fashiondays.ro

Camasi elegante femei • PrettyGirl

Camasi elegante femei • PrettyGirl

Camasi pentru femei realizate in România


Brandul Pretty Girl este surprinzator. A reusit sa dea viata unor piese vestimentare din materiale ce se aseaza divin pe corpul tau. Fie ca esti in cautare de rochii elegante, topuri, fuste sau pantaloni cu croi modern, brandul românesc PrettyGirl iti garanteaza succesul. Cand alegi PretyGirl stii ca alegi piese vestimentare realizate in România cu responsabilitate pentru moda strazii. Simte-te tanara indiferent de varsta, in haine PrettyGirl.

Este un fapt cert ca fiecare are, in garderoba sa, cel putin o camasa, pentru ca aceasta poate fi purtata in orice imprejurare, dar, mai ales, cand este vorba de o tinuta eleganta, si putini stiu ca este unul dintre cele mai vechi articole vestimentare. Mai jos am facut o selectie de camasi elegante femei, marca PrettyGirl, care pot fi o alegere inspirata atat pentru tinute casual cat si pentru tinute office:

Camasa dama PrettyGirl mov office cu maneca lunga fara nasturi • PrettyGirl


Camasa dama PrettyGirl mov office cu maneca lunga fara nasturi1Camasa dama PrettyGirl mov office cu maneca lunga fara nasturi2

Camasa office din bumbac usor elastic, cu maneci lungi. Prezinta volanase incretite la baza gatului si in zona bustului. Croiul este lejer. Daca doresti sa o integrezi in tinute casual, asorteaz-o la blugi, cu un sacou.

Camasa dama PrettyGirl albastra casual din bumbac cu croi larg • PrettyGirl


Camasa dama PrettyGirl albastra casual din bumbac cu croi larg1Camasa dama PrettyGirl albastra casual din bumbac cu croi larg2

Cămașă stilată de damă confecționată din bumbac, cu dungi. Croi larg, asimetric, de lungime medie, cu mâneci lungi terminate cu manșete încheiate cu perluțe și marginile de jos ușor rotunjite. Cămașa se încheie în față cu nasturi ascunși, cel de la guler, în formă de perluță, fiind vizibil. Cămașă basic modernă feminină, ideală ca bază pentru diverse ținute și stiluri. Acordă un aspect șic și rafinat și este ușor de combinat atât cu fuste, cât și cu pantaloni.


Camasa dama PrettyGirl alba cu croi larg din material satinat cu guler ascutit • PrettyGirl


Camasa dama PrettyGirl alba cu croi larg din material satinat cu guler ascutit1Camasa dama PrettyGirl alba cu croi larg din material satinat cu guler ascutit2

Bluză practică, feminină confecționată din material ușor transparent, vaporos, satinat cu imprimeu atractiv in culori intr-o combinatie armonica. Croi lejer de lungime medie, până la șolduri, cu mâneci lungi, care se leaga la incheiatura maini. Model cu guler ascutit. Se inchide cu nasturi in fata.


Camasa dama PrettyGirl visinie casual cu croi larg cu maneca lunga • PrettyGirl


Camasa dama PrettyGirl visinie casual cu croi larg cu maneca lunga1Camasa dama PrettyGirl visinie casual cu croi larg cu maneca lunga2

Camasa casual din material cu imprimeu, fin la atingere si placut la purtat. Are croi lejer, maneci lungi si se inchide cu nasturi in fata. Se potriveste in tinute casual, office si elegante.

Camasa PrettyGirl Famous Touch Red • PrettyGirl


Camasa PrettyGirl Famous Touch Red 1Camasa PrettyGirl Famous Touch Red 2

Camasa casual-eleganta Pretty Girl, cu maneci lungi din bumbac elastic. Are un croi lejer, lung, asimetric si se inchide cu nasturi in fata. Poart-o cu o pereche de blugi skinny pentru un look classic, feminin si confortabil.

Camasa dama PrettyGirl verde-inchis eleganta cu volanase la maneca • PrettyGirl


Camasa dama PrettyGirl verde-inchis eleganta cu volanase la maneca1Camasa dama PrettyGirl verde-inchis eleganta cu volanase la maneca2

Camasa eleganta sau office din voal subtire, tip bumbac, usor transparent, cu maneci lungi, cu volanase. Se inchide cu nasturi, accesorizata cu detaliu care se leaga la baza gatului, sub forma de fundita.

Vezi si alte modele de camasi elegante femei, click aici