară, în tonuri închise.

3. Cămășile în nuanțe albastre – pentru un look elegant


Un must-have al sezonului sunt și cămășile albastre.

Poți alege de la albastrul marin, turcoaz pănă la bleu sau albastru petrol. Toate îți conferă un aer sofisticat, iar dacă le integrezi într-o ținută elegantă vei fi o apariție specială, ușor de remarcat.
culori_de_camasi_in_voga_in_2018_5

 

4. Cămășile galbene – un look vibrant


Pentru aparițiile îndrăznețe, galbenul puternic este mereu alegerea potrivită.

Nici în 2018 nu stă deoparte și e una din culorile în vogă pentru cămășile de damă. Așa că alege-ți un model preferat, pune-ți pantalonii într-o singură culoare și obții ușor și rapid un look de efect.

culori_de_camasi_in_voga_in_2018_6culori_de_camasi_in_voga_in_2018_7

Cu o paletă atât de largă de cămăși în vogă, e momentul să-ți alegi modelul preferat!

Iar dacă te întrebi unde găsești mai multe modele de cămăși moderne de damă,
descoperă colecția de cămăși de damă românești AMA Fashion, cu modele calitative elegante și casual, pentru toate sezoanele și gusturile.

Descopera si alte modele de camasi dama

Sursa articol: https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-camasi-dama/