fashiondays.ro

Sandale din piele de calitate superioara

sandale-din-piele-de-calitate-superioara-1

Sandale business dama Shape 65 Block (Bej / Moon Rock) •

Sandale din piele naturala
Sandalele  Shape 65 Block sunt realizate din piele nubuck din propriile tabacarii. Interiorul din piele este confortabil, putand fi purtate intreaga zi. Tehnologia  asigura amortizare si confort. Tocul de 65mm este imbracat in piele, este extrem de stabil si usor. Fixarea cu bareta asigura potrivirea perfecta de fiecare data.

SANDALE DIN PIELE DE CALITATE SUPERIOARA
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-2

Sandale sport dama Cruise II (Gri / Silver Grey) •

Sandale din piele naturala
Sandalele pentru femei ECCO Cruise sunt confectionate din piele neteda de Yak. Tehnologia RECEPTOR® asigura confort, stabilitate si un suport dinamic. Talpa, este direct injectata din PU, absoarbe socurile si este flexibila. Brantul acoperit cu microfibra este delicata la atingere si ofera suport fiecarui pas. Realizate in culori neutre sunt extrem de versatile.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-3

Sandale business dama Shape 35 Block (Albastre / Indigo) •

Sandale din piele naturala

Sandale business dama Shape 35 Block confectionate din piele neteda cu perforatii care ii confera un aspect sofisticat. Captuseala din piele este confortabila si de asemenea pastreaza un mediu placut si optim. Shankul cu forma anatomica pastreaza o pozitie corecta a piciorului. Talpa direct injectata din PU este confortabila, flexibila si rezistenta, iar tocul de 35 mm este acoperit cu piele. 
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-4

Sandale business dama Shape 35 Block (Negre / Black) •

Sandale din piele naturala
Sandale business dama Shape 35 Block confectionate din piele intoarsa, cu bareta din spate este ajustabila. Captuseala din piele este confortabila si de asemenea pastreaza un mediu placut si optim. Shankul cu forma anatomica pastreaza o pozitie corecta a piciorului. Talpa direct injectata din PU este confortabila, flexibila si rezistenta, iar tocul de 35 mm este acoperit cu piele.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-5

Sandale business dama Shape 35 Wedge (Gri / Moon Rock) •

Sandale din piele naturala
Sandale business dama Shape 35 Wedge confectionate din piele moale nubuck cu barete incrucisate. Captuseala din piele confera confort si un mediu optim. Extrem de comode datorita modului in care au fost gandite, incat sa se pastreze piciorul intr-o pozitie anatomica corecta, cu un interior extrem de confortabil. Extrem de stabile datorita talpii ortopedice si baretelor care permit o fixare propice. Talpa ortopedica de 35 mm imbracata in piele este extrem de usoara si rezistenta.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-6

Sandale casual dama Freja (Negre / Muted Clay) •

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama Wedge, extrem de usoare, cu platforma de 75mm, confectionate din piele moale cu accent de culoare, pentru un look modern. Dispun de brant din TPE care absoarbe socurile si ofera un plus de confort. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila oferind confort pe intreaga durata a purtarii.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-7

Sandale casual dama Felicia (Roz / Muted Clay) •

Sandale din piele naturala
Sandalele Felicia sunt realizate din piele neteda cu bareta asimetrice care permit piciorului o potrivire naturala. Tocul tip platforma asigura confort si stabilitate pe durata intregii purtari. Brantul acoperit cu piele este confortabil, si permite piciorului sa respire. Talpa din PU este flexibila, usoara si durabila.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-8

Sandale casual dama Freja Wedge (Gri / Dark Shadow) •

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama Freja Wedge, sunt realizate din piele nubuck, extrem de confortabila si usoare. Platforma de 75mm, dispun de brant din TPE care absoarbe socurile si ofera un plus de confort. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila oferind confort pe intreaga durata a purtarii.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-9

Sandale casual dama Soft 5 (Rosii / Tomato) •

Sandale din piele naturala
Sandale casual Soft 5 sunt confectionate din piele si material textil moale. Prevazute cu sistem de fixare cu scai in patru puncte pentru o ajustare perfecta. Brantul din spuma EVA acoperit cu microfibra absoarbe umezeala. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila oferind confort de-a lungul purtarii.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-10

Sandale business dama Shape Wedge Plateau (Roz / Rose Dust) •

Sandale din piele naturala
Sandale Shape Wedge Plateau confectionate din piele neteda naturala. Sistemul cu trei barete permite o incaltare facila si potrivire perfecta. Captuseala din piele confera un plus de confort. Brantul cu constructie anatomica pastreaza o pozitie corecta a piciorului. Talpa ortopedica de 35 mm este direct injectata din PU este acoperita cu piele iar partea de jos este din PU si are 20 mm. Sunt usoare, confortabile si foarte rezistente.

 SANDALE DIN PIELE DE CALITATE SUPERIOARA 
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-11

Sandale casual dama Soft 5 (Argintii / Moon Rock) •

Sandale din piele naturala
Sandale casual Soft 5 argintii, confectionate din piele naturala nubuck si material textil moale. Prevazutre cu sistem de fixare cu scai pentru o ajustare perfecta. Brantul detasabil din spuma EVA acoperit cu micrifibra absoarbe umezeala si amortizeaza fiecare pas. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila oferind confort pe tot parcursul purtarii.
sandale-din-piele-de-calitate-superioara-12

Sandale casual dama Damara (Roz / Rose Dust) •

Sandale din piele naturala
Sandalele  Damara, sunt realizate din piele nubuck, in culori contrastante pentru un look modern. Brantul este acoperit cu microfibra, iar interiorul este din piele pentru o senzatie de confort suprem. Incaltarea se face extrem de facil si potrivirea este perfecta de fiecare data datorita sistemului de inchidere cu scai. Talpa este extrem de confortabila si rezistenta fiind construita din PU.




Pe aceiasi tema:
- Sandalele ECCO cu toc sau cu platformă
Sandale ECCO din piele naturala