fashiondays.ro

Rochii deosebite de seara • Atmosphere

rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-1

Rochie Atmospehere de seara aurie din crep cu despicaturi • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmospehere de seara aurie din crep cu despicaturi Rochie lunga de seara Rochie aurie din crep Despicaturi adanci in zona picioarelor Decolteu adanc Cambrata pe talie Rochie vaporoasa; Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 140 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DEOSEBITE DE SEARA - OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-2

Rochie Atmosphere de ocazie cu trena din tafta si tul • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere de ocazie cu trena din tafta si tul Rochie de ocazie din tafta si tul Rochie scurta in fata si lunga in spate Tafta cu flori si tul albastru Fara maneca Baby-doll cu trena in partea de jos Lungime  din talie in fata: 43 cm lungime trena din talie: 110 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)    
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-3

Rochie Atmosphere lunga din tul mint cu dantela verde in zona bustului • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere lunga din tul mint cu dantela verde in zona bustului Rochie lunga de seara Rochie mint din tul in partea de jos Dantela verde cu negru Bustul este usor transparent Fara maneca Transparenta in partea de sus Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 136 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-4

Rochie Atmosphere lunga de seara din tul cu pietre argintii in talie • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere lunga de seara din tul cu pietre argintii in talie Rochie lunga de seara Rochie turquoise din tul Decupaj in zona bustului Cambrata pe talie cu un cordon detasabil Accesorizata in talie cu pietre argintii Fara maneci Guler rotund Lungime de la sub brat: 132 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-5

Rochie Atmosphere lunga de seara din tul albastru si dantela in zona bustului • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere lunga de seara din tul albastru si dantela in zona bustului Rochie lunga de seara  Rochie din tul albastru in partea de jos Cambrata pe talie Fara maneca Dantela in zona bustului Decolteu in V fata-spate Tul in zona decolteului in fata Lungime de la sub brat: 141 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)    
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-6

Rochie Atmosphere de ocazie scurta mint cu funda pe umar • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere de ocazie scurta mint cu funda pe umar Rochie de ocazie scurta Rochie mint cu sclipici Funda din tul pe umar Rochie de ocazie cu trena din tul cu sclipici Sustinuta de bretele Croi pe corp Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 61 cm Fabricat in Romania Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-7

Rochie Atmosphere bleu lunga din tul si flori 3D • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere bleu lunga din tul si flori 3D Rochie lunga de seara Rochie de ocazie din tul Flori 3D in zona bustului Nu are cupe Fara maneci Decolteu adanc Cambrata pe talie Ampla in partea de jos Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 138 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-8

Rochie Atmosphere baby doll lila accesorizata cu broderie • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere baby dolol lila accesorizata cu broderie Rochie de ocazie baby doll Rochie lila accesorizata cu broderie florala Tul transparent deasupra bustului Cambrata in partea de sus Fara maneca Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 65 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii baby doll de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) 
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-9

Rochie Atmosphere de ocazie turquoise din tafta si dantela • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere de ocazie turquoise din tafta si dantela Rochie midi de ocazie Rochie din tafta turquoise Fara maneci Dantela si voal in partea de sus Decolteu adanc decorat cu danela Dantela pe spate Cambrata pe corp in partea de sus Ampla in partea de jos Lungime de la sub brat: 86 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi midi de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-10

Rochie Atmosphere bordo de seara cu broderie si funda in talie • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere de seara cu broderie si funda in talie Rochie lunga se seara; Rochie bordo din tul Dantela in partea de sus Fara maneca Ampla in partea de jos Curea detasabila in talie Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 133 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-11

Rochie de ocazie midi din tul cu broderie • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie de ocazie midi din tul cu broderie Rochie de ocazie baby-doll Rochie midi din tul Accesorizata cu broderie in talie Pliuri ce pleaca din zona decolteului Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 72 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-12

Rochie Atmosphere de seara din tafta galbena cu trena • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere de seara din tafta galbena cu trena Rochie de seara cu trena Rochie din tafta galbena Imprimeu argintiu Bustul este buretat Rochie de ocazie scurta cu trena Sustinuta de bretele Se inchide cu fermoar la spate Lungime in fata din talie: 44 cm Lungime trena din talie: 117 cm Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara din tafta! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-13

Rochie Atmosphere pe umeri midi neagra accesorizata cu fermoare • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere pe umeri midi neagra accesorizata cu fermoare Rochie midi neagra Rochie pe umeri Accesorizata cu fermoare in partea de jos Decolteu adanc Decupata la spate Croi pe corp Lungime de la sub brat: 79 Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi negre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-14

Rochie Atmosphere eleganta bordo din paiete • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere eleganta din paiete Rochie midi de ocazie Rochie de seara bordo Despicatura adanca pe picior Fara bretele Croi pe corp Decolteu adanc Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

ROCHII DEOSEBITE DE SEARA - OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-deosebita-de-seara-atmosphere-15

Rochie Atmosphere baby doll accesorizata cu perle si dantela • Atmosphere

ROCHII DE SEARA
Rochie Atmosphere baby doll accesorizata cu perle si dantela Rochie baby doll Atmosphere Rochie de ocazie; Fara maneci Decolteu patrat Transparenta in zona de deasupa bustului Tul accesorizat cu perle in partea de sus Cambrata pe talie Accesorizata cu broderie in partea de jos Se inchide cu fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii baby doll! * Modelul nostru poarta marimea S(36)