fashiondays.ro

15 Rochii Lungi de Seara Deosebite

Rochie Verona Roșie

Rochie Verona Roșie • MissGrey

Rochii de seara
Pune-ti in valoare feminitatea cu ajutorul unei tinute festive spectaculoase: rochia lunga de seara Verona este confectionata integral din voal fin, si reuseste sa impresioneze atat prin culoarea sa pasionala, cat si prin croiala in stil A-line, datorita careia talia ta este pusa in evidenta. Bustul fronsat, in combinatie cu detaliul de tip evantai din zona umarului, transforma rochia lunga rosie intr-un accesoriu vestimentar inedit, care surprinde prin simiplitate si rafinament simultan Lungimea fustei din talie: 118 cm | Lungime totala a rochiei din umar: 160 cm

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Rochie Erin Roz Pudră

Rochie Erin Roz Pudră • MissGrey

Rochii de seara
Delicatetea unei rochii de seara lungi in tonuri pastel are un farmec deosebit asupra imaginii tale, mai ales atunci cand te pregatesti pentru un eveniment special din viata ta. Cu bustul confectionat din dantela brodata manual cu paiete, si cu fusta din voal fin, rochia lunga roz pudra impresioneaza atat prin croiala in stil A-line, datorita careia talia ta este pusa in evidenta, cat si prin atentia deosebita acordata detaliilor. Spatele decupat, in combinatie cu jocurile de transparenta de la nivelul bustului ale dantelei, iti sporesc senzualitatea si adauga un plus de feminitate tinutei tale.  Lungime: 118 cm, masurata din talie.
Rochie Azaria Albastră

Rochie Azaria Albastră • MissGrey

Rochii de seara
Pune-ti in lumina trasaturile cu ajutorul unei rochii de seara lungi in tonuri fermecatoare de albastru imperial. Confectionata integral din voal fin, care ii confera o fluiditate extraordinara, rochia lunga albastra impresioneaza cu ajutorul platcutei confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele, si a bustului fronsat care iti pune talia in evidenta.  Lungimea fustei din talie: 118 cm | Lungime totala a rochiei din umar:  157cm
Rochie Nora Albastră

Rochie Lunga de Seara Nora Albastră • MissGrey

Rochii de seara
Vei uimi si impresiona pe toata lumea cu rochia eleganta de seara Nora, in care se regaseste o combinatie impunatoare de triplu voal negru si dantela albastru-royal. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, confera tinutei tale un aer usor misterios, dar piesa de rezistenta o reprezinta bustul, confectionat dupa un design special, intr-un albastru vibrant cu iz regal, care pune perfect in valoare dantela pretioasa. Mizeaza pe aceasta piesa vestimentara, cu un decolteu in V, perfect echilibrat de manecile trei sferturi, si vei deveni cu certitudine regina balului. Lungime totala (din umar): 166 cm | Lungime bust: 40 cm | Lungime fusta: 126 cm | Lungime maneca: 44 cm
Rochie Addison Turcoaz

Rochie Addison Turcoaz • MissGrey

Rochii de seara
Inspira o atitudine indrazneata la evenimentele speciale cu rochia de seara turcoaz Addsion. Cu bustul de tip corset confectionat din dantela si fusta din voal, rochia lunga impresioneaza prin design-ul feminin care iti lasa umerii la vedere si adauga o alura senzuala datorita deschizaturii de pe picior. Ideala in combinatie cu accesorii aurii sau nude, rochia lunga turcoaz poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente.   Lungime: 118 cm, masurata din talie.
Rochie Amna Prună

Rochie Amna Prună • MissGrey

Rochii de seara
Adopta tinute festive care sa iti reflecte stilul si personalitatea. Oriunde ai merge, evidentiaza-te purtand rochia de seara lunga Amna. In cea mai deosebita nuanta de prună, rochia lunga de seara are bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele si fusta despicata in fata confectionata din voal. Moderna, dar pastrandu-si, in acelasi timp, alura classy si sofisticata, rochia de seara lunga nu poate fi trecuta cu vederea, indiferent de locatia sau evenimentul unde ai alege sa o porti.    Lungimea fustei din talie: 120 cm | Lungime totala a rochiei din umar:  157 cm
Rochie Kora Verde

Rochie Kora Verde • MissGrey

Rochii de seara
De un rafinament extraordinar, verdele smarald confera o aura luxurianta oricarei rochii de seara. Alege sa porti rochia lunga de ocazie din voal verde, cu bust fronsat si aplicatie pretioasa pe cordon, pentru a obtine cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale. Simpla si sofisticata simultan, rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culoarea vibranta si atentia acordata detaliilor.   

ROCHII DE SEARA DEOSEBITE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI    
Rochie Laurie Mentă

Rochie Laurie Mentă • MissGrey

Rochii de seara
Surprinde printr-o aparitie irezistibila la orice eveniment, cu rochia de seara lunga Laurie. In tonuri superbe de verde menta, rochia lunga de ocazie este confectionata din triplu voal creep, si este dotata cu cupe menite sa iti sustina si puna in valoare bustul. Decolteul in forma de inima iti indulceste imaginea, in vreme ce design-ul fara maneci si deschizatura de pe picior iti asigura un aer seducator si misterios.    
Rochie Laurie Roz Pudră

Rochie Laurie Roz Pudră • MissGrey

Rochii de seara
Intr-o culoare ce reflecta perfect esenta feminitatii, rochia de seara lunga Laurie este o alegere inspirata pentru cele mai speciale evenimente. Confectionata din triplu voal creep, rochia lunga cu cupe iti confera o aparitie diafana, desprinsa din povesti. Decolteul in forma de inima iti pune in valaore bustul, iar crapatura de pe picior iti asigura o imagine seducatoare.       
Rochie Lungă Medeea Verde Smarald

Rochie Lungă Medeea Verde Smarald • MissGrey

Rochii lungi de seara
Te afli in cautarea unei rochii ideale pentru petrecerile de sezon si, mai ales pentru trecerea dintre ani? Verdele smarald este solutia elegantei supreme! Opteaza pentru o rochie de seara lunga, confectionata din catifea smarald, cu cupe si fara maneci, si vei arata impecabil! Materialul sofisticat iti urmareste discret liniile corpului, in vreme ce culoarea si lungimea rochiei de seara contribuie la alungirea siluetei tale, conferindu-ti un aspect diafan si feminin. Absenta manecilor atrage atentia asupra partii superioare a corpului tau, asa ca ai grija sa accesorizezi aceasta rochie smarald lunga cu un colier rafinat, supradimensionat, pentru a obtine un efect glam, care va atrage complimente.
Rochie Lungă Medeea Bordo

Rochie Lungă de Seara Medeea Bordo • MissGrey

Rochii de seara
Stil la superlativ: rochia de seara lunga confectionata din catifea bordo, cu cupe, este croita special pentru femeile moderne, independente si active, care isi doresc ca imaginea lor sa fie spectaculoasa la orice eveniment. Alege o rochie bordo lunga pentru petrecerile sau ocaziile speciale din viata ta, si vei reusi sa surprinzi prin rafinament, delicatete si senzualitate. Rochia de catifea bordo iti urmareste discret liniile corpului, punandu-ti in evidenta formele feminine, iar trena iti confera un aer usor dramatic.     
Rochie Timea Roșie

Rochie Timea Roșie • MissGrey

Rochii de seara
Rochia de seara lunga Timea este alegerea ideala pentru orice femeie care isi doreste sa impresioneze la orice eveniment, printr-o aparitie simpla si sofisticata simultan. Confectionata din voal de matase, rochia lunga rosie impresioneaza prin design-ul feminin si elegant, prin culoarea seducatoare, si prin detaliile care ii confera un farmec aparte. Creata astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia rosie lunga de seara sporeste farmecul si feminitatea oricarei purtatoare, datorita spatelui decupat, decolteului in V si detaliilor din tul transparent din zonele laterale.
Rochie Alessia Neagră

Rochie Alessia Neagră • MissGrey

Rochii de seara
Rochia de seara lunga Alessia este de nelipsit din garderoba ta festiva, indiferent de sezon. Confectionata din voal de matase negru, rochia lunga de ocazie impresioneaza prin delicatetea materialului vaporos, prin design-ul simplu si sofisticat simultan, si prin eleganta deosebita pe care o confera fiecarei purtatoare. Aplicatia pretioasa din zona gulerului transforma rochia de seara neagra intr-o piesa vestimentara pretioasa, simplu de purtat si accesorizat, in vreme ce jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti sporesc farmecul, conferindu-ti o alura seducatoare si misterioasa, fara sa dezvaluie mai mult decat este necesar. 
Rochie Erin Albastră

Rochie Lunga de Seara Erin Albastră • MissGrey

Rochii de seara
Confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de albastru si cu bust din dantela in aceeasi culoare, rochia de seara lunga Erin este creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta si sa iti confere o alura sofisticata si deosebit de eleganta. Indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti, rochia lunga de ocazie va atrage atentia asupra ta, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci.   Lungime: 118 cm.


ROCHII DE SEARA DEOSEBITE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI          
Rochie Erin Verde


Rochie Erin Verde • MissGrey

Rochii de seara
Evenimentele deosebita cer tinute deosebite. Pentru cele mai spectaculoase aparitii, opteaza pentru rochia de seara lunga Erin. Confectionata din triplu voal si cu bustul din dantela, rochia lunga de seara impresioneaza prin delicatete si rafinament. Culoarea vibranta o transforma intr-o tinuta simplu de purtat si accesorizat, in vreme ce spatele gol iti confera o alura misterioasa, sporindu-ti feminitatea.   Lungimea rochiei: 113 cm, masurata din talie.