fashiondays.ro

Rochii de seara mov elegante

rochii-de-seara-mov1

Cum sa descoperi acea rochie mov


O singura tinuta poate fi in acelasi timp regala, excentrica, eleganta si feminina. O singura tinuta poate sugera lux, maiestuozitate, mister si extravaganta, atunci cand sunt indeplinite conditiile unei armonii perfecte intre culoare, croiala si textura. O singura tinuta poate fascina de la prima vedere, facandu-te se te indragostesti iremediabil de o culoare aproape magica. Dar de ce e nevoie de atata suspans? N-ar fi mai bine sa-ti marturisesc direct ca astazi vom vorbi despre cum sa descoperi acea rochie mov care te poate transforma intr-o adevarata cuceritoare?

Ei bine, poate ca am exagerat putin, dar in apararea mea trebuie sa adaug ca movul este, poate chiar mai mult decat negrul, culoarea cu cea mai mare incarcatura de dramatism. In acelasi timp, este si solutia cromatica pentru o tinuta bine pusa la punct. Cand vrei un look impecabil, tot ce trebuie sa faci e sa alegi unul dintre modelele de rochii elegante mov si sa-l accesorizezi cu nuante aurii sau argintii. Ce poate sugera mai multa incredere in fortele tale decat o tinuta cu aer regal?

Movul a fost dintotdeauna culoarea regalitatii. Violetul imperial, realizat dintr-o anumita specie de melci de mare, in orasul antic Tyre, era extrem de costisitor, si asta pentru ca era necesara o cantitate imensa de astfel de melci pentru a putea vopsi o bucata de material. Numai capetele incoronate isi puteau permite asa ceva.

Cand esti invitata la o ocazie speciala cu dress code black tie, stii ca trebuie sa ai o aparitie ireprosabila. Petrecerile semi-formale, mai mult intre prieteni, in aer liber sau intr-un spatiu prea putin pretentios, iti permit o abordare usor mai relaxata a tinutei elegante, poate o rochie mov de lungime midi sau dintr-o tesatura mai putin somptuoasa.

Insa pentru petrecerile formale alegerea unei rochii mov lungi, dintr-un material vaporos, cu insertii de paiete sau dantela pretioasa, este o solutie de un rafinament aparte. O sa-ti arat exact la ce ma refer.

Iata, de exemplu, o rochie lunga mov care imbina volanele romantice si manecile bufante cu asimetria moderna, voalul cu paietele si dantela, opacul cu transparenta. Lauren este una dintre acele rochii de seara mov din categoria „glamour” care te vor scoate in evidenta, bineinteles, daca iti amintesti sa le asortezi cu sandale delicate in nuante metalice, argintii sau aurii.

Solutia unei rochii mov de seara maxi este valabila si pentru siluetele cu forme generoase. In mod special, combinatia intre mov si auriu are un impact puternic si iti confera un aer aristocratic, care emana incredere si forta. Iti recomand, daca esti, de exemplu, nasa la o petrecere de nunta, rochia plus size Estela, care surprinde tocmai prin dantela brodata aurie care se reliefeaza in zona bustului, conferind tinutei o nota de maiestuozitate.

rochii-de-seara-mov2rochii-de-seara-mov3

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-seara-mov-pentru-cuceritoarea-din-tine/