dyfashion.ro

Ce rochii de nasa se poartă in 2018?

ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2018-1

Esti nașă în 2018? Afla ce rochii se poartă!


Un eveniment atat de important cum e nunta finilor presupune si un research pe masura in ceea ce priveste modelele si detaliile ce sunt in trend in sezonul de primavara-vara. Asa ca am pregatit pentru tine un rezumat al principalelor tendinte din acest an in materie de rochii elegante.

Noi le-am identificat pe podium, cand marii designeri ai lumii si-au prezentat colectiile de primavara-vara, trei mari directii despre care vreau sa iti vorbesc.

Principalul trend ce se pastreaza din sezoanele trecute sunt rochiile din paiete si cele cu straluciri metalice. Daca ai deja o astfel de rochie in garderoba, asigura-te ca e in stare buna pentru ca o vei mai purta si anul acesta.

La acestea se adauga rochiile cu detalii feminine, cum sunt: volanele, dantela, voalul si aplicatiile florale, precum si cele in nuante puternice de roz fuchsia, rosu-portocaliu si galben.

Uite ce rochii de nasa iti propunem de pe StarShinerS, pentru ca ne dorim sa fii o nasa trendy si eleganta.

Daca tendinta rochiilor de gala in culori puternice e cea care ti-a captat atentia, atunci aceasta rochie lunga cu un design aparte e alegerea perfecta. Acest decolteu inima e tot ce ai nevoie pentru o aparitie spectaculoasa.

Pentru o aparitie demna de covorul rosu, alege o rochie cu imprimeu floral din colectia Sherri Hill. Modelul printesa este feminin si romantic, fiind alegerea perfecta pentru o aparitie demna de o nasa.
Pentru un look de nasa usor nonconformist, poti inlocui rochia neagra cu o rochie diafana ombre Ana Radu care te va intineri instant. Vei avea o aparitie glam si inedita!

Ce stil de nasa ti se potriveste: colorat, romantic sau nonconformist?

ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2018-2ce-rochii-de-nasa-se-poarta-in-2018-3

Rochii de nasa - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/esti-nasa-in-2018-afla-ce-rochii-se-poarta/