dyfashion.ro

Pantofi stiletto de ocazie • epantofi

pantofi-stiletto-de-ocazie1

Pantofi stiletto maro cu funda din piele naturala •

INCALTAMINTE
Alege la evenimentele importante aceasta pereche de pantofi de dama in nuante de maro cu funda eleganta. Tocul este stiletto pantofii fiind din piele naturala. pantofi dama stiletto maro din piele naturala cu funda eleganta inaltime toc: 8 cm Material interior: piele naturala exterior: piele naturala *Fabricat in Romania

PANTOFI STILETTO DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
pantofi-stiletto-de-ocazie2

Pantofi stiletto de ocazie cu imprimeu auriu •

INCALTAMINTE
La evenimente alege sa stralucesti completand o tinuta superba de seara cu aceasta pereche de pantofi stiletto in nuante de gri si auriu cu imprimeuri si detaliu auriu. Pantoful este foarte comod si usor de purtat. pantofi dama stiletto gri auriu cu imprimeuri din piele naturala detaliu auriu inaltime toc: 8 cm Material interior: piele naturala exterior: piele naturala *Fabricat in Romania
pantofi-stiletto-de-ocazie3

Pantofi dama stiletto negri de ocazie toc inalt •

INCALTAMINTE
La evenimentele cu stil alege aceasta superba de pereche de pantofi stiletto de culoare neagra cu insertii de sclipici discret auriu. Tocul desi inalt iti confera confort si stabilitate. pantofi negri stiletto de ocazie cu aspect de marmura neagra insertii de sclipici auriu discret toc inalt si elegant inaltime toc: 10 cm Material interior: piele naturala exterior: piele naturala marmura *Fabricat in Romania   
pantofi-stiletto-de-ocazie4

Pantofi Crem Pastelati cu Motive Florale si Toc Inalt •

INCALTAMINTE
Alege pantofii pastelati cu motive florale si toc inalt pentru un look exceptional in orice moment al zilei! Pantofii au o textura speciala pastelata cu motive florale pe ton vernil si mov. Tocul inalt si varful ascutit iti pun in valoare feminitatea. Pantofi de dama eleganti Textura pastelata Nuanta crem Format stiletto Motive florale imprimate Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania!    
pantofi-stiletto-de-ocazie5

Pantofi Stiletto Crem cu Toc Verde •

INCALTAMINTE
Alege pantofii stiletto crem cu toc verde pentru a completa cu eleganta si feminitate orice tinuta! Pantofii au format stiletto cu varful usor ascutit. Tonul crem este accesorizat cu un toc verde. Pantofi eleganti de dama cu toc verde Culoare crem Varf usor ascutit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
pantofi-stiletto-de-ocazie6

Pantofi Bleumarin cu Insertii Pastelate si Toc Inalt •

INCALTAMINTE
Completeaza-ti tinuta office sau pentru un eveniment cu pantofii bleumarin cu insertii pastelate! Pantofii sunt in format stiletto cu tocul pastelat. Nuante dinamice de rosu verde albastru si galben sunt inserate si pe varful contrastant alb. Pantofi eleganti de dama Culoare bleumarin Design pasletat Stil stiletto Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata    
pantofi-stiletto-de-ocazie7

Pantofi Bleu Verde cu Aplicatii si Varf Ascutit •

INCALTAMINTE
Alege pantofii bleo verde cu aplicatii stralucitoare pentru un look memorabil la orice eveniment! Pantofii sunt in format stiletto cu varful ascutit pentru a-ti sublinia feminitatea. Sunt accesorizati cu insertii delicate. Pantofi eleganti de dama Culoare bleo si verde Stil stiletto Insertii stralucitoare Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
pantofi-stiletto-de-ocazie8

Pantofi Nude cu Varf si Toc Ascutite •

INCALTAMINTE
Pantofii nude cu varf si toc ascutite sunt alegerea perfecta pentru a-ti evidentia rafinamentul in orice moment al zilei! Formatul stiletto este feminin pantofii sunt textura accesorizata cu discrete aplicatii aurii. Pantofi eleganti de dama Culoare nude Varf si toc ascutite Stil stiletto Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
pantofi-stiletto-de-ocazie9

Pantofi Negri cu Fundita si Insertii Tip Plasa •

INCALTAMINTE
Alege pantofii negri cu fundita si insertii tip plasa pentru un look elegant si inedit! Stilul stiletto cu varf usor ascutit este accesorizat cu o fundita maxi si un toc cu insertii tip plasa. Tonul negru este completat de nuante dinamice de rosu verde si albastru. Pantofi negri eleganti dama Fundita maxi Toc cu insertii plasa Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele intoarsa Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
pantofi-stiletto-de-ocazie10

Pantofi Maro Deschis cu Dungi Discrete si Toc Cui •

INCALTAMINTE
Alege pantofii maro deschis cu dungi discrete pentru un look elegant si inedit in orice moment al zilei! Pantofii sunt stiletto cu toc cui si varf ascutit punandu-ti in valoare rafinamentul. Pantofii sunt accesorizat cu un design in dungi discrete pe toc. Pantofi maro deschis eleganti Design cu dungi discrete Toc cui Varf ascutit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material exterior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
pantofi-stiletto-de-ocazie11

Pantofi Nude Eleganti cu Fundita si Toc cu Buline •

INCALTAMINTE
Pentru o tinuta eleganta si neconventionala alege pantofii maro deschis cu fundita si toc cu buline! Pantofii iti pun in valoare feminitatea datorita formatului stiletto accesorizat cu delicate buline albe si verzi pe fundita si toc. Pantofi eleganti de dama Culoare maro deschis Stil stiletto Fundita maxi Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
pantofi-stiletto-de-ocazie12

Pantofi Turcoaz cu Varf Ascutit si Animal Print •

INCALTAMINTE
Alege pantofii turcoaz cu varf ascutit si animal print pentru un look electrizant la orice eveniment! Formatul stiletto cu varf ascutit si toc cui iti completeaza cu rafinament tinuta. Pantofii sunt accesorizati cu animal print in ton argintiu pe toc. Pantofi eleganti de dama Nuanta turcoaz Stil stiletto Varf ascutit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
pantofi-stiletto-de-ocazie13

Pantofi Negri Eleganti cu Dungi Discrete Albe •

INCALTAMINTE
Alege pantofii negri eleganti cu dungi albe discrete pentru o tinuta desavarsita in orice moment al zilei! Pantofii sunt in format stiletto din piele intoarsa accesorizati cu un design cu dungi pe varf si pe toc. Pantofi negri eleganti dama Dungi discrete albe Varf usor ascutit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele intoarsa Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!  

 PANTOFI STILETTO DE OCAZIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
pantofi-stiletto-de-ocazie14

Pantofi Piele Negri Eleganti cu Fundita si Toc Multicolor •

INCALTAMINTE
Intoarce privirile la orice eveniment purtand pantofii negri cu fundita si toc multicolor! Pantofii sunt in format stiletto din piele intoarsa cu varf usor ascutit. Designul este accesorizat cu o fundita si toc in nuante dinamice de rosu galben vernil si albastru. Pantofi negri eleganti dama Fundita discreta Toc multicolor Dimendiune toc: 9 cm Material exterior: piele intoarsa Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
pantofi-stiletto-de-ocazie15

Pantofi Rosii Eleganti cu Toc Pastelat si Varf Ascutit •

INCALTAMINTE
Pantofii rosii cu toc pastelat si varf ascutit adauga o nuanta de eleganta si dinamism stilului tau! Tonul rosu este completat de un toc pastelat pe nuante de verde mov si gri. Pantofii sunt stiletto cu varf ascutit. Pantofi stiletto Toc pastelat Varf ascutit Dimensiune toc: 9 cm Material exterior: piele naturala Material interior: piele naturala *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!