answear.ro%20

Culori de sandale la modă în 2018

Ce culori de sandale sunt la modă în 2018?


În materie de culori ale sandalelor, vara aceasta este un sezon al contrastelor și al culorilor metalice.   De la nuanțe de nude, alb, până la roșu aprins și negru clasic, ai o multitudine de opțiuni.  Află mai jos ce culori sunt în tendințe!

Sandalele aurii – preferatele sezonului!


Sandalele în nuanțe metalice au revenit din nou pe podiumuri și le găsești sub diferite modele vara asta. Integrează-le în ținuta ta și vei aduce un aer versatil oricărei ținute. Sandalele aurii  sunt unele din tipurile de sandale de damă care alungesc piciorul cel mai frumos.

Dacă alegi sandalele aurii, fii sigură că vei atrage priviri. Ele dau o notă luxoasă vestimentație și merg de minune la ținutele elegante pentru evenimentele clasice. Culorile deschise, mai ales albul se potrivesc cu auriul, dar și verdele sau roșul fac pereche bună, atâta timp cât nu sunt în nuanțe aprinse. Sandalele aurii merg de minune la rochii  și ținute roșii!

 

Sandale argintii


Îndrăznește să rupi monotonia dintr-o ținută cu sandale în nuanțe argintii, care îți vor oferi mereu un aspect glamour. Cel mai indicat e să le porți cu pantaloni chic sau rochii elegante, monocromatice, fără prea multe accesorii.

Optează pentru sandalele aurii cu toc subțire când mergi la un cocktail party, iar sandalele cu toc gros sau platformă păstrează-le pentru petrecerile unde știi că vei sta toată noaptea pe ringul de dans.

 

Sandale nude / bej


Un alt trend în materie de sandale dama este dat de transparență și nuanțele care imită culoarea pielii. Alege pentru următoare pereche de sandale culori ca nude, bej, crem, care îți vor conferi un look natural.

Tocmai pentru că sunt aproape invizibile, aceste sandale pot fi foarte ușor integrate în orice stil și asortate la cam toată paleta de culori. Acest tip de sandale au un atribut foarte important: alungesc piciorul, tot datorită transparenței și culorii care se confundă cu pielea picioarelor tale.

 

Sandale albe


Dacă ești o fană a culorii alb, ea va fi în tendințe și acest sezon. Așa că, trebuie să ai măcar o pereche de sandale albe în garderoba ta.

Cu toc sau talpă plată, alege să porți sandalele albe la ținutele clasice sau cele romantice. În ceea ce privește culorile, sandalele albe vin în armonie cu ținutele în aceeași culoare sau cu tonurile pastelate.

 

Sandale roșii


Roșul emană pasiune indiferent dacă îl alegem pentru haine sau încălțări. Dacă vrei să fii în centrul atenției, cu siguranța o pereche de sandale roșii sunt alegerea potrivită în sezonul cald. Merg de minune cu o rochiță, o salopetă versatilă sau o pereche de jeanși boyfriend.

Când îți alegi ținutele cu sandale roșii, ține minte că această culoare se asortează cel mai bine la negru, albastru și alb. Sandalele roșii merg de minune la o rochie verde.

 

Sandale negre


Clasicul negru se pare că va rămâne mereu în tendințe. Deci vara asta, poartă cu încredere sandalele negre cu talpă joasă sau înalte, în funcție de ocazie.

Negrul e foarte ușor de purtat cu orice altă culoare, așa că nu va fi greu să potrivești sandalele negre la diferite ținute. Doar ai grijă ca pe temperaturile ridicate să nu te îmbraci din cap până în picioare numai în negru; s-ar putea ca soarele să-ți dea ceva bătăi de cap.


Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-sandale/