dyfashion.ro

Rochii care te fac mai slaba

rochii-care-te-fac-mai-slaba-1

Modele de rochii care te fac mai slaba


Chiar daca te lauzi cu o silueta perfecta tot e bine sa ai in garderoba cateva modele de rochii care te fac mai slaba. Poate ca te simti prea putin in forma dupa perioada sarbatorilor, poate ai avut o perioada mai agitata in care nu ai tinut cont de alimentatie, poate pur si simplu ti se pare ca astazi nu arati la fel de bine ca ieri (asta nu inseamna ca e adevarat, bineinteles, e doar una din enigmele eternului farmec feminin), si trebuie sa-ti compui repede un look impecabil.

Aici intra in scena cateva modele de rochii care te fac mai slaba, care iti contureaza o silueta mai fina si camufleaza defectele prin croieli avantajoase si prin moduri inteligente de dispunere a culorilor.

Trebuie doar sa stii care sunt zonele pe care ti le doresti accentuate, ce portiune a siluetei are nevoie de un mic truc de design si te poti bucura instant de un look spectaculos! Stai linistita, nu intram in teritoriul interzis al magiei, ci pur si simplu iti vom arata cum sa alegi cele mai potrivite rochii care te vor ajuta sa arati asa cum iti doresti.

Modele de rochii care iti camufleaza burtica


In tendinte si cu un aer foarte rafinat sunt rochiile cu peplum, care creeaza iluzia unei siluete clepsidra ascunzand in acelasi timp un abdomen balonat sau o burtica proeminenta. Deasemenea, modelele de rochii plisate cu croiala in A, realizate dintr-un material fluid, vor echilibra frumos proportiile siluetei.

Rochii care te fac mai slaba si iti ascund coapsele


Aceleasi rochii cu croiala in A care iti camufleaza burtica sunt potrivite si pentru femeile cu coapse groase, insa daca iti doresti sa porti o rochie cu croiala in stil creion, ale carei linii iti urmaresc fidel conturul siluetei, ideala este rochia cu o cromatica dispusa ingenios.

Rochia color-block a devenit extrem de populara in ultimii ani printre celebritatile de la Hollywood. Avantajul acesteia este dat de plasarea unei culori mai inchise in partile laterale, ceea ce creeaza un efect optic de subtiere. Practic, aceste rochii color-block care te fac mai slaba combina doua nuante, una mai inchisa si una mai deschisa, pentru a echilibra portiunile siluetei pe care le vrei ascunse cu cele pe care le vrei accentuate (nuantele intunecate absorb lumina, iar cele deschise ies in evidenta).

Un alt avantaj al acestor tinute „inteligente” care-ti contureaza o talie de viespe este ca te scot din monotonia clasicului outfit monocrom. Poti alege o rochie eleganta care combina sobrul negru, plasat in bloc de culoare pe coapse si solduri, cu nuante stralucitoare de verde, rosu, auriu sau albastru in zona bustului si iti vei pune formele in valoare intr-o maniera stilata si foarte sic.

rochii-care-te-fac-mai-slaba-2rochii-care-te-fac-mai-slaba-3

PESTE 200 DE MODELE DE ROCHII ONLINE - VEZI OFERTA COMPLETA

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/modele-de-rochii-care-te-fac-mai-slaba/