fashiondays.ro

Rochii de club sexy • modele noi

ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-1

Rochie PrettyGirl neagra de club din piele ecologica cu bust buretat • PrettyGirl

ROCHII
Rochie scurta PrettyGirl din piele ecologica, mulata. Lungime: 68 cm de la subrat pana jos.


ROCHII DE CLUB SEXY, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-2

Rochie PrettyGirl neagra de club petrecuta din piele ecologica • PrettyGirl

ROCHII
Rochie din piele ecologica, petrecuta, cu accesoriu metalic in talie. Ti-o recomandam pentru o seara in oras impreuna cu prietenele!
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-3

Rochie brodata StarShinerS crem cu decolteu • StarShinerS

ROCHII
Rochie din pontiroma de club cu broderie, margele argintii si funde aplicate. Materialul este usor elastic, fara maneci si se inchide cu fermoar la spate. Se muleaza pe corp si dezvaluie o silueta impecabila. O vei indragi de la prima purtare!
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-4

Rochie StarShinerS neagra petrecuta cu aplicatii cu margele • StarShinerS

ROCHII
Rochie bicolora din pontiroma cu accesorii cu margele argintii aplicate pe rascroitura manecii. Partea de jos este incretita si petrecuta. Rochie petrecuta, casual si de club, pentru segmentul young. Materialul este elastic, de grosime medie si se inchide cu fermoar la spate.
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-5

Rochie StarShinerS Kaleidoscop Enigmatic Black • StarShinerS

ROCHII
Rochie de zi, cu croi tip creion realizata din combinatii de materiale placute la atingere: piele ecologica si pontiroma. Pontiroma este un material tip jerse de grosime medie si este usor elastic. Rochia se inchide in fata cu fermoar decorativ metalic, cu dinti vopsiti individual si este decoltata in V. Alege o rochie superba, cu maneci 3/4, usor de imbracat! Indrazneste sa fii diferita. Alege o rochie speciala care se potriveste pentru club sau la o onomastica.
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-6

Rochie StarShinerS alba office tip creion cu aplicatii de dantela • StarShinerS

ROCHII
Rochie din jerse elastic de grosime medie cu insertii de dantela in zona decolteului si la maneci. Este o rochita cu croi senzual. Vrei sa impresionezi de la prima intalnire sau urmeaza o iesire in club? Alege acest model de rochita din material moale, placut la atingere, care se muleaza perfect pe corpul tau.
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-7

Rochie Love Desire Burgundy •

ROCHII
Rochie pana la genunchi, din material catifelat, cu piele ecologica. Alege o rochie tip balon, potrivita pentru orice silueta. Se inchide cu fermoar la spate. O poti purta pe timp de zi sau la o iesire in club cu fetele. Vei obtine efectul WOW!

ROCHII DE CLUB SEXY, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-8

Rochie StarShinerS aurie de ocazie tip creion cu paiete captusita pe interior • StarShinerS

ROCHII
O rochie stralucitoare cu efect fermecator. Fii indrazneata si uimeste persoanele din jur cu aceasta rochie plina de stil! Poart-o la party-uri si de ce nu la o seara in club cu prietenele! Lungime de la axila: XS: 72, S, M, L:73, XL, 2XL, 3XL: 74. 
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-9

Rochie Top Secret neagra basic cu un croi mulat cu aplicatii stralucitoare • Top Secret

ROCHII
Rochie casual sau de club, cu aspect stralucitor si un croi tip creion. Imbrac-o la tocuri, cu un palton drept deasupra.
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-10

Rochiede club PrettyGirl neagra in clos cu spatele gol • PrettyGirl

ROCHII
Rochie deosebita potrivita pentru un party reusit! Poart-o impreuna cu perechea de pantofi potrivita si da viata unei tinute speciale!
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-11

Rochie PrettyGirl maro de club in clos cu spatele gol • PrettyGirl

ROCHII
Rochie deosebita potrivita pentru un party reusit! Poart-o impreuna cu perechea de pantofi potrivita si da viata unei tinute speciale! 
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-12

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII
Rochie superba, cu croi mulat realizata din material de grosime medie, cu aplicatii de paiete. Este o rochita pe care o vei adora de la prima purtare si o poti purta la evenimente speciale: nunti, botezuri sau chiar si in club. Materialul este matasos, iar paietele fac acest model de rochita unul iesit din comun. Lungime rochita: 70 cm de la axila pana jos.
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-13

Rochie neagra casual tip creion fara maneci •

ROCHII
Fashion bloggerita Karin Dragos iti prezinta rochie casual sau de club din jerse usor elastic, accesorizata cu snur. Fii indrazneata, imbraca o rochie care iti va evidentia cele mai frumoase forme!
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-14

Rochie visinie casual tip creion fara maneci •

ROCHII
Fashion bloggerita Karin Dragos iti prezinta rochie casual sau de club din jerse usor elastic, accesorizata cu snur. Fii indrazneata, imbraca o rochie care iti va evidentia cele mai frumoase forme! 
ROCHIE-DE-CLUB-SEXY-15

Rochie visinie de ocazie cu tul cu insertii de broderie •

ROCHII
Rochie de ocazie tip creion, din tul neelastic, cu broderie aplicata si maneci 3/4. Este captusita pe interior si se inchide la spate cu fermoar. Asorteaz-o la stiletto cu tocul inalt si o geanta plic. Ti-o recomandam pentru nunti, botezuri, majorate sau chiar pentru un club mai pretentios!





 

 

Rochii de Club Online - zeci de modele 


Cele mai frumoase petreceri se dau in cluburi. Alege o rochie de club din selectiile noastre, poart-o cu atitudine si vei fi cea mai invidiata! Distreaza-te si bucura-te de anii in care poti petrece pana in zori, noi te intampinam cu cele mai moderne tinute de club. Indiferent de culoarea care iti vine bine, aici vei gasi rochia pentru tine, care iti evidentiaza feminitatea si senzualitatea Am selectat mai jos cele mai atragatoare rochii pentru club. Enjoy!