fashiondays.ro

Top rochii de seară lungi 2018

top-rochii-de-seara-lungi-2018-1

Cele mai frumoase si elegante modele de rochii de seara 2018


Și tu meriți să găsești rochia de seară perfectă. Acel ingredient secret care face din evenimentul la care participi o ocazie într-adevăr specială. Fie că urmează să-ți face apariția la un cocktail party, o cununie civilă, o petrecere de nuntă sau la una de botez, află care sunt cele mai cele mai frumoase modele de rochii de ocazie, rochii de seară  în care să te simți ca o adevărată vedetă pe Covorul Roșu!


Top rochii de seară lungi, pentru ocazii speciale


Dantela și voalul sunt cele mai bune materiale pentru evenimente luxoase – ele transmit un look rafinat și elegant. Pentru evenimentele care se desfășoară în locații luxoase, alege rochii de ocazie sofisticate, care să îți pună în valoare silueta și care să se ridice la înălțimea ocaziei.


Iată câteva din cele mai deosebite modele de rochii de ocazie lungi:


1. Rochii de seară lungi din tull și dantelă

Dacă urmează să participi la un eveniment formal, cu dress code White sau Black Tie, atunci alege o rochie de seară lungă din dantelă sau tull. Aceste rochii sunt cele mai elegante și deosebite modele și te vor face să te simți de milioane, indiferent dacă mergi la o nuntă sau la un bal caritabil.

top-rochii-de-seara-lungi-2018-2top-rochii-de-seara-lungi-2018-3
 Rochie lungă de ocazie din tulle și broderie florală

Rochiile de ocazie lungi au deseori fusta confecționată din tull, un material feminin și foarte festiv. Pentru un plus de prețiozitate poți alege o rochie cu fusta din tull și corset sau o rochie cu top din dantelă sau voal. Te vei simți încrezătoare și seducătoare atunci când porți o astfel de rochie, indiferent dacă ești o fire timidă sau mai îndrăzneață!

top-rochii-de-seara-lungi-2018-4top-rochii-de-seara-lungi-2018-5
Rochie lungă nude de ocazie tulle și pene la umeri


2. Rochii de seară lungi, cu crăpătură sexi pe picior


Îndrăznește cu o rochie de seară cu crăpătură pe picior – una din cele mai sexi moduri de a participa la un eveniment de gală.

top-rochii-de-seara-lungi-2018-6top-rochii-de-seara-lungi-2018-7

 

3. Rochii de ocazie cu volane


Rochiile cu volane sunt în tendințele sezonului, așa că de ce să nu le aduci și în ținuta ta de ocazie? Dacă ești mai nonconformistă și îți plac alegerile curajoase, poți alege o rochie asimetrică cu astfel de volane. Detaliile florale sunt cele mai populare printre fashioniste, dar pentru o apariție senzațională poți încerca și o rochie cu design geometric.

top-rochii-de-seara-lungi-2018-8top-rochii-de-seara-lungi-2018-9

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-rochii-de-seara/