fashiondays.ro

5 Rochii pentru zile caniculare

5-rochii-pentru-zile-caniculare-1

5 Rochii de zi pentru zilele toride


Vara si-a intrat serios in drepturi si in sfarsit ne putem bucura de soare si caldura. Am cugetat indelung si am ajuns la concluzia ca cea mai potrivita piesa pentru zilele de vara este rochia. De ce? Este piesa care creeaza un outfit complet, are nevoie de accesorizare minima, este lejera si ofera o multime de posibilitati de styling.

Asadar ti-am pregatit o lista cu rochiile la care poti apela vara aceasta, indiferent ca esti la birou, in vacanta sa iesi in oras cu prietenii.

A venit vara şi considerăm că este aproape o blasfemie să mai purtăm pantaloni. Ne este dor ca soarele să ne alinte pielea, să ne „pictăm” din nou în nuanţele apetisante de arămiu şi să ne simţim ca nişte zeiţe în cele mai frumoase rochii ale verii! StarShinerS îți ușurează ultima parte a misiunii anotimpului cald ajutându-te să-ți alegi cele mai frumoase rochii de vară în tendinţele lui 2018! Modelele pe care trebuie să mizezi vara aceasta sunt la un click distanță de tine.


1.Rochia de vara alba


5-rochii-pentru-zile-caniculare-2

Cea mai potrivita alegere vara aceasta este rochia alba, cu croi lejer, fluida si vaporoasa. Alege materialele naturale precum bumbacul sau inul, pentru a lasa pielea sa respire.


2.Rochia de vara maxi


5-rochii-pentru-zile-caniculare-3

In fiecare vara rochia maxi este la mare cautare. Cu imprimeu floral, animal print sau uni, aceasta piesa este mereu reinterpretata si pune intotdeauna in valoare trasaturile feminine ale celei ce-o poarta. Accesorizeaz-o cum se cuvine cu o palarie cu boruri mari si cercei supradimensionati.


3.Rochia de vara cu volane


5-rochii-pentru-zile-caniculare-4

O rochie de inspiratie boho-chic  este perfecta pentru o iesire cu prietenele in oras sau o petrecere in aer liber. Accesorizeaz-o minimal, o astfel de piesa nu are nevoie de prea multe accesorii extra.


4.Rochia de vara cu umerii decupati


5-rochii-pentru-zile-caniculare-5

Aceasta piesa a captat atentia tuturor designerilor in acest sezon. Datorita decupajului din zona umerilor este o piesa sexy si feminina in acelasi timp.


5.Rochia de vara pe un umar


5-rochii-pentru-zile-caniculare-6

Un alt tip de rochie in care sa investeti vara aceasta este rochia pe un umar. Ea poate fi purtata in zilele toride si este o alegere cat se poate de feminina.

Noi ti-am pregatiti lista, acum nu mai ramane decat sa intri aici si sa iti alegi preferata!

Sursa articol:
https://starsblog.ro/5-rochii-de-zi-pentru-zilele-toride/