dyfashion.ro

Rochii de seara din paiete

rochie-de-seara-din-paiete1

Rochie lunga tip sirena cu paiete verzi si spatele gol • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga tip sirena cu paiete verzi si spatele gol Rochie eleganta de seara Rochie tip sirena cu paiete verzi Spatele este gol Bustul este buretat Croi pe corp Lungime de la sub brat: 150 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE SEARA DIN PAIETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-seara-din-paiete2

Rochie lunga cu paiete argintii • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga din paiete argintii Rochia este prevazuta cu despicatura adanca in fata; decolteu sexy paiete argintii material: 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete3

Rochie party scurta din paiete cu franjuri pe umeri • Xara

ROCHII
Rochie party scurta din paiete cu franjuri pe umeri rochie scurta din paiete translucide roz cu reflexii multicolore franjuri pe umeri croi lejer decolteu in V fermoar la spate lungime de la sub brat: 69cm captuseala bej: 100%poliester mare in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara fabricate in Romania! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete4

Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi Rochie eleganta de ocazie Rochie scurta din paiete verzi Decolteu adanc Croi pe corp Bretele subtiri Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 66 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete5

Rochie de seara baby doll verde smarald • MBG

ROCHII
Rochie de seara baby doll verde smarald rochie de seara baby doll verde smarald flori 3D cu perle si paiete discrete fermoar pe spate 3 straturi in partea de jos: milanez organza si dantela decolteu adanc transparent spatele plin lungime de la sub brat: 78cm fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete6

Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga de seara tip sirena din paiete si tafta neagra rochie eleganta de seara tip sirena volane in partea de jos bustul din baiete aurii si negre tul bej transparent deasupra decolteului lasata pe umeri fermoar pe spate lantisor auriu in talie tafta neagra mulata in partea de jos Material 95% poliester 5% elastan. made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete7

Rochie lunga verde lime cu paiete la bust • MBG

ROCHII
Rochie lunga verde lime cu paiete la bust rochie lunga rochie verde lime paiete cusute la bust cu model decolteu fata-spate fara maneca fermoar la spate tafta in partea de jos lungime: 135 cm de la subrat in jos material: 60% poliester 40% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE SEARA DIN PAIETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-seara-din-paiete8

Rochie midi neagra cu paiete la bust • MBG

ROCHII
Rochie midi neagra cu paiete la bust rochie midi rochie neagra paiete cusute la bust cu model decolteu fata-spate maneca scurta fermoar la spate tafta in partea de jos lungime: 78 cm de la subrat in jos material: 60% poliester 40% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)  
rochie-de-seara-din-paiete9

Rochie trei sferturi neagra cu paiete si pene • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi neagra cu paiete si pene; rochie midi; rochie catifea neagra paiete si pene despicatura pe picior; bust buretat accesorizat cu paiete pene in talie material:95% poliester 5% elastan lungime: 85 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai sexy rochii din catifea!
rochie-de-seara-din-paiete10


Rochie scurta de seara cu paiete aurii • MBG

ROCHII
Rochie scurta de seara cu paiete aurii; rochie de seara rochie scurta paiete aurii cu model argintiu tul in partea de sus guler pe gat captuseala crem se inchide la spate cu 2 nasturi si cu fermoar ascuns lungime: 78 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai stralucitoare rochii de seara!   
rochie-de-seara-din-paiete11

Rochie midi roz somon din paiete • MBG

ROCHII
Rochie midi roz somon din paiete rochie de seara midi rochie din paiete; rochie perfecta pentru petrecerea de revelion paiete roz maneca trei sferturi decupata la piept captuseala bej material usor elastic se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime; 80 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de Revelion!   
rochie-de-seara-din-paiete12

Rochie lunga gri de seara • Miss Grey

ROCHII
Rochie lunga gri de seara este o rochie de seara fermecatoare in tonuri neutre de gri rochie lunga de seara rochie din voal gri la baza gatului este accesorizata cu dantela brodata manual cu paiete croiala in linie A iti pune in valoare silueta nu are maneci lungime: 118 cm masurat din talie fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
rochie-de-seara-din-paiete13

Rochie scurta eleganta de seara neagra cu paiete colorate • Effect

ROCHII
Rochie eleganta de seara neagra cu paiete colorate; rochie eleganta deosebita rochie scurta cu un croi lejer modern bustul din voal negru  partea de jos din fata din paiete colorate maneca despicata din voal croi asimetric mai lung voalul la spate peste rochita ca o pelerina lungime de la sub brat: 69cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
rochie-de-seara-din-paiete14

Rochie de seara baby doll somon • MBG

ROCHII
Rochie de seara baby doll somon; rochie de seara din paiete baby doll somon flori 3D cu perle; fermoar pe spate 3 straturi in partea de jos: milanez organza si dantela decolteu adanc transparent spatele plin lungime de la sub brat: 78cm fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-seara-din-paiete15

Rochie scurta de seara cu paiete bleu • Atmosphere

ROCHII
Rochia scurta de seara cu paiete bleu este o rochie eleganta pe care o poti purta la evenimente speciale sau la iesirile in club cu prietenii rochie eleganta de seara paiete cu reflexe verzi; paiete aplicate pe captuseala; se poate purta in club fara maneci spatele decoltat se petrece in fata se inchide cu fermoar ascuns la spate Material: 95% poliester 5% elastan Lungime: 78 cm de la sub brat in jos Produs fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii!