dyfashion.ro

Rochii de Oscar la un click distanta!

rochii-de-oscar-la-un-click-distanta1

Imbraca-te ca o vedeta. Rochii de Oscar la un click distanta


Premiile Oscar sunt  despre film, dar  toata lumea este cu ochii pe vedete si vrea sa stie ce au purtat acestea pe covorul rosu. Vedetele s-au intrecut in tinute spectaculoase pentru cea mai spectaculoasa noapte a cinematografiei.

Cine nu a visat vreodata sa se imbrace ca o vedeta? Noaptea trecuta a avut loc ceremonia premiilor Oscar 2018, iar vedetele nu au incetat sa ne surprinda. Culori vii, rochii indraznete, decolteuri, rochii diafane, tulle, culori superbe, rochii cu trena, glitter si paiete, rochii din satin si dantela au stralucit azi noapte pe covorul rosu.  Noi am avut cateva favorite si vrem sa impartasim cu voi preferatele noastre. De asemenea daca iti doresti sa te imbraci ca o vedeta la evenimentul tau, daca visezi sa stralucesti am ales cateva rochii din colectia Sherri Hill si Ana Radu, despre care putem sa spunem ca sunt rochii de Oscar.

rochii-de-oscar-la-un-click-distanta2rochii-de-oscar-la-un-click-distanta3

Vrei sa te faci remarcata cu o rochie de lux? Gasesti aici o multitudine, colectiile designerilor sunt impresionante si perfecte pentru toate tipurile de siluete.

rochii-de-oscar-la-un-click-distanta4rochii-de-oscar-la-un-click-distanta5

Va sugeram cateva rochii superbe asemanatoare celor de la Oscaruri, astfel ca sub fiecare rochie de Oscar gasiti sugestia noastra si cu un click pe poza puteti ajunge pe site.

rochii-de-oscar-la-un-click-distanta6rochii-de-oscar-la-un-click-distanta7

Alegeri inspirate va dorim! Rochii online - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/rochii-de-oscar-2018-tinute-de-lux-ana-radu-sherri-hill/