dyfashion.ro

Tinute de primavara cu imprimeu floral

tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale1

Ce tinute porti primavara aceasta?


Primavara 2018 se lasa mult asteptata, insa vine cu o multitudine de culori si imprimeuri perfecte pentru zile vesele si energice. Imprimeurile cu flori sunt cea mai frumoasa metoda de a sarbatori venirea primavareii.  Astfel de tinute sunt perfecte, feminine si sofisticate. Designerii propun mereu imprimeurile florale, anul acesta insa gasim diverse combinatii in trendurile actuale, chiar combinarea diferitelor tipuri de imprimeuri.

Este dificil sa alcatuiesti o tinuta in totalitate din imprimeuri florale, vrem sa te ajutam si sa iti sugeram diverse piese vestimentare pe care le gasesti peStarShinerS cu care tu poti sa faci aceste combinatii fara sa dai gres. Riscul de a gresi este destul de mare, ne referim la faptul ca exista posibilitate ca tinuta sa fie prea incarcata. Exista cateva reguli de combinare a imprimeurilor florale care te vor ajuta sa ai tinuta perfecta.

tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale2tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale3

1. Combina piese vestimentare cu imprimeuri de dimensiuni diferite, pastreaza partea incarcata pentru partea de jos a siluetei, de exemplu pantaloni sau fusta.

2. Alege ca imprimeul majoritar sau fundalul pentru imprimeuri sa fie intr-o culoare care te avantajeaza.

3. Pastreaza culoarea imprimeului majoritar in macar inca una dintre piese. Nu le alatura deoarece exista riscul sa nu se mai distinga.

4. Daca ai forme pline solduri late sau picioare groase poarta printuri cat mai mici in partea de jos a siluetei pentru a evita efectul de volum.

5. Alege o piesa vestimentar cu imprimeu in jurul careia sa constuiesti tinuta, porneste de la cea cu imprimeul cel mai aglomerat.

Ca si culori pentru aceste imprimeuri alege pastelurile. Cele mai frumoase printuri sunt cele in contrast, pasteluri si combinatii tari. Alege incaltamintea si geanta sa fie cat mai simple, in nuante vesele dar fara imprimeuri si renunta, si in acest caz, la bijuterii masive.

Speram ca sfaturile noastre sa iti fie de ajutor.

Spor la cumparaturi! Click pe poze pentru a ajunge la produse din oferta. Iti dorim o primavara minunata!

tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale5

tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale5tinute-de-primavara-cu-imprimeuri-florale6

Sursa articol:
https://starsblog.ro/imprimeuri-florale-haine-cu-imprimeuri/