answear.ro%20

14 Costume de Baie Sexy Cosita Linda

costum-de-baie-sexy-cosita-linda-1

Costum de baie Cosita Linda mov cu slip clasic ajustabil si sutien tip bustiera cu decupaje in material • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie compus din doua piese cu aplicatii cu margele. Sutien tip bustiera prevazut cu burete, cu decupaj in fata. Se leaga la spate si dupa gat cu snur ajustabil. Slip cu croi clasic si ajustabil cu snur in partile laterale.

COSTUME DE BAIE SEXY COSITA LINDA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-2

Costum de baie Cosita Linda galben cu slip brazilian si sutien triunghi cu bust buretat cu aplicatii cu margele • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie din doua piese decorat cu margele, aplicatii metalice si broderie aplicat manual. Sutien triunghi cu burete detasabil, ajustabil cu snur la pate si la gat. Slip brazilian.
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-3

Costum de baie Cosita Linda albastru din material elastic si fin cu slip clasic si sutien tip bustiera • Cosita Linda

Costume de baie sexy
Costum de baie compus din doua piese. Sutien tip bustiera cu decupaj in fata, prevazut cu burete detasabil, accesoriu metalic tip colier la gat. Se leaga la spate si dupa gat cu snur ajustabil. Slip cu croi clasic.
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-4

Costum de baie din doua piese cu slip normal Cosita Linda negru cu sutien balconet • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese, cu un design sexy. Are imprimeu grafic si avantajeaza bustul, evidentiindu-l. Slipul este normal, iar sutienul se leaga la spate. Wow, nu ai cum sa nu il alegi!
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-5

Costum de baie din doua piese cu volanase Cosita Linda alb cu insertii de broderie • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese, cu un design modern datorita combinatiei de imprimeu grafic, cu volanase si insertii de broderie, handmade. Slipul este normal, iar sutienul se leaga la spate. Wow, alegerea perfecta! 
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-6

Costum de baie din doua piese din bumbac Cosita Linda negru cu slip brazilian • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese realizat din material tricotat, subtire. Sutienul este tip triunghi si se leaga dupa gat si la spate, iar slipul e brazilian. Este un must-have acest model, vei atrage toate privirile purtandu-l!
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-7

Costum de baie Cosita Linda albastru-inchis cu slip brazilian ajustabil cu sutien triunghi cu bust buretat • Cosita Linda

Costume de baie sexy
Costum de baie compus din doua piese decorat cu aplicatii metalice si diferite margele. Sutienul triunghi se leaga cu snur la spate si dupa gat. Slip brazilian ajustabil.
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-8


Costum de baie Cosita Linda nude cu slip brazilian ajustabil cu sutien triunghi cu bust buretat cu ciucuri • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie compus din doua piese realizat din material cu model crosetat cu particule stralicitoare. Sutienul triunghi este prevazut cu burete detasabil si se leaga cu snur la spate si dupa gat. Slip brazilian ajustabil.
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-9


Costum de baie Cosita Linda albastru intreg din material elastic si fin accesorizat cu snur si ciucuri • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie intreg realizat din material elastic si fin, calitativ. Bust buretat, decolteu adanc prevazut cu snur accesorizat cu ciucuri si spatele gol. 
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-10

Costum de baie Cosita Linda turcoaz cu sutien balconette cu slip normal • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie compus din doua piese realizat din material calitativ, fin si elastic cu imprimeu floral, cu margele si broderie aplicata manual. Sutienul tip balconette se leaga la spate. Slip cu croi clasic. 
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-11


Costum de baie Cosita Linda alb intreg cu imprimeu floral • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie intreg realizat din material calitativ, fin si elastic cu insertii de broderie si margele aplicate manual. Model cu bust buretat si spatele gol. 
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-12

Costum de baie Cosita Linda nude cu slip clasic si sutien balconette • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie compus din doua piese realizat din material cu model crosetat. Sutienul tip balconette se leaga cu snur la spate. Slip cu croi clasic, cu talie inalta.
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-13

Costum de baie Cosita Linda albastru-deschis cu slip brazilian ajustabil cu ciucuri si sutien triunghi cu bust buretat • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie compus din doua piese. Sutienul triunghi cu volanase este decorat cu insertii de broderie si aplicatii cu margele si se leaga cu snur la spate si dupa gat. Slip brazilian ajustabil cu ciucuri.

 COSTUME DE BAIE SEXY COSITA LINDA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
costum-de-baie-sexy-cosita-linda-14

Costum de baie Cosita Linda albastru intreg din material elastic si fin • Cosita Linda

Costume de baie
Costum de baie intreg realizat din material calitativ, fin si elastic cu imprimeu paisley. Model cu decolteu rotunjit, bust buretat si spatele gol.