dyfashion.ro

Rochii de ocazie lungi • Ana Radu

rochii de ocazie lungi ana radu

Poarta cu placere rochiile semnate Ana Radu!


Calitatea, croiul si combinatiile de materiale si culori au facut acest brand sa fie foarte apreciat de multe persoane publice din Romania. Piesele Ana Radu sunt piese care compun un brand românesc apreciat de personalitati tv precum Gina Pistol, care este una dintre clientele fidele ale acestui brand si a fost de acord sa reprezinte imaginea pentru colectia, ”Pret a Porter”. De asemenea, Anda Adam a prezentat cu placere rochiile semnate Ana Radu. Poarta si tu acest brand ca sa simti calitate croiului si a materialelor. StarShinerS alege cele mai bune branduri pentru tine

Am selectat pentru vizitatorii magazinuniversal.net cateva rochii lungi de ocazie by Ana Radu, rochii care pot fi alegerea ideala pentru orice eveniment important din viata dvs:


Rochie Ana Radu galbena de ocazie din tul cu un cordon care se leaga la spate • Ana Radu


Rochie Ana Radu galbena de ocazie din tul cu un cordon care se leaga la spateRochie Ana Radu galbena de ocazie din tul cu un cordon care se leaga la spate

Rochie eleganta si lunga Ana Radu din voal, captusita pe interior. Se inchide la spate cu snur, tip corset si are un croi care te va face sa devii diva evenimentului la care participi. O recomandam cu incredere pentru orice ocazie speciala.

Rochie Ana Radu visinie asimetrica cu push-up cu material incretit • Ana Radu


Rochie Ana Radu visinie asimetrica cu push-up cu material incretitRochie Ana Radu visinie asimetrica cu push-up cu material incretit

Rochie lunga de ocazie, tip corset, cu un croi asimetric. Are bustul buretat cu push-up si se inchide cu fermoar la spate, iar materialul este incretit. Alege sa fii o adevarata aparitie!    

Rochie Ana Radu albastra de seara in clos pe umar • Ana Radu


Rochie Ana Radu albastra de seara in clos pe umarRochie Ana Radu albastra de seara in clos pe umar

Rochie de seara lunga, cu un umar gol, din tul. Este captusita pe interior si are suprapuneri de material in straturi pentru un aspect bufant. Se inchide cu fermoar la spate. Este o creatie deosebita, de o frumusete rara cu un design fermecator si romantic, in degrade. Poart-o la evenimentele speciale din viata ta: nunta, botez, banchet sau alte ocazii speciale. Te vei simti ca in povesti. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc.

Rochie Ana Radu albastra de ocazie cu decolteu in v cu tul • Ana Radu


Rochie Ana Radu albastra de ocazie cu decolteu in v cu tulRochie Ana Radu albastra de ocazie cu decolteu in v cu tul

Rochie lunga, de seara, din voal, captusita pe interior. Este o rochie deosebita, iar in partea bustului este intarita si are un voal nude. Se poate purta fara sutien sau cu sutien din silicon. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.

Rochie de seara lunga Ana Radu mov cu decolteu in v • Ana Radu


Rochie de seara lunga Ana Radu mov cu decolteu in vRochie de seara lunga Ana Radu mov cu decolteu in v

Rochie lunga, de seara, din tul, captusita pe interior. Are spatele gol si se inchide cu fermoar. Are decolteu in V, cu plasa pe culoarea pielii. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.   

Rochie Ana Radu First Class Blue • Ana Radu


Rochie Ana Radu First Class BlueRochie Ana Radu First Class Blue

Rochie lunga, de ocazie realizata din voal. In zona decolteului, rochia are un material transparent. Se poate purta si cu sutien dar este mult mai sexi purtata fara sutien. Pregateste-te pentru evenimentele speciale, alege o rochie pe masura.

Vezi si alte modele de rochii lungi de ocazie